Procese de urmat când Windows nu pornește

 • 115 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Apare de mai multe ori. Computerul nostru nu va porni. Îl încercăm prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție, cele pe care le cunoaștem, și deși ne dă impresia că desktop-ul va fi afișat în doar câteva secunde, nu se întâmplă așa. Ce se întâmplă?

Nu disperați, în calcul totul (sau aproape totul) are o soluție, mai ales când erorile sunt cauzate de software, nu de hardware. Dacă computerul cu Windows nu poate porni, este posibil să rezolvați problema. Vă explicăm cum.

Ce putem face pentru ca Windows să pornească?

După pornirea computerului, cu Windows instalat, computerul nu pornește, nu poate intra pe desktop când, ultima dată când a fost deschis, a funcționat perfect. Cauzele mizeriei pot fi mai multe, dar mai există posibilități de a recupera totul. Să vedem ce putem face:

 • Ultima configurație bună cunoscută
  Știm sau bănuim că problema a apărut la repornire. Vom putea recupera configurația care apare în Registry înainte de defecțiune. Cum? Când computerul pornește apăsați F8. Din meniul care apare selectam Ultima configurație bună cunoscută. Problemele legate de driverele instalate incorect, incompatibile cu hardware-ul computerului, vor fi rezolvate. Desigur, niciun driver sau fișiere deteriorate nu vor fi recuperate.
 • Modul sigur
  Am încercat cu opțiunea anterioară și sistemul încă nu funcționează. Cu această opțiune selectată după apăsare F8 la pornire sistemul pornește numai cu driverele de bază, dar în schimb există posibilitatea de Restaurați sistemul (Start -> Toate programele -> Accesorii -> Instrumente de sistem -> Restaurare sistem). noi alegem Restaurează-mi computerul la o stare anterioară și faceți clic pe Următorul. Alegem un punct de restaurare, dintre care unul știm că computerul a funcționat perfect.
 • consola de recuperare
  Dacă nu ați realizat nimic cu niciuna dintre cele două opțiuni anterioare și sunteți un utilizator cu ceva experiență, aceasta este cealaltă posibilitate. Va trebui să introduceți CD-ul sau DVD-ul de instalare Windows în unitatea corespunzătoare și să porniți sistemul de pe acea unitate (indicându-l anterior în BIOS dacă nu a fost activat). După câteva verificări anterioare, veți avea posibilitatea de a porni consola. Pentru a cunoaște comenzile disponibile trebuie să scrieți Ajutor la promptul de sistem. Puteți activa sau dezactiva driverele de dispozitiv sau serviciile; copiați fișiere de pe CD-ul de instalare sau de pe orice alt suport amovibil; creați un nou sector de boot și o nouă înregistrare de boot.
 • Recuperare automată a sistemului
  O copie de rezervă trebuie creată anterior. The Recuperare automată restabilește toate semnăturile, volumele și partițiile discurilor necesare pentru pornirea computerului. Are loc o instalare simplă a Windows și pornește automat backup-ul.
 • Instalare nouă
  Când totul eșuează, acesta este ceea ce rămâne. Sistemul de operare este reinstalat, dar apoi toate aplicațiile care se aflau pe computer vor trebui reinstalate. În plus, va trebui să restaurați, dacă nu s-au pierdut, fișierele de date.

concluzie

Este clar că ultima soluție ar trebui luată doar într-un caz extrem, când nimic nu funcționează. Nu fi ca un prieten de-al meu care, de fiecare dată când detectează o mică problemă în echipament sau crede că funcționează mai lent decât în ​​mod normal, activează formatul echipamentului. După ce o face, regretă mereu pentru că descoperă că a pierdut fișiere și aplicații pe care nu le are o copie.

 • 115 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here