De ce Skype dă eroarea „Camera nu a fost detectată” și cum o remediați rapid?

Este un program destul de bun utile în exercițiul comunicării, fie cu prietenii, familia sau colegii, datorită funcționalității sale mari în apelurile video, totuși, uneori camera nu este detectată, ceea ce reprezintă o problemă pentru utilizatorii de pe Windows 10, iOS, Android și Mac care au descărcat aplicația skype. 

Faptul că acest element prezintă probleme, se poate datora multor cauze, care variază de la o configurație eronată, incompatibilitate cu dispozitivul, eșecuri la internet până la o deconectare a aceleiași camere, printre multe altele. Vestea bună este că acestea sunt probleme care au o soluție ușoară și rapidă.

Index()
 1. Cum puteți configura permisiunile Skype pe mobil sau pe computer?
  1. acordarea de permisiuni
 2. Care sunt motivele pentru care Skype nu detectează camera?
 3. Cum puteți remedia această problemă în conexiunea dvs?
  1. Verificați conexiunile fizice și permisiunile
  2. Închideți aplicațiile de fundal și reîmprospătați-le
  3. Scanați securitatea dispozitivului dvs

  Cum puteți configura permisiunile Skype pe mobil sau pe computer?

  Aceasta este una dintre cauzele potențiale ale erorii camerei, pentru aceasta este suficient să verificati setarile de pe dispozitivele respective, dacă este o aplicație Windows, trebuie să accesați setările generale ale acesteia și să acordați permisiunea.

  Și dacă sunteți conectat de pe un site web sau aplicație mobilă, ar trebui să o faceți investigați în Google Chrome și setările telefonului deoarece aceste sisteme sunt stricte din punct de vedere al securității, deci este posibil ca anterior să fi blocat accesul la cameră.

  acordarea de permisiuni

  Permisele sunt de obicei acordate din setări general al dispozitivului, când este din Windows, trebuie să mergi la setări, confidențialitate și să selectezi camera, acolo trebuie să te asiguri că este activată opțiunea de a permite aplicațiilor să acceseze camera.

  Și la celelalte dispozitive se întâmplă aceeași procedură, deoarece oricare dintre acestea are o secțiune pentru a putea configura ce legate de video/cameră.

  Care sunt motivele pentru care Skype nu detectează camera?

  Motivele pentru care Skype nu detectează camera sunt numeroase, unul dintre cele concurente este că camera nu este acceptata cu aplicatia pentru ca cere o anumita calitate in ea, din acest motiv refuza sa o detecteze.

  Alte sunt cele aplicații care rulează în fundal, În acest caz, Skype de obicei eșuează din acest motiv, deoarece are nevoie de tot spațiul pentru a putea rula, iar modul în care îl exprimă este prin intermediul camerei.

  Poate fi și conexiunea la internet este instabilă, că configurațiile sistemului sunt incomplete, că a apărut o eroare în aplicație sau că spațiul este insuficient, așa că trebuie să verifici unde sunt salvate fișierele, conversațiile, fotografiile și înregistrările în Skype.

  Cum puteți remedia această problemă în conexiunea dvs?

  Skype este de asemenea eșantion solicitant în ceea ce privește stabilitatea și viteza conexiunilor la Internet, iar în momentul în care nu le va mai percepe pe niciunul dintre ele, va dezactiva camera.

  Deci, dacă camera ta se oprește și atunci primești eroarea că nu este detectată, accesați setările de conexiune, în Windows trebuie să mergi la Rețea și Internet și să verifici starea rețelei, sau pur și simplu să deschizi panoul de control pe un PC Windows, poți verifica și routerul WIFI în căutarea oricărei nenorociri.

  În dispozitivele mobile, trebuie să mergi la setări, iar în rețele poți verifica, dacă problema este deja externă, poți alege reporniți internetul sau deconectați manual routerul pentru ca acesta să accelereze.

  Verificați conexiunile fizice și permisiunile

  Uneori se poate întâmpla ca problema de conectare să provină direct de la dispozitive precum Router WIFI sau companie de internet, deci nu este de ales decât să verificăm aceste conexiuni fizice.

  În ceea ce privește permisiunile, este esențial să le verifici deoarece acestea sunt de obicei principalele cauze pentru care Skype nu detectează camera, deoarece este implicată problema de confidențialitate a fiecărui utilizator.

  Închideți aplicațiile de fundal și reîmprospătați-le

  Aplicația în cauză pentru a-și atinge performanța optimă necesită mult spațiu, deci ca aplicațiile care funcționează în fundal reduce considerabil spațiul pentru Skype.

  Sau se poate întâmpla ca una dintre acestea aplicațiile folosesc camera și, în consecință, Skype arată eroarea, precum este cazul aplicației Zoom cu funcții, avantaje și caracteristici similare. Având în vedere acest lucru, este recomandat ca înainte de a deschide aplicația, celelalte care se află în fundal să fie închise și apoi să se procedeze la actualizarea acestora.

  În Windows trebuie să mergeți la task manager și să selectați fila procese, apoi trebuie să faceți clic pe programele pe care doriți să le închideți și apoi trebuie să acceptați și să finalizați.

  Scanați securitatea dispozitivului dvs

  Această ultimă opțiune este destul de semnificativă pentru că întotdeauna este esențial să verificați sau să scanați securitatea a dispozitivului și că nu împiedică dezvoltarea și execuția aplicației Skype.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here