De ce Samsung J7 se oprește de la sine și nu se pornește?? - Soluţie

Este unul dintre cele mai căutate dispozitive din această generație, dar nu este lipsit de defecte, cum ar fi atunci când ecranul Samsung J7 devine negru sau când mobilul se oprește de la sine sau nu se pornește.  Dar nu vă faceți griji, aici vă vom învăța motivul pentru care Samsung J7 se oprește de la sine și nu se pornește.

Samsung J7 se oprește de la sine și nu se va porni
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce cauzează această defecțiune în Samsung J7 al meu?
 2. Unele soluții vă vor ajuta să recuperați funcționarea optimă a Samsung J7
 3. Alte metode de a remedia defecțiunea de la oprirea și pornirea Samsung J7

Ce cauzează această defecțiune în Samsung J7 al meu?

Se poate întâmpla din diverse motive, dar motivul care capătă mai multă putere este că se datorează unei defecțiuni a sistemului de operare. Unul dintre motive este lipsa de spațiu, deoarece unele aplicații consumă aproape tot, lăsând echipa fără resurse pentru a funcționa.

Ținând cont de aceste circumstanțe, este întotdeauna bine să ținem cont de problemele pe care le putem avea, așa că a învăța să rezolvi cele mai frecvente probleme ale Samsung J7 este o idee excelentă.

Având în vedere această situație, este posibil să mergi la diferite variante, principala fiind serviciul tehnic și profesional, care îți poate oferi o soluție la problema ta chiar și atunci când diagnosticul arată că nu există soluție.

Unele soluții vă vor ajuta să recuperați funcționarea optimă a Samsung J7

Prima opțiune pentru a exclude daune grave, este calibrarea bateriei și deteriorarea software-ului, soluția pentru ambele defecțiuni va fi Flash un ROM Samsung oficial, mai degrabă, reinstalați sistemul de operare.

Pentru a flash un ROM pe dispozitivul dvs. Samsung trebuie să o faceți prin Odin, această aplicație vă va oferi opțiunea de a instala ROM-uri care sunt direct asociate cu Samsung.

Dacă defecțiunea persistă la efectuarea acestui proces, trebuie să treceți la pasul următor pentru a putea accesați sistemul de operare al dispozitivului dvs. Android și aflați ce cauzează această eroare.

Inițial trebuie să conectați echipamentul la o priză electrică folosind încărcătorul original pentru o perioadă de timp de nu mai puțin de 1 oră, trebuie să țineți cont de faptul că nu trebuie să întrerupeți procesul, de reținut că mobilul nu va arăta dacă se încarcă, dar nu va face griji că acest proces este efectuat.

După timpul pe care îl prevedem pentru a efectua încărcarea, trebuie să procedați la scoateți bateria din dispozitiv și apoi reincorporați bateria din nou, apoi porniți din nou echipamentul, aceasta va îndeplini funcția de resetare din fabrică.

Intra in Samsung J7 Recovery, pentru a-l accesa trebuie sa apasi simultan si pentru o perioada minima tastele de volum sus, home si tasta de pornire a echipamentului, dupa ce ai a pornit androidul, selectați opțiunea Power din meniul dvs. din Reboots Sytem. Acum, aceasta va reporni complet.

Alte metode de a remedia defecțiunea de la oprirea și pornirea Samsung J7

Una dintre cauzele comune pentru care poate apărea această defecțiune este memoria cache a computerului este saturată. Trebuie să-l depanați pentru a exclude că eșecul este o consecință a acesteia.

Această curățare se face după cum urmează:

 • Trebuie să apăsați continuu pe butoanele de sus și de jos și pe Bixby.
 • Apoi apăsați butonul de pornire.
 • Când vedeți sigla Android, trebuie să eliberați butoanele.
 • După ce apare sigla, utilizați tasta de volum până când găsiți opțiunea „Ștergeți partiția cache”
 • Trebuie să faceți clic pe pictogramă pentru a confirma.
 • Apoi utilizați tasta de reducere a volumului până când ajungeți la pictograma „Da”, apoi apăsați pe butonul de pornire.
 • Apăsați tasta de pornire pentru a reporni computerul.

Un alt mod de a arunca se blochează sistemul de operare Poate fi prin resetarea dispozitivului Android.

 • Va trebui să apăsați și să țineți apăsat butonul de pornire simultan cu volumul în sus și în jos.
 • Când apare logo-ul Android distinctiv, trebuie să eliberați toate butoanele.
 • Acum apăsați tasta de reducere a volumului până ajungeți la opțiune 'Șterge datele / setările din fabrică'.
 • Apoi continuați să apăsați butonul de pornire pentru a confirma.
 • Folosiți butonul de reducere a volumului până când ajungeți la „Da”, apoi apăsați butonul de pornire.
 • Gata apăsați butonul de pornire pentru ca sistemul să înceapă să funcționeze.

Luați în considerare analizarea aplicațiilor pe care le descărcați pe computer, în general, acestea sunt cele care provoacă acest tip de eșec.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here