Probleme și soluții comune ale Samsung Galaxy A3, A5, A7 (2017, 2018), A8, A9

Samsung este o companie care oferă întotdeauna utilizatorilor săi produse de înaltă calitate. Ceea ce Samsung este specializat cel mai mult sunt telefoanele mobile. a lansat deja mai multe serie de celule care au impresionat lumea.

Iar produsele lor sunt atât de bune încât până de curând aveau cel mai bun ecran de telefon mobil din lume. Cu toate acestea, unele dintre modelele lor de telefoane au întâmpinat diverse probleme. În acest articol, vă vom spune despre astfel de probleme și vă vom spune care este cea mai sigură soluție.

Probleme și soluții comune ale Samsung Galaxy A3, A5, A7 (2017, 2018), A8, A9
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Problemă comună pe care o prezintă de obicei Samsung Galaxy A3
  1. Soluție pentru problemă
 2. Problemă prezentată de Samsung Galaxy A5
  1. Soluție pentru problemă
 3. Problemă prezentată de Samsung Galaxy A7
  1. Soluție pentru problemă
 4. Problemă prezentată de Samsung Galaxy A8
  1. Soluție pentru problemă
 5. Problemă prezentată de Samsung Galaxy A9
  1. Soluție pentru problemă
 6. Este recomandabil să cumpărați telefoane mobile Samsung?

Problemă comună pe care o prezintă de obicei Samsung Galaxy A3

Cea mai frecventă problemă cu acest telefon este aceea se descarca foarte repede. De aceea ar trebui să-l încărcați din când în când, dar există o soluție pentru o astfel de problemă.

Soluție pentru problemă

Soluția la această problemă este activarea “Modul de economisire a energiei” și astfel telefonul poate economisi multă încărcare. Vă permite să durați mai puțin timp fără a-l încărca.

Problemă prezentată de Samsung Galaxy A5

De cele mai multe ori cel cititor de amprente al acestui telefon este puțin plictisitor și nu acceptă amprenta proprietarului telefonului mobil. Deja mulți utilizatori s-au plâns de o astfel de problemă.

Soluție pentru problemă

Asigurați-vă că v-ați înregistrat amprenta digitală în Bază de date a telefonului. Nu încercați să deblocați telefonul mobil cu degetul ud și puneți întotdeauna degetul în unghiul în care l-ați plasat atunci când adăugați amprenta la baza de date.

Problemă prezentată de Samsung Galaxy A7

Daca ai un Samsung Galaxy A7 este normal ca in orice moment ceea ce se numeste “moartea înviată”. În unele cazuri problema poate fi rezolvată cu ușurință, iar alteori va fi mai complicată. O alta problema pe care o prezinta ar putea sa o prezinte ar fi aceea a supraincalzirii la fel si a J7-ului.

Soluție pentru problemă

Din acest telefon, Samsung a lansat două ediții și una dintre ele era baterie cu capac, iar cealaltă cu baterie incorporata. In cazul in care ai modelul de baterie cu capac, nu va trebui decat sa scoti bateria din telefon si sa o pui la loc si se va rezolva problema.

Pe de altă parte, dacă ai ediția de baterie încorporată, va trebui să pui telefonul la încărcare timp de 40 de minute și apoi să apeși butonul de volum redus cu Home și butonul de pornire. Făcând asta, ecranul va deveni albastru când se întâmplă acest lucru, apăsați tasta butonul de creștere a volumului și totul se va rezolva.

Problemă prezentată de Samsung Galaxy A8

Atingerea acestui model tinde întotdeauna să au anumite defecte, și acest lucru care usucă pe oricine, pentru că poți apăsa lucruri pe care nu le-ai dorit. Uneori, problema apare pentru că ecranul este murdar sau pentru că ecranul este ud.

În unele cazuri, la fel model de telefon de obicei se oprește și repornește de la sine, dar poate rezolva și o astfel de problemă.

Soluție pentru problemă

Ori de câte ori mergi dimineața la serviciu și găsești ceață, este aproape sigur că ecranul tactil de pe telefonul tău mobil va eșua. Este recomandat să curățați atingerea cu un șervețel și să fie complet uscat. de asemenea mereu păstrați ecranul curat a telefonului.

Problemă prezentată de Samsung Galaxy A9

Când durează mult lucrul fără odihnă, este posibil ca acesta să devină lent și ca în unele ocazii să aibă tendința de a se bloca. Sau poate fi, de asemenea, că durează puțin să se încălzească răcori din nou.

Soluție pentru problemă

În acest caz, cel mai bun lucru pe care îl poți face este efectuați o resetare hardware. În acest fel, va funcționa din nou așa cum a făcut când l-ați cumpărat prima dată.

Este recomandabil să cumpărați telefoane mobile Samsung?

Pe baza acestei analize ați putea crede că nu merită, dar acestea sunt modele din 2017 și 2018 și la acea vreme Samsung avea mai multe probleme. Cu toate acestea, noua generație de telefoane mobile de la această companie sunt durabile și ceva bun la Samsung sunt trucurile sale. Pe modelele din seria A, puteți afla cum să activați LED-ul de notificare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here