De ce cardul SD nu-mi recunoaște Samsung J2 Prime?? - Soluţie

Deși telefoanele high-end au înlocuit deja aceste telefoane, dintre care unele sunt foarte de bază și cu funcții care uneori sunt prea mici pentru nevoia pe care o avem, unii dintre noi nu trebuie să ne reînnoiască telefonul. De aceea căutăm astăzi Care este motivul pentru care Samsung J2 prime nu recunoaște SD-ul?

Prin urmare, trebuie să căutăm cele mii de opțiuni pentru a rezolva problemele comune ca la Samsung J2 Prime care, în ciuda faptului că este un telefon, care a ieșit din Samsung ne poate face uneori oarecum nerăbdători cu diferite probleme pe care le prezintă de obicei. Una dintre cele mai comune este aceeași nu recunoaște SD-ul, dar, ne întrebăm cum poate fi un card SD nou și să nu fie recunoscut de telefon??

Soluție: Samsung Galaxy J2 Prime NU recunoaște cardul SD ✅
Vezi acest videoclip pe YouTube

Deși, în principiu, dăm vina pe telefonul nostru imediat, trebuie să știți că în majoritatea cazurilor este o consecință a faptului că cardul SD nu a fost formatat anterior. Voi explica puțin despre unele cunoștințe pe care trebuie să le avem despre ele, mai întâi, înainte de a ne rezolva îndoielile sau probleme de recunoaștere cu Samsung J2 Prime.

Deși, dacă doriți și să eliberați memorie, vă recomand să faceți copii de rezervă ale fișierelor și să faceți o resetare hardware, care este foarte eficientă.

Index()
  1. Ce este un card SD?
  2. Soluția pentru ca Samsung J2 Prime să recunoască cardul SD
    1. Cum vă puteți configura cardul SD pe Samsung J2 Prime?

Ce este un card SD?

Acestea au funcția de a putea face telefonul să aibă o îmbunătățire largă și avantaje față de stocarea internă pe care o aduce telefonul nostru Android. Ne oferă posibilitatea de a salva toate documentele de acolo în diferite formate, astfel încât acestea să nu ocupe memoria internă a telefonului nostru. Dar ce surpriză! Cand Telefonul Samsung J2 Prime ne spune că nu poate citi sau recunoaște cardul SD și este gol, vă puteți spune că sistemul nu este compatibil.

Dacă sunteți complet sigur că cardul SD funcționează pe alt telefon sau este nou-nouț. Acest lucru se întâmplă deoarece cardul are un format anterior, înseamnă că înainte de a-l introduce în dispozitivul nostru Android, trebuie să îl formatăm.

Soluția pentru ca Samsung J2 Prime să recunoască cardul SD

da Samsung J2 prime nu recunoaște SD-ul, și deja am încercat cu soluția de schimbare a stocării implicite acum trebuie să încercăm cu formatul care vine la cumpărarea lui. Putem face acest lucru doar cu un cititor de memorie și îl putem introduce în laptop sau computer și urmați acești pași:

- Veți merge la computerul meu și veți găsi discul amovibil numit de obicei 'E'

- Faceți clic dreapta pentru a afișa câteva opțiuni, până când găsiți 'Format'.

- Apoi veți face clic pe Start, acest lucru va dura câteva secunde.

- Apoi îți vei introduce cardul SD în Samsung J2 Prime care după asta cu siguranță va recunoaște cardul.

Ceea ce am face cu cardul se numește fnormal ornat, unde configuram ce utilitate este stocarea portabila. Pentru ca ulterior să îl putem folosi pe telefonul nostru și să salvam fișierul pe care îl dorim în el și să nu ne consumăm memoria internă.

Notă importantă: csauCalculatoarele actualizate sau mai noi vin cu un cititor SD, totuși, dacă ai o versiune ceva mai veche de calculator, poți găsi niște cititoare de memorie, pe care le vând și sunt foarte comerciale, care sunt în stilul unui pendrive în care introduci memoria și apoi USB-ul la computer.

Cum vă puteți configura cardul SD pe Samsung J2 Prime?

Nu aș dori să trec cu vederea că consecința că telefonul nu este configurat să salveze fișierele de pe cardul SD poate provoca eșecul tău și crezi că de aceea nu recunoaște cardul. Să ne amintim că Samsung J2 Prime vine extensibil până la 256 GB cu card Micro SD. Pentru a configura puteți face următoarele:

unu. Primul lucru este să deschizi setările telefonului.

Două. Veți apăsa opțiunea care spune aplicația abreviată „Aplicații”

3. Apoi selectați fișierele pe care ne rămâne să le vedem pe cardul SD

4. Apoi, în spațiul de stocare utilizat, vom schimba, unde vor sta datele pe care doriți să le salvați. Apăsând în acest fel, 'Schimbare'.

5. Desigur, vei alege opțiunea care spune card SD, iar apoi trebuie să le urmărești ușor pe ecran.

Una dintre primele greșeli pe care le-am făcut, cumpărând Cardul SD pe Samsung J2 Prime al meu, a fost să cred că în el pot stoca aplicațiile pe care le-am descărcat precum jocuri, aplicații de lucru, printre altele.

Aplicațiile nu pot fi salvate pe cardul SD sau mutate pe acesta, cu atât mai puțin dacă sunt aplicații specifice telefonului. De aceea, pentru a alege, pentru a cumpăra un telefon, trebuie să știm care este memoria RAM pe care o are ca caracteristică viitorul telefon. Acesta va fi folosit pentru a stoca aplicațiile principale (care sunt într-adevăr majoritatea) și nu va prezenta o problemă ca aceasta mai târziu.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here