De ce nu funcționează și nu pot face apeluri video pe WhatsApp?

În zilele noastre, comunicarea cu cei dragi este foarte ușoară, fie prin apeluri, mesaje, printre altele. Prin urmare, este îngrijorător când nu putem face apeluri video pe WhatsApp.

De ce NU pot face apeluri video pe WhatsApp - Nu funcționează
Vezi acest videoclip pe YouTube

Platforma de aplicație mesagerie instant whatsapp Are diferite funcții care fac din utilizarea sa ceva simplu și distractiv de folosit, așa că ne derutează atunci când ceva la fel de fundamental precum apelurile video eșuează.

Index()
  1. De ce nu funcționează apelurile video WhatsApp??
  2. Cum să inițiezi apeluri video pe WhatsApp?
  3. Cum să inițiezi un apel video de grup pe WhatsApp?

De ce nu funcționează apelurile video WhatsApp??

Știm bine că WhatsApp este o aplicație de mesagerie instantanee care oferă diverse funcții precum apeluri, mesaje, note vocale, printre altele.

Cel mai bun lucru la această aplicație este că ne permite să contactăm pe oricine de pe planeta Pământ, ceea ce înseamnă că putem vorbi cu o rudă sau un prieten care se află în Japonia în timp ce tu poți fi în Spania sau în orice alta tara.

Această aplicație ne permite să facem apeluri video, atâta timp cât avem Wi-Fi sau date. În general, dacă aplicația prezintă o eroare la efectuarea unui apel video, aceasta nu se datorează erori tehnice ale aplicației și cu atât mai puțin pe mobil, de fapt motivul este destul de comun.

Această funcție WhatsApp nu tinde să eșueze și, dacă o face, cauza principală poate fi faptul că conexiunea ta la internet nu este foarte bună.

Deci dacă încerci efectuați sau preluați un apel video prin această aplicație și nu aveți o conexiune stabilă la internet, poate avea probleme sau apelul video pur și simplu nu are loc în primul rând.

Este esențial să înțelegeți că aplicația whatsapp depinde de internet pentru funcționarea acestuia și dacă nu aveți această cerință, nu veți putea trimite nici măcar un mesaj.

Prin urmare, trebuie să vă asigurați că conexiunea dvs. la o rețea Wi-Fi este stabilă sau că datele pe care le utilizați funcționează bine.

Cum să inițiezi apeluri video pe WhatsApp?

Efectuarea unui apel video prin aplicația WhatsApp este mai ușor decât îți imaginezi și nu trebuie decât să urmezi câțiva pași pentru a-l realiza.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este descărcați aplicația de magazinul dvs. de aplicații Play Store sau de cel pe care îl preferați. Cel mai recomandat lucru este ca versiunea WhatsApp să fie compatibilă cu mobilul tău pentru a evita ca anumite funcții să nu funcționeze așa cum ar trebui.

Odată ce îndepliniți această cerință, trebuie să vă asigurați că conexiunea dvs. la internet este bună pentru a preveni întreruperea apelului video. După asta trebuie să deschide whatsapp și alegeți chatul persoanei cu care doriți să efectuați apelul video.

Odată ce ați deschis conversația cu persoana respectivă, trebuie să localizați pictograma care are forma unei camere pe care o puteți vedea în partea de sus a ecranului și să o selectați.

Tot ce trebuie să faci acum este să aștepți să răspundă cealaltă persoană și gata. Dacă o altă persoană te sună la faceți un apel video împreună și vrei să răspunzi trebuie să faci următoarele.

Trebuie să așteptați ca mobilul să înceapă să sune și odată ce apelul apare pe ecran veți vedea o pictogramă în formă de cameră pe care va trebui să glisați în sus, dar dacă preferați să-l respingeți, trebuie doar să glisați în jos.

convenabil De asemenea, puteți refuza apelul video glisând pictograma mesajului, care vă va permite să trimiteți un mesaj rapid pentru a vă anunța dacă sunteți ocupat în acel moment.

Cum să inițiezi un apel video de grup pe WhatsApp?

Dacă aveți mulți prieteni sau rude cu care doriți să vorbiți în același timp într-un apel video, trebuie să faceți următoarele:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația ca de obicei.

Odată ce vă aflați acasă, veți putea vedea lista de conversații și va trebui să selectați grupul din unde doriți să efectuați apelul video.

După aceasta, trebuie să localizați pictograma sub forma semnului “+”. Apoi, trebuie doar să selectați contactele pe care doriți să faceți parte din apelul video de grup.

Apoi va trebui să apăsați pictograma în formă de cameră pentru a începe apelul video de grup. Tot ce trebuie să faci acum este să speri asta persoanele pe care le-ați selectat acceptă apelul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here