De ce Samsung Galaxy J7 și J7 Prime nu se încarcă sau nu pornește?? - Soluţie

In cazul Samsung Galaxy j7 si j7 Prime prezinta o defectiune care este persistenta, atunci cand este nu încarcă mult mai puțin pornește. Lăsându-ne incomunicați fără a avea cea mai mică idee despre cum să rezolvăm sau să rezolvăm această problemă.

Deși cauzele pot fi diverse, cea mai comună dintre ele este că Hardware-ul a avut o problemă cu o aplicație instalată anterior pe telefonul Samsung Galaxy J7 și J7 Prime, ceea ce face ca acesta să nu se încarce și să nu pornească.

Soluție: Samsung Galaxy J7 Prime nu se încarcă sau nu pornește
Vezi acest videoclip pe YouTube

În acest caz, nu sunt multe de făcut, în afară de a merge la un service tehnic unde pot repara defecțiunea telefonului. Deși există o mică posibilitate ca aceasta să fie una dintre cele mai cunoscute erori ale Samsung, ceea ce numim 'moarte sigură'.

Acest lucru se datorează în principal acestui lucru Telefonul Samsung Galaxy j7 și j7 Prime are o baterie încorporată. Adică nu vom avea opțiunea pe care o avem în mod normal cu celelalte modele de telefoane de unde să putem scoate și reintroduce bateria pentru a face un hard reset.

Index()
  1. Soluție pentru când Samsung Galaxy J7 și J7 Prime nu se încarcă sau nu pornește
  2. Cauza probabilă pentru care Galaxy J7 și J7 Prime nu se vor încărca

Soluție pentru când Samsung Galaxy J7 și J7 Prime nu se încarcă sau nu pornește

Înainte de a-l duce la serviciul tehnic va trebui să excludem, că este eroarea 'moartea sigură', putem face acest lucru încercând o soluție inedită care probabil că îți va revigora telefonul. Da, urmați acest pas cu pas care vă va învăța ce ar trebui să faceți:

  1. În primul rând trebuie conectați telefonul nostru la încărcător. Când este teroare, telefonul nostru trece când îl conectăm la încărcător, de obicei vibrează și se aprinde și se oprește de la sine.
  2. Când conectăm încărcătorul, îl vom lăsa timp de două ore, chiar dacă se aprinde și se oprește sau vibrează. Nu putem întrerupe încărcătura în această perioadă de timp, la un moment dat se va opri pornirea și oprirea.
  3. Calea este foarte particulară și nu este cea pe care o folosim în mod obișnuit, pentru că vom avea nevoie introduceți-l în „modul de recuperare” deci va trebui să apăsați mai multe butoane simultan.
  4. Apăsați butonul home plus butonul de unde porniți telefonul, numărați 10 secunde și înainte de a termina telefonul se va porni. Este posibil ca telefonul să vibreze, dar nu trebuie să opriți apăsarea tastelor până când ecranul se aprinde.

In principiu, ceea ce iti sugerez este ca atunci cand ai acces la telefon eliminați aplicațiile pe care le-ați instalat anterior. Acest lucru este mai important Chiar dacă aceste aplicații nu au fost instalate din Magazinul Play.

Ceea ce cu siguranță a făcut ca acesta să fi descărcat un virus care intervine în funcționarea Software-ului telefonului tău.

Cauza probabilă pentru care Galaxy J7 și J7 Prime nu se vor încărca

De multe ori nu ținem cont de Importanta calitatii incarcatorului pe care îl folosim, prin urmare, aceasta poate fi principala problemă. Mai întâi trebuie să ne dăm seama de următoarele:

  1. Verificați dacă bateria este în stare bună (că nu este deteriorată sau bombată)
  2. Cablul este in stare buna, de multe ori piesa care se conecteaza la telefon este goala.

Dacă nu este nici una din cele de mai sus, vă voi da două recomandări precum cumpărarea unui încărcător nou sau curățarea pinului de încărcare cu o periuță de dinți nouă.

Din experiență, uneori credem că ar trebui schimbați pinul de încărcare al telefonului nostru când este murdar. Prin urmare, acest lucru nu permite încărcarea corectă a telefonului nostru.

Soluția în acest caz cu o periuță de dinți moale curățați pinul de încărcare (este partea in care conectam incarcatorul la telefonul nostru) cu siguranta iti vei da seama ca din el va iesi murdarie sau praf, oricat de minim o scame care iese poate fi cauza ca telefonul tau sa nu se poata incarca.

În cazul în care doriți să schimbați încărcătorul din cauza stării proaste, trebuie să vă dați seama că, dacă telefonul dvs. este high-end, va avea nevoie de un încărcător de tensiune mai mare.

Puteți verifica specificațiile telefonului dvs. în cazul lui J7 Vă recomand un încărcător de 400 Amph. În sfârșit, a avea un Samsung J7 înseamnă a avea o tehnologie bună la un preț bun, ținând întotdeauna cont de grija sa fundamentală.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here