De ce Telegram nu se conectează corect și ce trebuie să faceți pentru a o remedia? - Soluţie

Aplicațiile de astăzi au avut diferite defecțiuni și, prin urmare, funcționarea lor scade sau este distorsionată din normalitate. În acest sens, Telegram, una dintre aplicațiile preferate de mesagerie instant trece si prin aceste situatii pe care utilizatorii nu le plac, deoarece nu se poate conecta așa cum se întâmplă cu WhatsApp și, prin urmare, nu funcționează bine.

Mulți utilizatori ai acestei platforme nu știu cum să facă pentru a rezolva această eroare de ea, deoarece ei nici măcar nu știu unde apare problema. Deci, dacă doriți să aflați cum puteți rezolva această situație, atunci citirea informațiilor pe care vi le vom lăsa aici vă va fi de mare folos.

Index()
 1. Cum să verificați dacă problema este în Telegram și nu în dispozitivul dvs?
  1. Verificați dacă aveți o conexiune la internet stabilă sau un pachet de date actual
  2. Verificați actualizarea Telegramului ca aplicație sau reîmprospătați pagina web
  3. Ai suficient spațiu de memorie?
  4. Dezactivați economisirea bateriei sau modul avion
 2. Care este motivul pentru care Telegram nu funcționează corect pe mobil?
 3. Cum să remediați Telegram dacă nu funcționează bine pe dispozitivul dvs?

Cum să verificați dacă problema este în Telegram și nu în dispozitivul dvs?

Prin mai multe metode poți ști dacă ceea ce se întâmplă în aplicație are legătură cu dispozitivul tău sau dacă este de fapt ceva care prezintă direct Telegram. Pentru a verifica această realitate, citiți cu atenție fiecare dintre următoarele secțiuni și verificați cu ele pentru a exclude originea erorii.

Verificați dacă aveți o conexiune la internet stabilă sau un pachet de date actual

Pentru început, verifică dacă mobilul are o conexiune stabilă la internet sau că ai suficiente date conform planului pe care îl ai pentru numărul tău de telefon. trebuie sa mergi la setările telefonului dvs si acolo te duci la conexiuni la retea, vezi daca semnalul WiFi este activ si de asemenea ca exista internet de la sursa de la care l-ai obtinut.

În cazul în care telefonul dvs. mobil nu arată dacă există sau nu internet, atunci porniți computerul și intrați în browser pentru a vedea, în cazul în care nu funcționează, apoi încercați să conectați cablu de internet direct la pc iar dacă prinde acolo, înseamnă că ai internet. În timp ce pentru date mobile, trebuie doar să vă verificați soldul sunând la operator sau trimițând un mesaj text (sms).

Verificați actualizarea Telegramului ca aplicație sau reîmprospătați pagina web

O alta dintre alternativele posibile pentru a exclude ca este o problema cu dispozitivul dvs. este ca apoi sa incercati sa vedeti daca aveti cea mai recentă versiune instalată sau site-ul Telegram este actualizat. Dacă este de pe un mobil, accesați magazinul de aplicații și confirmați că nu există actualizări noi disponibile.

În cazul în care vă conectați din versiunea web, apoi de pe site, ar trebui să reîmprospătați pagina a incerca. Puteți doar să apăsați F5 de pe tastatură sau să apăsați săgeata înapoi pentru a reîncărca. Dacă acest lucru nu funcționează, atunci nu este problema că aplicația nu se conectează la server.

Ai suficient spațiu de memorie?

În plus, un test foarte important este că ai suficient spațiu în interiorul dispozitivului unde ai aplicatia. În caz contrar, va ajunge într-un punct în care se va prăbuși „Telegrama sa oprit” deoarece computerul este saturat cu atât de multe informații, astfel încât va avea dificultăți să lucreze cu multe alte aplicații, inclusiv pe aceasta.

Pentru a vedea ce spațiu are mobilul tău, intră în setări și acolo vei căuta o opțiune care spune întreținere sau informații despre echipament. Când intri în această parte, te duci la spatiul de depozitare și acolo vei vedea dacă ai suficient, dacă acest lucru este afirmativ, exclude că aceasta este rădăcina erorii de conectare.

Dezactivați economisirea bateriei sau modul avion

Există două funcții pe care le aduc dispozitivele mobile care în multe cazuri le împiedică să funcționeze corect. De exemplu, ele interferează cu conectivitatea semnalului wireless sau prin date de navigare ruming. În cazul modului avion, știm că toate tipurile de conexiune dispar acolo, deoarece este configurată să funcționeze astfel la zboruri.

Dar, de asemenea, atunci când activezi economisirea energiei pe telefonul tău mobil, atunci acesta va dezactiva și anumite funcții care provoacă un consum excesiv de baterie pe dispozitiv. Prin urmare, uneori se pierde conexiunea la internet sau date, deoarece acest lucru face ca telefonul tău să verifice notificări și, la rândul său, se produce un consum de energie foarte avansat și de aceea le limitează.

În cazul în care nu aveți nimic din toate acestea activat și că, în plus, tot ceea ce am menționat anterior a fost verificat, atunci acolo veți putea confirma că eroarea nu este un produs al mobilului dvs, dar depinde foarte mult de aplicația în sine.

Care este motivul pentru care Telegram nu funcționează corect pe mobil?

După ce ați verificat că nu este o problemă cu telefonul dvs. mobil, atunci încercați să consultați diferite surse dacă este vorba despre un blocaj general al rețelei de socializare. Aceste evenimente au loc (nu foarte des), dar afectează întreaga populație mondială care a descărcat aplicația și poate dura chiar și ore până la restaurarea serverelor sale.

Așa că căutați pe internet dacă aplicația a fost oprită, poate fi prin Twitter sau există unele pagini web care vă oferă informații în timp util și imediat, cum ar fi de exemplu Downdetector.

Cum să remediați Telegram dacă nu funcționează bine pe dispozitivul dvs?

Dacă vezi că aplicația de pe mobil nu funcționează așa cum ar trebui și indiferent de câte ori ieși, intri sau ștergi fila aplicației și nimic nu funcționează, atunci ar trebui să încerci alte opțiuni. Încercați să reporniți dispozitivul, apoi ștergeți istoricul cache-ului și alte date care au fost stocate în memorie pe care le puteți șterge.

După ce ai încercat asta și tot nu funcționează pentru tine, atunci dezinstalați aplicația și așteptați puțin, astfel încât să intri în magazinul de aplicații mobile și să-l descarci din nou chiar acolo. În cazul în care nu funcționează nicio alternativă, consultați un tehnician despre starea telefonului sau prin canalele oficiale Telegram.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here