Probleme de conexiune Gmail într-un client de e-mail

  • 14 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Pentru a controla toate conturile mele de e-mail pe care le folosesc Poștă, clientul de e-mail implicit instalat pe Mac-ul meu. Mulți oameni folosesc clienți de e-mail desktop pe computerele lor Windows, Mac și Linux, cum ar fi Outlook (numai pentru Windows), Thunderbird sau Mail-ul menționat mai sus, printre altele. Zilele trecute nu am avut acces la contul Gmail din Mail.

În aceeași zi, înainte să se producă eșecul, când încercam să accesez Gmail pe web, am fost avertizat că a existat o încercare de acces neregulat, așa că a trebuit să dovedesc că sunt proprietarul contului. Un cod introdus într-un mesaj SMS a fost trimis pe mobilul meu. Codul m-a ajutat să îmi accesez contul de pe web, dar nu de pe clientul de e-mail de pe desktop.

ce am facut sa o repar? Am accesat pagina „Parola de aplicație necesară”, unde ei explică pașii de urmat atunci când întâmpinați o problemă precum cea pe care am întâlnit-o. Dacă citiți conținutul acestuia, veți găsi un link cu titlul pagina de autorizare a site-ului și a aplicației. Făcând clic pe ea, veți accesa o pagină (servire redundanță) în care vi se cere contul de e-mail și parola. În partea de jos a noii pagini trebuie să scrieți un nume într-o casetă pentru a vă aminti aplicația și să faceți clic pe butonul Generare parolă. Copiați parola generată, așa cum este explicat, și inserați-o în clientul dvs. de e-mail, înlocuind-o pe cea pe care o aveați până în acel moment.

Dacă te uiți, pe pagina generației de parole specifice aplicației, vi se spune că sistemul de verificare în doi pași nu există încă, așa cum se întâmplă în webmail, așa că este necesar să urmați procesul pe care v-am explicat. Procedura, pe lângă utilizarea în clienții menționați mai sus, trebuie aplicată și pe smartphone-uri (Android, iPhone, BlackBerry

), sincronizare Chrome și clienți de chat.

  • 14 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here