Proces de urmat pentru a instala WordPress pe un server local (calculator)

  • 33 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Este întotdeauna recomandat, pentru toți cei care au unul sau mai multe site-uri care lucrează cu WordPress, să experimenteze pe computerul lor, înainte de a face o schimbare importantă, de exemplu, adăugarea unui plugin sau modificarea temei. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să urmeze câțiva pași care se vor încheia cu instalarea WordPress pe un server local, găzduit pe computerul lor.

Pași de urmat pentru a instala WordPress pe un server local

Înainte de a instala WordPress pe un server local (calculator) este necesar să urmați câțiva pași anteriori, care vor permite totul să funcționeze ca și cum ar fi un server la distanță. Iată ce trebuie făcut:

Instalați Apache + PHP + MySQL pe computer

Am scris un articol în care explicăm pașii care trebuie urmați pentru a instala un server Apache, interpretul de script PHP, sistemul de baze de date MySQL și managerul acestor baze de date, phpMyAdmin. Daca citesti acest articol vei vedea ca instalarea este foarte simpla din pachet XAMPP.

În cazul în care utilizați un computer cu macOS sau de asemenea cu Windows, o alta dintre cele mai bune optiuni, cea pe care o folosesc, este sa instalez MAMP pe computer. Urmați acești pași și în final veți avea warp-ul necesar pentru a avea un server local, pas necesar înainte de a instala WordPress.

Creați o bază de date

Când alergi pentru prima dată MAMP va trebui să configurați setările în fila Preferințe. Veți putea indica cum să porniți aplicația când o puneți în acțiune, să indicați porturile și să părăsiți directorul care găzduiește fișierele în mod implicit sau să îl modificați. Există și alte opțiuni care pot fi lăsate așa cum sunt sau modificate, așa cum este cazul versiunii PHP.

Pentru a crea o bază de date, cea care acceptă WordPress, trebuie să utilizați phpMyAdmin. MAMP Este instalat în folderul de aplicații și, în cadrul acestuia, vom găsi unul numit htdocs, care va conține toate fișierele instalării WordPress.

Pentru a accesa trebuie să scrieți adresa URL în browserul dvs. web //localhost/phpMyAdmin sau selectați opțiunea din fereastra de pornire a MAMP, în meniul Instrumente. Va trebui, pentru a vă autentifica, a tasta, a intra Utilizator, rădăcină și, în Parola, cea pe care ai pus-o cand ai instalat MySQL (daca nu ai scris, trebuie sa lasi spatiul necompletat). Scrieți în Creare nouă bază de date un nume, de exemplu, wordpress.

Descărcați și instalați cea mai recentă versiune de WordPress

Accesați site-ul web WordPress și descărcați fișierul ZIP care conține fișierele managerului de conținut și blogurilor într-un folder de pe computer. dezarhivați acel fișier. Selectați pentru a copia tot conținutul, fișierele și folderele din folder wordpress.

Accesați folderul htdocs și, după ștergerea fișierului index.php, lipiți tot conținutul de mai sus. Continuați cu instalarea WordPress. Pentru a face acest lucru, tastați în browserul dvs. web //gazdă locală și urmează vrăjitorul. Amintiți-vă că va trebui să scrieți numele bazei de date, utilizatorul (rădăcină), parola și serverul (localhost). Va trebui să introduceți un nume de utilizator și o parolă pentru a accesa tabloul de bord WordPress.

Ai deja instalat WordPress și gata de funcționare pe computer, convertit într-un server local. Puteți folosi postările create în spațiul dvs. web exportându-le din tabloul de bord WordPress (cel de pe Internet) și importându-le local.

concluzie

Dacă aveți probleme la configurarea instalării și utilizării MAMP, nu ezitați să accesați pagina de documentație MAMP pentru Mac sau MAMP pentru Windows. De asemenea, puteți scrie îndoielile dvs. în secțiunea de comentarii.

  • 33 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here