De ce nu puteți descărca audio WhatsApp și cum să le remediați?

Există mai mulți factori de luat în considerare în cazul în care nu puteți descărca și asculta audio-urile trimise prin WhatsApp, printre aceștia cel mai comun este că nu puteți au cea mai recentă versiune a acestei aplicații.

Alți factori importanți de care trebuie să țineți cont este faptul că nu aveți a conexiune bună la internet sau setările de dată și oră ale dispozitivului dvs. nu sunt cele corecte, amintiți-vă că odată ce primiți un audio de la WhatsApp le puteți descărca și salva foarte ușor pe dispozitivul dvs. mobil.

Index()
 1. Care este motivul principal pentru care sunetele WhatsApp nu pot fi descărcate?
  1. Verificați conexiunea la internet
  2. Verificați dacă data și ora sunt corecte
  3. Actualizați aplicația WhatsApp.
 2. Cum să remediați eroarea WhatsApp „Îmi pare rău, nu găsesc acest fișier”?
 3. Ce pași ar trebui să urmați pentru a descărca corect un audio WhatsApp?
  1. De pe PC
  2. Pe telefonul tău mobil

  Care este motivul principal pentru care sunetele WhatsApp nu pot fi descărcate?

  La descărcarea audio-urilor trimise prin WhatsApp trebuie să ții cont de mai multe aspecte, pentru ca în acest fel să nu fie prezintă erori și poate fi descărcat cu succes, Printre cele mai importante puncte de luat în considerare putem numi:

  Verificați conexiunea la internet

  Conexiunea la internet este un punct cheie atunci când vine vorba de descărcarea audio și a oricărei alte aplicații pe dispozitivul nostru. Din acest motiv, dacă apare o eroare în momentul descarcării, trebuie să vă asigurați că totul este conectat corect și că nu există nicio problemă cu accesul dvs. la rețea.

  Verificați dacă data și ora sunt corecte

  Un alt punct important de reținut atunci când descărcați orice sunet este să verificați dacă setări de dată și oră sunt cele corecte deoarece altfel nu se va putea genera descărcarea niciunui sunet care nu coincide cu data stabilită pe dispozitivul tău mobil.

  În cazul în care data și ora setate pe dispozitivul dvs. nu sunt corecte, trebuie doar să o faceți accesați setările dispozitivului dvs și de acolo procedați la schimbarea datei și orei și aceste modificări se vor face automat în aplicația WhatsApp și acum puteți avea acces la audio-urile primite.

  Actualizați aplicația WhatsApp.

  Dacă ați încercat deja cele două soluții anterioare și încă nu puteți descărca niciun tip de fișier audio sau multimedia primit prin WhatsApp, atunci vă recomandăm să actualizați aplicația, Pentru a face acest lucru, trebuie doar să intrați în Magazinul Play, să căutați aplicația și să faceți clic pe butonul care spune „Actualizare”.

  Rețineți că pentru a avea acces la noile funcții ale acestei aplicații este necesar să aveți cea mai recentă versiune, altfel nu veți putea avea acces la niciuna dintre funcții îmbunătățite pe care WhatsApp le are de oferit utilizatorilor săi.

  Cum să remediați eroarea WhatsApp „Îmi pare rău, nu găsesc acest fișier”?

  Aceasta mai mult decât o eroare WhatsApp este un avertisment că fișierul a fost eliminat de pe dispozitiv sau calea locației a fost pur și simplu schimbată, pentru asta trebuie doar să restaurați fișierul sau audio pe care doriți să-l trimiteți și atât.

  Dacă apare această eroare, o poți rezolva restabilind datele cu backup-ul WhatsApp, reține că această aplicație face un backup în fiecare zi la ora 2:00 și în acest fel toate fișierele, conversațiile sau audio-urile atât trimise cât și primite va rămâne salvat în cloud-ul dvs. Google Drive.

  Ce pași ar trebui să urmați pentru a descărca corect un audio WhatsApp?

  Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet, Odată verificat acest pas, trebuie doar să selectezi audio pe care vrei să-l descarci și gata, poți face acest pas din aplicația de pe dispozitivul tău mobil sau din versiunea pentru computere.

  De pe PC

  Pentru a descărca un audio din versiunea pentru computer, trebuie doar să intri pe WhatsApp web, să selectezi chat-ul unde se află audio-ul pe care vrei să-l descarci și să mergi la el, pentru a-l descărca pe computer trebuie doar să selectezi săgeata din dreapta sus a casetei audio.

  Făcând clic pe el, se va afișa o fereastră pop-up cu mai multe opțiuni, trebuie doar să faceți clic pe 'Download' și automat audio-ul va fi va descărca și salva în folderul de descărcări al computerului dvs.

  Pe telefonul tău mobil

  Pentru a efectua această procedură de pe dispozitivul dvs. mobil, trebuie să aveți în vedere că audio-urile care sunt trimise ca mesaje vor fi descărcate automat, descărcarea audio-urilor se aplică numai pentru audio care sunt transmise, Pentru a descărca un audio de pe WhatsApp, trebuie doar să:

  • Conectați-vă la WhatsApp.
  • Odată acolo selectați chat-ul de unde doriți să descărcați audio.
  • Când ați localizat sunetul pe care doriți să îl descărcați, trebuie doar să faceți clic pe săgeata în jos care se află în partea stângă a casetei audio.
  • Când faceți clic pe ea, veți vedea o linie verde care se învârte și când descărcarea este finalizată, trebuie doar să apăsați butonul de redare și gata.

  Un fapt interesant este că, cu cea mai recentă actualizare WhatsApp, aveți opțiunea setați viteza redării audio, printre care se numără opțiunea 1 care este viteza normală, opțiunea 2 care ar fi opțiunea 1.5 care este o viteză medie și ultimele 2 care sunt super rapide, ceea ce provoacă senzația de efect de veveriță atunci când redați sunetul.

  Descărcarea unui audio de pe WhatsApp este o procedură foarte simplă, în cazul în care aveți întrebări puteți consulta suportul tehnic WhatsApp și de la acolo clarifică-ți toate preocupările.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here