De ce WhatsApp Web este deconectat atunci când blocați telefonul mobil? Soluţie

WhatsApp Web este o metodă suplimentară care vă permite să vă conectați la aplicație dintr-un browser sau computer. Toate funcțiile acestei metode sunt controlate direct de aceeași aplicație, așa că se conectează direct cu mobilul tău și îl exclude de la a fi client Web. daca trebuie sa stii De ce WhatsApp Web este deconectat când mobilul este blocat?? despre asta vom vorbi mai târziu.

Soluție: WhatsApp Web se deconectează la blocarea telefonului mobil
Vezi acest videoclip pe YouTube

Această funcționalitate are capacitatea de a vedea toate conversațiile și imaginile pe care le-ați descărcat de pe server, încărcate pe Web direct de pe smartphone-ul dvs. În așa fel încât dacă nu aveți mobilul în apropiere, nu îl veți putea folosi. Prin urmare, dacă mobilul este oprit sau WhatsApp Web nu funcționează, vă va afișa o eroare pe pagina web, care poate fi incomod.

whatsapp web este destul de completă la nivel de funcționalități, Ei bine, funcționează pentru a trimite și primi mesaje, note vocale și fișiere multimedia. Dar există unele funcții care nu pot fi executate, cum ar fi: partajarea locației, efectuarea de apeluri video, verificarea datelor, încărcarea poveștilor, crearea transmisiilor, adăugarea de contacte, printre altele.

Posibilitatea de a utiliza acest sistem suplimentar pe mobil, vă va permite să desfășurați activități în birou cu computerul dvs. și, simultan, puteți utiliza WhatsApp. Fără a fi nevoie să ridici telefonul, ceea ce vă oferă confort și nimeni nu va putea ști că vă verificați aplicația.

Index()
  1. De ce WhatsApp Web este deconectat de la mobil
  2. Doze poate fi, de asemenea, cauza deconectarii WhatsApp Web

De ce WhatsApp Web este deconectat de la mobil

Este posibil ca mobilul să fie deconectat continuu de la conexiunea la computer, acest lucru se întâmplă din diferite motive. Unul dintre ei poate fi smartphone-ul nostru este în modul de economisire a energiei.

Acest mod împiedică funcționarea corectă a anumitor funcții ale telefonului mobil. În acest sens, se recomandă dezactivarea acestei opțiuni și încărcarea telefonului.

Într-un alt caz, se întâmplă ca WhatsApp Web să fie deconectat când ecranul dispozitivului se oprește sau se blochează, si concomitent cu aceasta se intrerupe conexiunea wireless la retea. Ceea ce face ca instantaneu să fie întreruptă conexiunea atât între WhatsApp, cât și aplicația să genereze o eroare. Pentru a rezolva această defecțiune, este suficient să dezactivați o funcție de pe mobil și cazul va fi rezolvat.

Pentru a face acest lucru, trebuie să intrați în meniul smartphone-ului dvs. la „Setări” și să selectați „Rețele Wifi”, acesta va afișa toate rețelele wireless disponibile. În partea de sus a ecranului, localizați avansat și apoi alegeți 'mențineți WIFI-ul pornit în somn' pentru a-l activa. Conectați-vă din nou la WhatsApp Web și verificați dacă problema este rezolvată.

Este foarte frecvent să apară această eroare și nu este tocmai într-un anumit model de smartphone sau într-un anumit sistem de operare. Prin urmare, este posibil ca defectul să fie cauzat de o configurație internă a aplicației care afectează sistemul în general.

Doze poate fi, de asemenea, cauza deconectarii WhatsApp Web

Sistemul de operare Android în versiunea sa 6.0 inclus a Noul instrument Google special pentru economisitor de baterie numit Doze. Prin intermediul acestui instrument, mobilul nostru își reduce funcționarea aproape la maximum, lăsând ceasul procesorului la o frecvență joasă pentru a economisi bateria, atâta timp cât smartphone-ul este stabil într-un loc orizontal.

Dacă avem Android 6.0 și suferim acest eșec, idealul este dezactivați Doze și veți vedea cum se rezolvă problema. Să urmăm următorii pași: Mergem la 'Setări – Baterie', selectăm optimizarea 'baterie', în secțiunea neoptimizată selectăm 'toate aplicațiile'. Va fi afișat un meniu cu toate aplicațiile pe care le-ați descărcat și active în memorie.

Selectați 'WhatsApp', se va deschide o nouă fereastră de notificare unde vă oferă două opțiuni de optimizare sau nu. Alegeți al doilea și faceți clic pe OK. Ieșiți din întregul meniu, deschideți aplicația și urmați pașii respectivi pentru a utiliza WhatsApp Web. Așteaptă să fie stabiliți conexiunea și utilizați aplicația în mod normal.

Cu această procedură veți vedea problema rezolvată, amintiți-vă că este doar exclusiv pentru Android 6.0. Dacă nu îl aveți, evident că nu vă va fi de folos, deoarece alte versiuni nu includ acest instrument de economisire a energiei.

Că așa cum îți oferă beneficii în materie de baterie, poate genera și acest tip de inconvenient în diferite aplicații ale telefonului tău Android.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here