De ce ecranul meu Samsung J7 și J7 Prime este negru?? - Soluţie

Deși aceste dispozitive se remarcă prin calitate, asta nu înseamnă că nu pot prezenta defecte. De aceea vom explica cum să vă remediați Samsung J7 Prime și Samsung J7 dacă ecranul rămâne suspendat.

De ce ecranul meu Samsung J7 și J7 Prime este negru?? - Soluţie
Vezi acest videoclip pe YouTube

Această problemă este foarte simplu de rezolvat, așa că nu vă faceți griji și citiți următoarele informații. Asigurați-vă că verificați dacă ecranul mobilului dvs. nu este deteriorat.

Index()
 1. De ce ecranul Samsung J7 și J7 Prime este negru?? - Soluție
  1. cade.
  2. pierderea duratei de viață utilă
  3. Nu se aprinde
 2. Cum repar ecranul întunecat pe Samsung J7 și J7 Prime?

De ce ecranul Samsung J7 și J7 Prime este negru?? - Soluție

Înainte de a căuta soluția la problema noastră, trebuie mai întâi să stabilim ce o cauzează, sau cel puțin să avem o idee despre ce poate provoca această dilemă.

De aceea, vă vom oferi o listă cu posibilele cauze ale acestei defecțiuni la dumneavoastră dispozitiv Samsung, astfel încât să puteți implementa soluția cea mai eficientă pentru mobilul dvs.

cade.

Una dintre principalele cauze ale acestui tip de defecțiune este supunerea la căderi și lovituri constante.

Astfel încât, dacă mobilul dvs. primește șocuri frecvente sau ați căzut de la o înălțime considerabilă, acest lucru poate face ca ecranul să rămână negru. Sau în cazuri mai extreme că ecranul mobilului rămâne cu cerneală pătată sau că mobilul sună, dar ecranul rămâne negru.

Este important de menționat că acest lucru s-ar putea să nu apară în momentul căderii, de asemenea, este posibil să apară în timp.

Cel mai eficient mod de a verifica dacă acest factor este cauza problemei noastre, este de a determina dacă se aud zgomote în timpul efectuării unui apel.

pierderea duratei de viață utilă

Aceasta este probabil cea mai dăunătoare opțiune pentru tine, totuși, dacă ai telefonul este inca in garantie, se va ocupa de această dilemă.

În general, această problemă nu apare de obicei în perioada de garanție, deși asta nu înseamnă că nu se poate întâmpla. O altă problemă frecventă este că ecranul mobilului tău rămâne gol.

Nu se aprinde

Dacă mobilul dvs. nu emite niciun sunet și ecranul rămâne întunecat, cel mai bine este să îl conectați la încărcător timp de aproximativ o oră, după această perioadă de timp, puteți încerca să accesați "Mod de recuperare". 

Puteți face acest lucru apăsând butonul de creștere a volumului și butonul de pornire timp de cel puțin 5 secunde, la intrarea în modul puteți încerca să îl reporniți și să verificați dacă pornește corect.

Dacă nu se pornește, puteți încerca să efectuați a "resetare completă" prin recuperare, pentru aceasta trebuie să introduceți "Wipedata" și apoi să accesați "Factory reset" repornind mobilul dvs.

Cum repar ecranul întunecat pe Samsung J7 și J7 Prime?

Trebuie să știți că această problemă este foarte comună pe toate dispozitivele mobile. Aceste probleme sunt de obicei cauzate de hardware-ul dispozitivului dvs., dar ocazional pot fi cauzate și de eșecuri software, așa că vă recomandăm să vă mențineți sistemul de operare actualizat.

În continuare, vă vom arăta cum să rezolvați această problemă prin software-ul Samsung.

În cazul în care nu puteți descărca cea mai recentă versiune de Android, nu trebuie să vă faceți griji!! Deoarece există un număr mare de aplicații pe care le puteți descărca pentru a rezolva această dilemă.

Cel mai recomandat este „Memory booster“, care este compatibil cu dispozitivele Samsung J7 și Samsung J7 Prime și este disponibil în Magazinul Play de pe mobil.

După ce l-ați descărcat și instalat pe dispozitiv, trebuie doar să îl lansați și va efectua actualizările necesare, care ar trebui să împiedice ecranul mobil este negru.

Pe de altă parte, puteți remedia această problemă, de asemenea, efectuând o resetare din fabrică pe dispozitivul dvs.:

 • Pasul 1. Vă recomandăm ca înainte de a efectua această metodă, să realizați o backup pentru fișierele dispozitivului dvs, pentru a evita pierderea informațiilor pe care le considerați importante. Cu toate acestea, dacă telefonul mobil nu vă permite să accesați meniul, puteți face acest lucru sărind peste acest pas.
 • Pasul 2. Pentru acest pas, va trebui să vă conectați mobilul la un încărcător și să îl păstrați așa pe tot parcursul procesului. Cel mai recomandat este opriți-l și lăsați-l să se încarce câteva minute.
 • Pasul 3. Acum, va trebui să apăsați butonul "volum +" și butonul de pornire al dispozitivului dvs. timp de câteva secunde, acesta vă va duce la meniul de recuperare.
 • Pasul 4. Deja în meniu, trebuie să selectați „Ștergeți datele” și apoi faceți clic pe "Resetare din fabrică ¡Și asta este!!

Dacă problema persistă, vă sugerăm să mergeți la un profesionist pentru ca acesta să stabilească dacă mobilul dvs. Samsung poate fi reparat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here