De ce Uber și Uber Eats nu mă lasă să plătesc numerar?? - Soluţie

Uber este cea mai recunoscută platformă la comandarea unui taxi, schimbând modul de solicitare a acestui serviciu, deoarece tot mai mulți utilizatori încep să folosească acest serviciu. În unele dintre cazurile în care doresc să-și facă lucrul respectiv astfel plătiți numerar Uber și Uber Eats, există unele dificultăți.

Problema în majoritatea cazurilor, cunoscând tarifele călătoriei dacă urmează să plătiți cash, procedura este să adăugați cardul de credit pe care îl alegeți în contul Uber și Uber Eats corespunzător (pentru a nu avea niciun inconvenient la anularea serviciu).

De ce UBER și UBER EATS nu mă lasă să plătesc în numerar
Vezi acest videoclip pe YouTube

Ținând cont de faptul că trebuie să selectați ceea ce va fi efectuați plata serviciului în acest mod.  Nu este nimic de teamă cu această procedură, deoarece Uber și Uber Eats necesită doar această cerință pentru a anula serviciul mai confortabil.

În cazul în care aceeași problemă apare din nou, ceea ce ar trebui făcut este să dezinstalați din nou aplicația și să o reinstalați pe telefon. Verificarea faptului că se debitează și cardul de credit, pentru a vă bucura de serviciul oferit de Uber și Uber Eats. Nu reușești nici măcar să plătești cash cu Uber.

La fel de simplu pe cât de repede poți obține bunul sserviciu oferit de această platformă, cum ar fi Uber și Uber Eats, astfel încât să fim mai în siguranță și protejați corespunzător.

Index()
  1. Cauze pentru a nu putea plăti cu numerar Uber?
  2. Soluție la problema pentru a putea plăti în numerar pentru Uber și Uber Eats:

Cauze pentru a nu putea plăti cu numerar Uber?

Metodele dumneavoastră de plată sunt acceptate de tranzacțiile bancare digital, sincronizând contul corespunzător cu cel al Uber.

  1. La solicitarea serviciului, primul lucru pe care trebuie să-l facem este deschideți aplicația corespunzătoare, apoi fixați punctul de plecare.
  2. Faceți clic pe el pentru a revizui apoi metoda de plată corespunzătoare care este corectă, în acest caz este recomandat să fie lăsată pe un card de debit sau de credit.
  3. Pentru a selecta destinația, apare un mesaj de eroare. În acest caz, trebuie să dați fila din partea stângă pentru a merge la configurare.
  4. Acolo trebuie să verificăm dacă datele sunt corecte, apoi să introducem parola pentru a ne edita contul.
  5. Daca totul este corect, trecem la plata; pentru faceți clic pe modul în care dorim să anulăm serviciul. Verificarea faptului că data de expirare a cardului este corectă, precum și numerele de pe acesta.

Dacă există vreo problemă asta plata nu se poate face, poti avea o problema direct cu banca.

  • Ceea ce ar trebui făcut imediat este să mergeți direct pentru a rezolva problema respectivă. Pentru a solicita eliberarea achizițiilor prin Internet, deoarece unele carduri sunt preblocate.

În principal trebuie să știi care sunt cardurile pe care le primește Uber, pentru că de multe ori este necunoscut. Este problema care poate apărea, că este introdus în sistem un card care nu este acceptat de aplicația menționată.

Soluție la problema pentru a putea plăti în numerar pentru Uber și Uber Eats:

Pentru majoritatea oamenilor este foarte confortabil să solicite un serviciu privat. În care se poate face direct de pe telefonul mobil, atât folosind funcția Uber Cash, cât și plătind pentru un serviciu în Uber Eats:

  •  Pentru a anula înainte de sosirea șoferului Uber:

Trebuie să mergi direct la aplicație, pentru a putea căuta bara de informații, acolo poți vedea un buton pe care scrie anulare.

Notă importantă: Daca nu este apasat de doua ori, acest serviciu nu va fi anulat, iar ceea ce se poate intampla este ca soferul sa mearga la locul indicat, fiind nevoit sa anuleze serviciul.

Ținând cont de faptul că anularea trebuie făcută în primele două minute. Taxele de anulare variază în funcție de țară sau de tipul de mașină care a fost solicitat; în locul în care se află persoana în acel moment.

Cel mai indicat este să solicitați serviciul Uber chiar în momentul în care urmează să fie utilizat, deoarece, dacă șoferul așteaptă mai mult de două minute, acesta poate genera o taxă suplimentară. Pentru mai multă comoditate, descărcați aplicația Uber.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here