De ce pâlpâie ecranul meu Samsung J5 și J7 când luminozitatea este redusă?? - Soluţie

Există multe cazuri cunoscute de această problemă, când ecranul Samsung J5 și J7 pâlpâie pe dispozitivele noastre în momentul în care luminozitatea este redusă, cum ar fi blocarea și deblocarea dispozitivului.

Acest tip de eroare trece de obicei prin numeroase eșecuri, dar aici putem vedea care ar fi acestea și astfel putem găsi soluția adecvată a problemei.

De ce pâlpâiește ecranul Samsung J5 și J7 când luminozitatea este redusă?? - Soluţie
Vezi acest videoclip pe YouTube

Eroare software sau firmware, cum ar fi Defecțiunea hardware cea mai frecventă problemă este software-ul fiind cel mai probabil să se rezolve, dacă problema este hardware, este puțin mai complicat, deoarece cel mai bine ar fi să ceri ajutorul unui tehnician.

 1. Descărcarea aplicației Night Mode este una dintre modalitățile de a scăpa de acest bug enervant, putând fi obținută în Magazinul Play gratuit. Aplicația menționată, ceea ce face este să aplice un strat mic de culoare neagră pentru a merge în scădere precum și a crește intensitatea acestuia, din acest motiv scade luminozitatea.
 2. Lăsați luminozitatea la maximum sau la jumătate, timp de o săptămână fără a-l muta. În această metodă, vom lăsa luminozitatea fixă ​​așa cum am menționat anterior. Timp de o saptamana fara sa-l descarci sau sa-l incarci astfel incat periile sa poata fi calibrate si ecranul sa aiba o stabilitate mai buna.
 3. Această metodă este foarte eficientă. Urmează să dezinstalăm o actualizare, dacă s-a căutat o soluție la această problemă, vei fi văzut ce recomandă oamenii schimba versiunea Android de la 4.4 asa au rezolvat.

Acest lucru se datorează faptului că această versiune de Android, aplicația este învechită, ceea ce ar trebui făcut este să dezinstalezi acea actualizare.

Urmând acești pași, vom putea rezolva această problemă atât de dăunătoare pentru noi toți, care avem telefonul ca instrument de lucru.

Index()
 1. De ce pâlpâie ecranul telefonului meu??
 2. Mi-a căzut telefonul mobil și ecranul pâlpâie

De ce pâlpâie ecranul telefonului meu??

Ca și în cazul în care se oprește de la sine și nu se aprinde, problema că ecranul Samsung J5 și J7 pâlpâie atunci când luminozitatea este redusă Este frecvent, ceea ce ajungem să credem este că telefonul nostru mobil a fost avariat, sau că a-l duce la un tehnician va fi foarte costisitor de reparat.

Cu acești pași pe care îi vom oferi în continuare, vom putea obține soluția despre cum să eliminați clipirea, care de obicei are atât J5, cât și J7.

În același mod putem Încercați aceste sfaturi, pentru a vedea dacă astfel putem obține soluția potrivită.

 1. Creșteți toată intensitatea luminozității pe mobil.
 2. Puneți-l în modul exterior, deci păstrați-l timp de cel puțin o oră.
 3. fără a lăsa ecranul se stinge sau ne blochează.
 4. Urmăriți-l astfel încât ecranul să nu se oprească în niciun moment.
 5.  După 1 oră, modul exterior este eliminat.
 6. Luminozitatea este redusă în totalitate. Observând că vina nu mai este.

Puțin urma aceste recomandări simple și practice, ne vom putea recupera telefonul, în cel mai bun mod posibil. Urmând acești pași pe care cu mare prudență îi putem executa.

Mi-a căzut telefonul mobil și ecranul pâlpâie

Unul dintre cele mai comune lucruri care ni se întâmplă zilnic este că ne cade telefonul, asta fiind ceea ce se întâmplă cu majoritatea dintre noi.

Ni se poate întâmpla în orice moment, sunt momente care nu suferă niciun prejudiciu; dar în alte cazuri, când îl scăpăm, încep să prezinte defecțiuni, cum ar fi atunci când ecranul Samsung-ului meu clipește.

 • Când apar unele probleme în telefonul nostru, atunci când acesta cade, acestea suferă unele daune interne ale echipamentului.
 • Poate fi o problemă hardware. În acest caz, cea mai bună recomandare este să îl duceți la un serviciu tehnic pentru revizuire.
 • Cea mai frecventă modificare care ar trebui făcută este de obicei ecranul.
 • O altă problemă care poate apărea este aceea că încep să apară dungi colorate. Când se întâmplă asta este când Flexul s-a deteriorat odată cu căderea, și se poate întâmpla chiar în același mod în care periile de pe ecran ar putea arde.

Dacă în orice moment s-a întâmplat acest lucru, cum ar fi ecranul devine negru, sau devine roz, sau apar linii sau ecranul pâlpâie. Pe scurt, în aceste cazuri cel mai bun lucru de făcut este să nu pui mâna pe el, dar du-l la un service tehnic pentru a ne recupera mobilul în cel mai bun mod.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here