De ce nu funcționează microfonul meu WhatsApp când fac apeluri video??

Există posibilitatea ca un prieten sau membru al familiei să-ți facă un apel video prin aplicația WhatsApp și tu contactul vă informează că nu vă poate auzi, Acest lucru se poate întâmpla deoarece microfonul de pe dispozitivul mobil sau computerul dvs. nu funcționează corect. De obicei, această situație devine oarecum dezamăgitoare și jenantă pentru persoana care i se întâmplă, din acest motiv, în acest articol vă vom spune cele mai bune sfaturi pentru a o rezolva.  

Index()
 1. Ce ar trebui să faci pentru a putea activa microfonul apelurilor WhatsApp?
  1. Pe telefonul mobil Android sau iOS
  2. Dacă utilizați WhatsApp Web
 2. Cum să verificați dacă microfonul dispozitivului dvs. funcționează corect?
 3. Cum puteți curăța microfonul computerului sau al telefonului mobil??
 4. Care este modul în care vă puteți repara microfonul dacă tot nu funcționează?

Ce ar trebui să faci pentru a putea activa microfonul apelurilor WhatsApp?

Dacă doriți să efectuați un apel, este posibil ca din diverse motive să aveți probleme cu microfonul și nu puteți auzi persoana care vă sună sau persoana pe care ați sunat-o. Din acest motiv, vă vom spune câțiva pași de urmat pentru a putea activa microfonul în apelurile pe care doriți să le efectuați pe WhatsApp.

Pe telefonul mobil Android sau iOS

Dacă aveți un telefon Android, mai întâi Va trebui să confirmi dacă ai activat permisiunile microfonului din celula tar. Pentru asta, faceți următoarele: 

 1. Primul, derulați la Setările telefonului Android.
 2. Apoi, faceți clic pe Aplicații.
 3. Apăsați pe WhatsApp.
 4. Apoi accesați Permisiuni.
 5. Pentru a finaliza, activați opțiunea Microfon.

Prin activarea acestei opțiuni, veți accesa pur și simplu WhatsApp și vei intra în chat-ul persoanei pe care vrei să o apelezi. Pentru a activa microfonul, va trebui să apăsați pe pictograma microfonului.

În cazul în care telefonul nostru mobil are sistem iOS, ca și în cazul dispozitivului Android, trebuie să vă dați seama că permisiunile microfonului sunt activate, pentru asta trebuie să executați următorii pași: 

 1. vei intră în Setările iPhone-ului tău.
 2. Apoi faceți clic pe aplicația WhatsApp.
 3. Următorul pe Microfon.

Când l-ați activat, veți merge la WhatsApp și vei atinge chatul persoanei pe care vrei să o suni. Pentru a activa microfonul, apăsați pur și simplu pe. La fel de simplu, vei fi putut activa microfonul WhatsApp și prietenii sau familia ta vor putea să te asculte oricând vrei să-i suni.

Dacă doriți să utilizați aplicația WhatsApp pentru a efectuați apeluri video cu prietenii sau rudele dvs. care se află în alte țări. Trebuie să țineți cont de faptul că aplicația poate deveni un pericol dacă telefonul dvs. mobil este în mâini greșite, pentru că vă poate spiona într-un apel video. Prin urmare, este important să știți cum să protejați un apel video WhatsApp și astfel să evitați aceste atacuri la adresa confidențialității dvs.

Dacă utilizați WhatsApp Web

Veți derula la conversația contactului pe care doriți să îl apelați prin WhatsApp. Veți vedea apoi o notificare care dați browserului dvs. permisiunea de a folosi microfonul. După acordarea permisului respectiv, microfonul va fi activat.  

Cum să verificați dacă microfonul dispozitivului dvs. funcționează corect?

Pentru a vă asigura că microfonul dispozitivului dumneavoastră funcționează corect, vă recomandăm să descărcați aplicația Mic Test din Play Store, deoarece vă permite să efectuați un test printr-o înregistrare rapidă, unde vă permite să verificați dacă microfonul funcționează bine. Îți permite chiar să știi cum te vor asculta alții.

Dacă vă gândiți să creați un e-mail, ar trebui să vă gândiți la deschiderea unui cont în Outlook, deoarece oferă un serviciu excelent, precum și o bună securitate consumatorilor săi, printre diversitatea de funcții pe care o are se numără și opțiunea de a redirecționa e-mailurile Outlook către contacte diferite în același timp, permițându-vă să economisiți timp. 

Cum puteți curăța microfonul computerului sau al telefonului mobil??

Pentru a curăța microfonul telefonului tău mobil, trebuie să te asiguri că ai toate instrumentele necesare pentru acesta. Astfel încât nu deteriorați nicio parte a dispozitivului dvs, dar nu-ți face griji, ceea ce vei avea nevoie sunt elemente destul de comune. 

În primul rând vei căuta o cârpă moale, asta va împiedica telefonul tău să se zgârie. De asemenea, ar trebui să folosiți o perie bună cu peri moi. Le recomandăm ce folosesc pentru machiaj, cum ar fi cele mici pentru farduri de ochi sau un tampon de vată. Acesta ar fi folosit pentru a îndepărta orice praf care ar putea împiedicați funcționarea microfonului telefonului dvs. mobil.

Când ați localizat microfonul telefonului dvs. mobil, mai întâi îl veți face așezați cârpa moale în locul de curățat. Apoi așezați telefonul mobil pe pânză. Apoi, cu peria sau tamponul de bumbac, vei curata usor microfonul, pana vezi ca iese praful acumulat.

Pe computer, pentru a curăța microfoanele pur și simplu utilizați o cârpă pe care urmează să o umeziți cu puțin alcool izopropilic. Mai tarziu așteptați ca microfonul să se usuce aproximativ 24 de ore înainte de a-l folosi din nou. 

Care este modul în care vă puteți repara microfonul dacă tot nu funcționează?

Dacă aveți un computer nou, este posibil să nu știți dacă are activată funcția microfonului, pentru a face acest lucru, veți intra mai întâi pe Start și apoi faceți clic pe Setări. Apoi selectăm Confidențialitate și facem clic pe microfon. Apoi trebuie să vă asigurați că opțiunea „Lăsați aplicațiile să folosească microfonul” este activat. Dacă nu, activați-l.

Un alt fapt, dacă microfonul de pe telefonul mobil nu funcționează, puteți reporni dispozitivul, aceasta este o soluție destul de rapidă, deoarece trebuie doar să apăsați butonul de pornire și selectați pe Restart, veți aștepta aproximativ 15 secunde pentru a-l reporni.  

Se poate întâmpla ca microfonul mobilului dvs. să nu funcționeze deoarece ai uitat și l-ai lăsat conectat la un dispozitiv prin Bluetooth, care are propriul microfon. Pentru a o remedia, deconectați telefonul mobil de la celălalt dispozitiv sau opriți Bluetooth și reporniți telefonul pentru a vedea dacă microfonul funcționează.

Este destul de normal să găsești companii care au servicii care vizează serviciul clienți prin intermediul diverse numere, cum ar fi 900 și 902. De aceea, este important să știi să identifici dacă un număr este gratuit sau plătit, astfel încât să-ți ofere serviciul pe care vrei să-l achiziționezi, dacă este costisitor, fii conștient de suma pe care clientul sau compania o va asuma.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here