De ce telefonul sau mobilul meu are memorie plină fără să aibă nimic? - Soluţie

Oricărui proprietar de dispozitive inteligente i s-a întâmplat ca „memoria internă să fie plină, chiar și atunci când nu au practic nimic stocat” Acest lucru se întâmplă mai frecvent în echipamentele care sunt clasificate ca „gamă joasă” de pe piață. vă vom oferi soluție pentru memoria completă a telefonului dvs. 

De ce memoria telefonului meu este plină fără a avea nimic??
Vezi acest videoclip pe YouTube

Totuși, trebuie să ținem cont de faptul că indiferent de calitatea care precede marca unui mobil, tehnologia este reînnoită un ritm atât de rapid încât smartphone-urile sunt întrerupte practic peste noapte.

Cu alte cuvinte, telefonul nostru mobil nu este neapărat ineficient, ci mai degrabă există deja un model superior.

Deși telefoanele mobile 'high-end' necesită timp pentru a prezenta acest inconvenient, este necesar să se cunoască capacitatea de memorie a telefonului mobil, deoarece în ele se poate întâmpla și ca memoria internă pare să fie plină, chiar și după ștergerea fotografiilor, videoclipurilor, melodiilor sau chiar aplicațiilor.

Index()
  1. De ce se întâmplă ca memoria telefonului meu să fie plină fără să aibă nimic?
  2. Cum să știi ce stick de memorie ar trebui să alegi?

De ce se întâmplă ca memoria telefonului meu să fie plină fără să aibă nimic?

Aceasta este întrebarea riguroasă, de ce mobilul nostru insistă să ne spună asta memoria este plină?

Există mai mulți factori care cauzează această eroare, cei mai frecventi sunt:

  • Nu ați șters memoria cache.
  • Ți-ai șters fotografiile sau videoclipurile, dar nu ai golit coșul de gunoi.
  • Primești o mulțime de fișiere prin WhatsApp și nu golești chat-urile.
  • Ai un virus în software-ul telefonului tău mobil.

Dar nu te alarma, asta nu înseamnă că ar trebui să alergi cu disperare la vreun magazin Serviciu tehnic. Majoritatea problemelor de memorie din telefonul mobil le putem rezolva singuri, chiar dacă au fost un virus.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să epuizem posibilele ipoteze despre ceea ce se întâmplă în interiorul computerului nostru, așa că pentru a începe este recomandat să ștergeți memoria cache.

Putem face acest lucru printr-o aplicație mai curată. În cele mai recente modele mobile, aceste aplicații sunt deja integrate, dar dacă smartphone-ul tău este puțin mai vechi, va trebui să-l descarci prin google play sau pe web ca APK.

Cea mai populară aplicație de curățare pe care o putem descărca gratuit este cunoscută sub numele de Ccleaner și este compatibilă cu aproape orice versiune de Android și o poți folosi și de pe computer.

Folosind Ccleaner, toate fișierele temporare, precum și cele pe care le aveți în coșul de gunoi, vor fi șterse, prin urmare, mobilul dvs. ar trebui să fie complet curat.

Am folosit deja aplicația Ccleaner, dar problema persistă Ce pot face?

În acest moment rămânem cu două posibilități, puteți recurge la golirea tuturor Conversații pe WhatsApp, activând opțiunea de ștergere a fișierelor salvate pe telefon, apoi dezactivați opțiunea de descărcare automată, pentru a preveni saturați din nou telefonul mobil.

Dacă acest lucru nu funcționează, atunci rămâne de presupus că problema ta este cauzată de un virus, prin urmare, implementarea unui antivirus ar fi cea mai logică alternativă pentru aceste cazuri.

În Google Play putem găsi multe aplicații de această natură, dar conform evaluărilor utilizatorilor, AVG Antivirus este cea mai bună opțiune.

În cazul în care AVG nu este suficient, va trebui să recurgeți la unele tehnician expert în telefoane mobile Ei bine, deși mulți au obiceiul de a reseta telefonul la valorile implicite, acest lucru nu va elimina virusul.

Cum să știi ce stick de memorie ar trebui să alegi?

Odată ce v-ați curățat mobilul, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unei memorie amovibile, care este cunoscută în mod popular sub numele de „card Micro SD”

Când aceste carduri au ajuns pe piață, erau capabile doar de 2 GB, care este ușor ocupat de doar câteva aplicații, dar acum sunt capabile de stocați până la 32 GB de informații. Cu toate acestea, mai mult nu este întotdeauna mai bine.

Înainte de a cumpăra un card SD trebuie să vă asigurați de capacitatea de expansiune disponibilă pe mobil, acest lucru îl putem vedea în cutia echipamentului, este și una dintre datele pe care ni le furnizează de obicei atunci când îl cumpărăm. Îl putem consulta chiar și pe Internet, folosind model de telefon.

Capacitatea de extindere variază între 16 și 32 GB. În cele mai recente Smartphone-uri suportă întotdeauna 32 GB, totuși, merită să ne asigurăm de acest lucru în prealabil, pentru a nu face o investiție de care nu putem profita.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here