Probleme la încărcarea paginilor în browserele web

  • 90 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Se întâmplă mai des decât era de așteptat, mai ales când utilizați un computer Windows. Problemele de încărcare a paginilor web încep să apară în Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox sau Google Chrome, cele mai utilizate browsere. Unele dintre aceste pagini nu pot fi încărcate și doar unele elemente sunt afișate pe altele. S-a strecurat ceva în computerul dvs. care împiedică browserele web să funcționeze corect.

Verificați dacă există viruși, troieni sau alte programe malware

Treci antivirusul, în ciuda faptului că ești mereu activ, în cazul în care este capabil să detecteze orice virus, troian sau element malware. Nimic. Descărcați Spybot Search & Destroy pe alt computer și copiați-l pe o unitate USB pentru a-l instala pe computerul infectat. După ce faci asta, încerci să-l actualizezi, dar este imposibil, un mesaj de eroare te avertizează despre asta. În ciuda a tot verificați echipamentul. Vă arată câteva infecții minore, cookie-urile care sunt lăsate de niște bannere publicitare.

Utilizați Malwarebytes

Văzut de văzut, dezinstalezi Spybot și, în urma unui proces similar celui precedent, instalezi Malwarebytes. Nici nu vă permite să actualizați baza de date cu datele celor mai recente infecții raportate. Faci verificarea si te detecteaza un intrus, pe care il elimini, dar browserele tot nu arata paginile.

HijackThis intră în acțiune

Amintindu-ți vremurile trecute, te hotărăști să rulezi unul dintre instrumentele pe care le cunosc de mulți ani, și poate și tu, dar pe care nu l-ai încercat niciodată în versiunea ta actuală de Windows. Este vorba despre HijackThis. Copiați executabilul într-un folder de pe hard disk-ul computerului afectat. Porniți sistemul în modul sigur, apăsând tasta F8 de mai multe ori înainte de a porni.

Rulați HijackThis ca administrator (butonul dreapta al mouse-ului pe executabil și selectați opțiunea corespunzătoare din meniul contextual) și faceți clic pe butonul Faceți doar o scanare a sistemului (sau poate, în cazul în care aveți îndoieli când luați decizii, bifați prima dintre opțiuni). , Faceți o scanare a sistemului și salvați un fișier jurnal, pentru a putea trimite fișierul Buturuga a generat pe cineva care te poate ajuta.

Ce să facem cu ceea ce ne arată HijackThis?

Examinează, rând pe rând, toate secțiunile afișate la control și notează câteva, toate cele care au fost suspecte pentru tine. La sfârșit, faceți clic pe Fix verificat.

Ultimii pași

Reporniți sistemul în modul normal. Dacă totul a mers bine, vei vedea că paginile web se deschid fără probleme. Trebuie, în sfârșit, să efectuați o acțiune importantă: curățarea Registrului Windows cu CCleaner (funcționează și pe macOS). Din acel moment vei putea verifica asta, dupa curatare cu HijackThis, computerul funcționează din nou ca de obicei. Intrusul (sau intrușii) a fost eliminat.

  • 90 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here