De ce o melodie în iTunes este gri? - Cauze si solutie

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce nu pot ascultă una dintre melodiile mele de pe iTunes în mod normal și apare în gri? Ei bine, aici vă vom explica ce puteți face pentru a rezolva această eroare. În plus, vă vom oferi câteva posibile motive pe care să le țineți cont și puteți lua cea mai bună decizie.

Index()
 1. De ce Apple vă împiedică să redați anumite melodii?
 2. Ce se întâmplă când o melodie nu este disponibilă în regiunea dvs?
 3. Este posibil ca această melodie îngrijită să nu se sincronizeze cu acel dispozitiv?
 4. Ce trebuie să faceți când o melodie este gri, dar o puteți reda?
 5. Care este cea mai bună soluție pentru a remedia această problemă iTunes?
  1. Activați sincronizarea bibliotecii
  2. Nu aveți o conexiune stabilă la internet

  De ce Apple vă împiedică să redați anumite melodii?

  Motivele pentru care Apple nu te lasa sa asculti anumite melodii sunt variate, însă cel mai frecvent este că se datorează unei probleme de sincronizare a dispozitivului cu cloud-ul. În aceste cazuri soluția este resincronizarea dispozitivului.

  Cu toate acestea, nu este singurul motiv posibil și se poate datora și unor probleme de permis sau chiar probleme regionale. Prin urmare, fiecare factor poate fi important, așa că cel mai bine este să detaliezi fiecare dintre cazuri pentru a găsi o soluție la problemă.

  Ce se întâmplă când o melodie nu este disponibilă în regiunea dvs?

  Din păcate, există câteva indicii care au restricție regională, asta înseamnă că pentru a-l putea folosi și a asculta este necesar să fii într-o anumită țară. Deci, dacă nu vă aflați în acel loc, nu puteți accesa melodia, deși este salvată în biblioteca personală.

  Cu toate acestea, nu totul este pierdut și puteți accesa această muzică, dar va trebui să utilizați a serviciu vpn, în acest fel aplicația va recunoaște că vă aflați în țara potrivită și o veți putea folosi.

  Serviciile VPN sunt de obicei utilizate pe scară largă și utile, vă recomandăm să utilizați unul plătit pentru o calitate mai bună a serviciului, deoarece cele gratuite sunt de obicei oarecum deficitare.

  Este posibil ca această melodie îngrijită să nu se sincronizeze cu acel dispozitiv?

  Poate fi cazul ca una sau mai multe melodii sunt incolore în lista dvs. de redare, această problemă apare de obicei mai ales când am schimbat terminalul și încă nu am dat timp pentru ca încărcarea tuturor serviciilor să fie finalizată.

  Această defecțiune este cunoscută sub numele de eroare de sincronizare și este o problemă foarte comună, așa că nu este nevoie de nimic extern pentru a o rezolva. Ceea ce va trebui să facem este să ne resincronizăm dispozitivul cu iTunes. Pentru asta vom folosi un PC, poate fi Mac sau Windows, important este ca are iTunes instalat.

  Odată ce computerul este pornit, trebuie să ne conectăm telefonul prin cablu, acest lucru se va face automat deschidem iTunes și recunoaștem dispozitivul. Acest proces de recunoaștere este rapid și când este finalizat simbolul telefonului nostru va apărea în partea de sus a ecranului.

  Trebuie să facem clic pe telefon și să mergem la partea muzicală, unde vor apărea melodiile noastre. în acest meniu va trebui bifați „sincronizare”, Acest proces va dura câteva minute, în funcție de câte melodii aveți pe dispozitiv. Trebuie remarcat faptul că această procedură este în întregime posibilă prin controlul parental iTunes.

  Ce trebuie să faceți când o melodie este gri, dar o puteți reda?

  Dacă există un caz în care puteți reda o piesă, dar este inactivă, atunci acest lucru se datorează unei probleme de licență Apple Music. Această problemă este total externă ție și nu este nimic grav.

  În primul rând, limitarea pe care o are acest lucru este că poți ascultați melodia pe terminalul dvs dar nu îl puteți partaja altor dispozitive. Acest lucru se datorează faptului că iTunes nu permite opțiunea pe piesa respectivă.

  Care este cea mai bună soluție pentru a remedia această problemă iTunes?

  Pentru a remedia aceste probleme o poți face în două moduri principale, accesarea serviciilor de pe un computer cu sau fără acces la internet.

  Activați sincronizarea bibliotecii

  Pentru a activa sincronizarea bibliotecii va trebui să urmam procedura deja menționată. Acest lucru vă va face posibil să aveți din nou acces la melodiile dvs. fără a fi nevoie să plătiți nimic suplimentar. Acest lucru este valabil doar pentru cazurile în care au melodiile care apar cu gri probleme de sincronizare.

  Puteți aplica acest proces de fiecare dată când schimbați dispozitivele, asta pentru că este cea mai bună modalitate de a ne sincroniza fișierele pentru a nu fi nevoit să așteptăm să fie descărcate de pe telefonul mobil.

  Nu aveți o conexiune stabilă la internet

  Este important să menționăm că este posibil ca unele dintre melodiile noastre să fie închise din cauza A problema conexiunii la internet. Acest caz este însoțit de sincronizare automată.

  Pentru ceea ce se întâmplă de obicei în dispozitivele noi, care nu au avut încă ocazia să descarce toate informațiile de rezervă. Deci, dacă acesta este cazul dvs., cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă conectați dispozitivul la o rețea cu suficientă lățime de bandă și să îl lăsați să se sincronizeze automat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here