De ce mă taxează Uber de mai mult și de două ori pentru aceeași călătorie și ce pot face?,

aplicația de Uber poate avea defecte în ciuda faptului că este o platformă excelentă. Pot apărea erori precum încărcarea de mai mult de două ori pentru aceeași călătorie. Dacă acesta este cazul dvs., continuați să citiți pentru a afla cum să îl rezolvați.

Cu ceva timp în urmă a apărut o situație neregulată în Uber. Mulți utilizatori au subliniat pe Twitter că au avut probleme cu taxele de pe platformă, iar hashtagul a devenit chiar viral #UberFraud.

De ce Uber mă ​​taxează mai mult și de două ori pentru aceeași călătorie și ce pot face?
Vezi acest videoclip pe YouTube

către utilizatori l-au taxat de mai multe ori pentru aceeași călătorie. Cele mai afectate persoane au fost cele care au efectuat plata cu Paypal sau cu cardul de credit.

Un utilizator a declarat că a debitat plata de mai mult de nouă ori. În timp ce un altul a raportat că cardul său nu a acceptat mai multe plăți de la Uber, deoarece avea deja mai multe taxe în așteptare.

Index()
 1. De ce mă taxează Uber de mai mult de două ori pe călătorie?
  1. Plăți Paypal
  2. Cheltuieli neprevăzute
  3. schimbări de ultimă oră
 2. Ce trebuie să faceți pentru a raporta mai multe taxe în Uber?

De ce mă taxează Uber de mai mult de două ori pe călătorie?

Există diferite motive pentru care poți apare o taxă duplicată în contul dvs. În orice caz, poate fi o eroare în aplicație, deși Uber a făcut deja o actualizare care corectează eroarea #UberFraud.

Plăți Paypal

Daca ai facut plata cu Paypal poti depune o întârziere în reflectarea plății în cadrul aplicației. Această eroare a făcut ca suma totală a tarifului călătoriei să fie debitată din cont de mai multe ori.

Uber recunoaște eroarea atunci când aceasta are loc și rambursează banii. Banii dvs. vor fi rambursați automat în câteva zile lucrătoare.

În cazul în care banii dvs. nu sunt returnați mai întâi consultați zona de asistență Uber. Ei vor încerca să rezolve eroarea, dar dacă eroarea corespunde platformei Paypal, atunci va trebui să îi contactați direct.

Sistemul de suport Paypal este destul de eficient și au chiar și o linie internațională gratuită. Puteți apela folosind Google Hangouts fara costuri.

Cheltuieli neprevăzute

Suma suplimentară poate fi pentru a ajustarea costului călătoriei. Ar putea fi inclusă o taxă pentru întârziere sau dacă șoferul raportează vreo avarie la vehicul.

Dacă ai intrat în unitate beat și ai vărsat vehiculul șoferul va putea face un raport iar costurile suplimentare vor fi percepute în contul dvs. Șoferul trebuie să prezinte dovezi pentru ca plângerea să fie validată.

schimbări de ultimă oră

Orice modificare efectuată în timpul călătoriei se va reflecta pe factura dumneavoastră. Veți primi o chitanță actualizată cu detalii despre orice variație, așa că solicitați factura de călătorie înainte de a face o reclamație și revizuiți informațiile.

Dacă modificați traseul sau includeți un pasager nou in calatorie în ultimul moment, suma variază. Alte tipuri de modificări pot fi opriri suplimentare sau trafic neobișnuit.

Ce trebuie să faceți pentru a raporta mai multe taxe în Uber?

Înainte de a face orice raport, mai întâi verificați dacă acestea nu sunt două călătorii diferite cu aceeasi suma. Dacă ați verificat și taxa nu este justificată, atunci contactați asistența pentru a vă putea ajuta.

 • Intra in pagina călăreţi.Uber.com
 • Verificați istoricul călătoriilor pentru a obține datele necesare
 • Accesați secțiunea de ajutor uber și căutați opțiunea care seamănă cel mai mult cu problema dvs. În acest caz, ar fi o taxă duplicată
 • Trimiteți suma și data călătoriei
 • Explicați situația în detaliu

O altă modalitate de a face o revendicare este prin intermediul paginii de ajutor Uber. Acolo completați câmpurile cu informațiile solicitate, cum ar fi suma, data primei taxe, data celei de-a doua taxări, data celei de-a treia taxe.

în ultimul domeniu pune toate detaliile incidentului. Explică chiar dacă taxele nu sunt toate pentru aceeași sumă.

Uber va examina toate informațiile și dacă va ajunge la concluzia că a apărut o eroare va returna banii pentru suma indicata. Returul poate dura câteva zile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here