Probleme la instalarea unei aplicații pe Windows

 • 26 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Nu este prima dată când se întâmplă, când încercăm să instalăm o nouă aplicație în Windows, nu o putem face. Cauzele pot fi variate, în unele cazuri soluția nu este foarte complexă, dar în altele necesită anumite cunoștințe tehnice pentru a duce rezultatele la bun sfârșit. Urmează să ne ocupăm de un caz special, precum instalarea Microsoft Office 2010 în Windows 7 (sau în Windows 10), dar putem extrapola la alte situații similare. Să vedem atunci.

Nu putem instala Microsoft Office 2010 pe Windows 7 (sau Windows 10)

Când încercăm să instalăm Microsoft Office 2010 pe Windows 7, nu o putem face. Sistemul ne afișează următorul mesaj (sau similar):

Microsoft Office Professional Plus a întâmpinat o eroare în timpul instalării.
Eroare 2905. eroare internă. C:WindowsInstallerMSIA834.tmp. Contactați serviciile de asistență pentru produse Microsoft (PSS). Pentru informații despre cum să contactați acest serviciu, consultați următoarele:
C:Utilizator[numeAppDatalocalTempSetup00000b1cPSS10R.CHM.

Soluție posibilă

Soluția posibilă, înainte de a încerca din nou instalarea, ar fi să efectuați următorii pași:

 1. Apăsați simultan tastele Windows + R si scrie cmd în zona desemnată în acest scop în fereastra care se deschide. Click pe Accept.
 2. Scrie cd „%allusersprofile%Application DataMicrosoft Help” și apăsați tasta Intră.
 3. Scrie atrib -h rgstrtn.lck și apăsați tasta Intră.
 4. Scrie rgstrtn.lck al și apăsați tasta Intră.
 5. Scrie Ieșire și apăsați tasta Intră.

În mod normal, acum puteți instala Microsoft Office 2010.

Alte erori posibile

Ce se întâmplă dacă după ce a încercat să efectuăm pașii anteriori sistemul ne arată mesaje care ne avertizează că Sintaxă incorectă a numelui de fișier, a directorului sau a etichetei de volum? De obicei, există blocări ale sistemului sau totul funcționează foarte lent. Când reporniți computerul, acesta se ocupă de unele reparații. Dacă primești vreodată mesaje de la redundanță ciclică, se poate datora faptului că unele sectoare ale hard diskului sunt deteriorate. Ar fi necesar sa facem ceea ce explicam mai jos pentru a confirma suspiciunea.

Cum să știi dacă hard disk-ul este deteriorat?

Aceștia sunt cei doi pași pe care trebuie să-i facem pentru a verifica dacă hard disk-ul este deteriorat:

 1. Se deschide Echipă pe birou. Faceți clic dreapta pe hard disk și selectați Proprietăți.
 2. activați fila Instrumente și faceți clic pe Verifica acum în Verificarea erorilor.

Dacă sunt afișate mesaje de cluster sau de sector defect, se confirmă că hard disk-ul este defect. În cele mai multe cazuri, verificarea de mai sus durează mult timp, câteva ore. Mai rămâne o singură soluție, schimbă hard disk-ul. Pentru a recupera documente, imagini, videoclipuri, alte fișiere și unele setări, va trebui să conectați unitatea deteriorată ca unitate secundară la computer, după instalarea sistemului de operare pe noua unitate după conectarea acesteia ca unitate principală.

 • 26 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here