De ce Samsung-ul meu se descarcă foarte repede fără a-l folosi și cum să repar bateria pentru a o face să dureze mai mult?

Problemele pe care le poate prezenta un nou telefon Samsung sunt neobișnuite și mai puține cu bateria, dar când vedem că timpul de încărcare a bateriei noului nostru mobil durează mai puțin sau eșuează, există, fără îndoială, o problemă. Din acest motiv, în acest articol vom explica de ce Samsung-ul meu se descarcă foarte repede fără a-l folosi și ce să fac pentru ca bateria să dureze mai mult.

Dispozitivele mobile ale renumitului brand Samsung sunt renumite pentru că au o baterie care suportă ore lungi de lucru înainte vă solicită să vă conectați la încărcatăr. Din acest motiv este foarte probabil ca dacă întâmpinați această problemă cu un computer nou. Cel mai sigur lucru este că există unele daune grave cu bateria mobilului.

De ce Samsung-ul meu se descarcă foarte repede fără a-l folosi și cum să repar bateria pentru a o face să dureze mai mult?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dar ar putea fi și o problemă cu smartphone-ul și este posibil să o rezolvi singur fără a fi nevoie să-l duci la service tehnic. Prin urmare, vom vedea ce acțiuni foarte rapide și simple putem aplica pentru a putea rezolva problemele cu bateria dispozitivului nostru mobil Samsung, astfel încât să poată dura mult mai mult.

Index()
  1. De ce se poate descărca bateria dispozitivului meu Samsung?
  2. Alte acțiuni pe care le puteți face pentru ca bateria să dureze mai mult

De ce se poate descărca bateria dispozitivului meu Samsung?

Există diferite motive sau cauze care permit bateriei mobilului dvs descărcați mult mai rapid decat deobicei. Și uneori se poate datora unor aplicații care pot consuma mult mai multă energie decât altele. Și pentru a putea stabili care dintre ei efectuează această cheltuială enormă de energie, aveți o opțiune.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să introduceți setările telefonului dvs. Samsung, apoi trebuie să intrați în secțiunea „Baterie”.  Odată ce intri în această fereastră, vei vedea aplicații care consumă bateria. Fiecare iti va arata in procent cat consuma din el, in acest caz ar putea fi WiFi-ul.

Când este activ poate consuma multă energie și aceasta va reprezenta cel puțin una dintre aplicațiile care o fac bateria ta se descarca mai repede. De asemenea, puteți găsi aplicații care sunt instalate pe dispozitivul dvs. pe care nu le utilizați, dar în același mod vă consumă o mare parte din energie, cel mai bine este să le dezinstalați.

Alte acțiuni pe care le puteți face pentru ca bateria să dureze mai mult

La rândul tău, poți aplica trucuri simple care permit încărcarea telefonului dvs. Samsung durează mult mai mult. Unul dintre aceste trucuri constă în reglarea luminozității ecranului tău, care poate fi foarte mare și asta ar scădea considerabil procentul bateriei. Prin urmare, intrați în setările ecranului și încercați să minimizați cât mai mult posibil luminozitatea ecranului.

De asemenea, este posibil să aveți multe aplicații instalate pe dispozitivul mobil și unele dintre ele să funcționeze în fundal. Ceva care va consuma inevitabil nivelul bateriei, prin urmare trebuie să detectați aceste aplicații și să le opriți activitatea.

O altă acțiune pe care este foarte recomandat să o utilizați pentru ca bateria să nu se descarce atât de repede este să puneți Modul întunecat sau temă întunecată. Este o nouă opțiune pe care au implementat-o ​​multe platforme, mesagerie directă și rețele sociale. De exemplu, puteți activa Google Dark Mode pentru a economisi bateria și, de asemenea, pentru a vă proteja ochii.

O altă recomandare excelentă pentru economisirea energiei bateriei este aceea în timp ce nu o faci Utilizare Wi-Fi și Bluetooth, păstrați-le offline. Și activează-le doar atunci când este necesar și vei vedea diferența în economisirea bateriei.

Dacă urmați aceste recomandări simple, dar eficiente pe care vi le-am expus în acest articol, veți putea reduce considerabil descărcarea bateriei dispozitivului dvs. mobil Samsung. Și dacă doriți să ne împărtășiți orice nelămurire sau întrebări, nu ezitați să faceți acest lucru prin caseta de comentarii pe care am pus-o la dispoziție pentru aceasta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here