De ce Instagram-ul tău nu te lasă să reacționezi la povești și cum să o rezolvi?

Trimiterea de reacții către contactele dvs. atunci când încarcă o poveste este o modalitate eficientă de a menține interacțiunea pe rețeaua de socializare, deoarece puteți trimite reacții rapide, mesaje și comentarii directe, deoarece rețeaua de socializare a fost însărcinată să ofere noi opțiuni utilizatorilor săi, totuși, uneori aplicația nu permite să reacționeze la povești din cauza modului în care este configurată confidențialitatea contului, aplicația învechită sau eșecul rețelei.

Index()
 1. Ce poate face ca Instagramul tău să nu te lase să reacționezi la povești?
 2. Cum poți activa reacțiile rapide pe Instagram?
 3. Cum să știi dacă prietenul tău are reacții rapide activate pe Instagram?
 4. Ce alt fel de reacție poți face la poveștile prietenilor tăi de pe Instagram?
  1. Comentarii și mesaje directe

Ce poate face ca Instagramul tău să nu te lase să reacționezi la povești?

Pot exista momente în care doriți să reacționați la povestea Instagram a unui prieten și nu aveți voie să faceți acest lucru din unul dintre următoarele motive:

 • Se poate întâmpla ca această restricție să fie creată deoarece acel prieten a configurat confidențialitatea aplicației sale în așa fel încât să mențină a dezactivat opțiunea de a primi reacții în poveștile tale și să nu aibă niciun fel de interacțiuni cu adepții lor în acest fel, cum ar fi atunci când te blochează astfel încât să nu le poți observa poveștile sau un blocaj direct complet.
 • Trebuie să vă verificați conexiunea la Web, deoarece imposibilitatea de a raționaliza poveștile urmăritorilor dvs. poate apărea din cauza erorilor de semnal care împiedică aplicația să încarce corect fișierele, emoji-urile sau reacțiile rapide ale poveștii.
 • Un alt motiv care poate face ca Instagram să nu vă lase să reacționați la povești este că nu aveți cea mai recentă actualizare a aplicației, deoarece aceasta poate genera un anumit tip de defecțiune în funcționarea acesteia, necesitând să o actualizați sau să o instalați din nou. să te bucuri de tine servicii pentru a reacționa la poveștile prietenilor tăi.

Cum poți activa reacțiile rapide pe Instagram?

Pentru a facilita interacțiunea dintre utilizatori, Instagram nu doar îți permite reacționează la poveștile prietenilor tăi în rețeaua de socializare, dar include o serie de reacții rapide pentru a facilita interacțiunea prin povești, pentru a activa aceste reacții rapide trebuie să faci următoarele:

 1. Intră pe Instagram-ul tău și mergi la profilul tău pentru a deschide meniul celor trei rânduri pe care le vei vedea mai sus și în dreapta.
 2. Selectați linia de configurare și apăsați opțiunea de confidențialitate identificată cu lacătul.
 3. Acum trebuie să alegeți secțiunea „Istoric” pentru a configura opțiunile de răspuns și să selectați permiteți tuturor, persoanelor pe care le urmăriți sau dezactivați răspunsurile rapide.

Cum să știi dacă prietenul tău are reacții rapide activate pe Instagram?

Încărcarea poveștilor pe Instagram pentru a primi reacții este una dintre cele mai des întâlnite activități de pe rețeaua de socializare, deoarece aplicația oferă diferite opțiuni de divertisment precum efecte, filtre care vă modifică aspectul, videoclipuri și multe altele. Deci, dacă ți-a plăcut povestea unuia dintre prietenii tăi și vrei să știi dacă acesta are reacții rapide activate Pentru a interacționa direct cu el prin poveștile sale, trebuie să faci următoarele:

 1. Deschide-ți rețeaua de socializare Instagram și găsește povestea prietenului căruia vrei să-i trimiți o reacție rapidă.
 2. Priviți linia pentru a adăuga text în partea de jos a povestirii și faceți clic pe unde scrie „Trimite mesaj”, acolo puteți vedea că opțiunea de a răspunde la povestea dvs. este activă.
 3. Odată ce ați apăsat pe linia menționată mai sus, emoji-urile „Reacții rapide” vor apărea automat, ceea ce va arăta că prietenul dvs. are reacții rapide activate și o veți putea selecta pe cea preferată.

Ce alt fel de reacție poți face la poveștile prietenilor tăi de pe Instagram?

Instagram a inovat foarte mult în ceea ce privește interacțiunea poveștilor rețelei de socializare, inclusiv opțiuni interesante cum ar fi posibilitatea de a răspunde cu melodii și de a cere recomandări muzicale, pe lângă reacțiile rapide, este posibil să răspunzi și cu comentarii și mesaje directe.

Comentarii și mesaje directe

În cazul în care doriți să răspundeți la o poveste de la unul dintre prietenii dvs. de pe Instagram, făcând un fel de comentariu care să facă aluzie la fotografia sau videoclipul pe care l-a publicat, care va ajunge la mesajele tale directe trebuie doar să faci următoarele:

 1. După ce ai intrat în contul tău de Instagram și ai localizat povestea prietenului tău căruia vrei să-i trimiți un comentariu care să facă aluzie la poveste pentru ca acesta să-și introducă mesajele directe, uită-te la linia de adăugare text.
 2. Continuați să scrieți mesajul dorit cu cuvintele și emoji-urile la alegere, puteți chiar să răspundeți adăugând un Gif sau alegând Giphy la alegere dintre cele disponibile pe care le vedeți în aplicație.
 3. În cele din urmă, trebuie să apăsați cuvântul „Trimite” situat în partea dreaptă a liniei de scriere pentru a răspunde la mesaj.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here