De ce în WhatsApp nu încărcați stările și care este modalitatea de remediere?

În WhatsApp există posibilitatea de vedeți stările postate de persoanele dvs. de contact, dar în cazul în care nu puteți accesa această funcție, în acest articol vă vom arăta de ce se întâmplă și cum o puteți repara.

De ce în WhatsApp Statele nu te încarcă și care este modalitatea de a o repara?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce pași ar trebui să urmezi pentru a vedea starea prietenilor tăi pe WhatsApp?
 2. Care este motivul pentru care contul tău WhatsApp nu încarcă corect stările??
  1. Ei nu te au înregistrat
  2. Aplicația dvs. nu este actualizată
  3. Persoana de contact v-a blocat sau a dezactivat sunetul
  4. Și-au schimbat numărul de telefon
 3. Cum vă puteți remedia aplicația pentru a afișa stările în mod normal?
  1. Verificați dacă sunteți conectat la internet
  2. Actualizați-vă aplicația WhatsApp
  3. Goliți memoria cache
  4. Ștergeți și reinstalați aplicația
  5. Vedeți starea de pe alt mobil

  Ce pași ar trebui să urmezi pentru a vedea starea prietenilor tăi pe WhatsApp?

  WhatsApp este o aplicație de interacțiune printr-un număr de telefon personalizat sau normal, dar cu diferența de SMS că poți fi în afara țării și vei continua să folosești acest număr dacă ai conexiune la internet. în această aplicație puteți vedea stările tuturor contactelor că ai, dar că și ei te-au adăugat. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a vedea starea prietenilor tăi.

  1. Introduceți aplicația dvs. WhatsApp făcând clic pe pictograma acesteia.
  2. La intrare veți găsi opțiunea Chat-uri, unde puteți interacționa prin mesagerie. Glisați ecranul spre dreapta și opțiunea State va apărea aici.
  3. Acum puteți vedea dacă contactele dvs. au actualizat a nou stat, pentru a intra trebuie doar să faceți clic pe numele persoanei de contact pe care doriți să le vizualizați noua publicație.

  Când vizualizați stările trebuie să țineți cont de următoarele lucruri:

  • Publicația menționată va dura doar 24 de ore după ce contactul a plasat-o. După 24 de ore nu veți mai putea vizualiza publicația.
  • Contactul dumneavoastră va fi informat când veți vedea publicarea lor.
  •  De asemenea, are opțiunea de a răspunde la starea menționată, trebuie doar să apeși când vezi publicația în Reply, aici poți trimite un text, un mesaj vocal, un emoji sau chiar poți trimite un sticker de orice fel.
  •  Dacă nu vrei să vezi mai întâi starea cuiva, poți utilizați opțiunea sunet contactul, trebuie doar să apăsați și să țineți apăsat pe numele persoanei până când apare opțiunea de sunet.
  • Contactele silențioase vor apărea ultimele.
  •  Persoanele de contact dezactivate vor putea în continuare să vă vadă starea și tu o poți vedea pe a lor, această opțiune funcționează numai astfel încât nu apar mai întâi, este o modalitate de a le ascunde.

  Care este motivul pentru care contul tău WhatsApp nu încarcă corect stările??

  Sunt multe motive pentru care nu puteți vedea sau nu încărcați corect stările, acestea sunt cele mai frecvente:

  Ei nu te au înregistrat

  Pentru a accesa stările WhatsApp ale contactelor dvs., este o cerință obligatorie ca acestea te-au adăugat și ei, in cazul in care numarul tau nu se afla in lista lor de contacte nu vei avea acces la statusurile lor. Verificați dacă v-au adăugat.

  Aplicația dvs. nu este actualizată

  Retele sociale au adesea caracteristici noi De-a lungul timpului, aceste actualizări nu vor fi stabilite pe dispozitivul dumneavoastră în momentul lansării lor, astfel încât să puteți obține aceste funcții trebuie să actualizați Aplicația și vă veți putea bucura de ceea ce este nou pe care vi le aduc noile versiuni ale acesteia.

  La fel, dacă nu ai aplicația actualizată, versiunea ta s-ar putea să nu funcționeze bine, motiv pentru care ei recomandă și actualizarea aplicațiilor ori de câte ori poți, în cazul în care nu ai, versiunea actuală va înceta să mai funcționeze și Mai Mult.

  În cazul WhatsApp, dacă nu actualizați, este posibil să nu mai vedeți stările sau nu toate opțiunile funcționează pentru tine că asta are pentru tine, dacă nu o faci, se va ajunge într-un punct în care nu vei mai putea intra în aplicație până când nu faci actualizările corespunzătoare. Acesta este motivul pentru care trebuie să fii conștient când apare o nouă versiune, așa că nu vei rămâne fără WhatsApp pentru o perioadă.

  Persoana de contact v-a blocat sau a dezactivat sunetul

  Platforma de mesagerie WhatsApp are opțiunea de a bloca contacte, aceasta cu funcția de a proteja securitatea utilizatorilor săi. Dacă nu apar stările oricărui număr pe care l-ați adăugat, motivul ar putea fi că v-au blocat, deoarece atunci când vă plasați în această opțiune, orice tip de informație a contactului respectiv nu va mai apărea.

  Și-au schimbat numărul de telefon

  WhatsApp este un mediu de mesagerie în care dvs principala cerință este un număr de telefon personalizat, întrucât acest lucru vă va diferenția de alți utilizatori, nu veți mai avea persoana adăugată la număr. Dacă nu apar stările unui contact, acesta ar putea fi motivul. De asemenea, una dintre opțiunile care, deoarece nu puteți vedea publicarea contactelor dvs. este că acestea au ascuns stările.

  Cum vă puteți remedia aplicația pentru a afișa stările în mod normal?

  Dacă stările nu funcționează normal pentru tine, o poți rezolva într-un mod ușor, atunci îți vom spune mai multe variante ce poți face pentru a-ți rezolva problema.

  Verificați dacă sunteți conectat la internet

  WhatsApp este o aplicație care trebuie ai conexiune la internet obligatorie pentru a putea interacționa, deci dacă nu aveți o conexiune de niciun fel nu veți putea vedea stări dacă nu le aveți deja încărcate. Pentru a vedea dacă aveți o conexiune la rețea, puteți face acest lucru după cum urmează:

  • Cu date mobile.
   • Accesați setări, acum accesați opțiunea rețelelor mobile, aici poți vedea dacă datele tale sunt activate sau ce tip de rețea ai.
   •  De asemenea, puteți verifica dacă aveți date pe pictograma semnal din partea de sus a ecranului.
  • cu Wi-Fi.
   •  Intră în setări.
   •  Acum accesați opțiunea wifi.
   •  Accesați setările rețelei la care sunteți conectat. Aici iti va spune daca ai acces la internet.

  Actualizați-vă aplicația WhatsApp

  Pentru a-l actualiza puteți urma următorii pași:

  1. Intrați în magazinul dvs. Google Play.
  2. Accesați pictograma profilului dvs.
  3. Apoi trebuie să mergeți la secțiunea de Gestionați dispozitivul și aplicația.
  4. Aici va trebui să selectați opțiunea Actualizări disponibile. Puteți selecta Actualizați toate, cu această opțiune toate aplicațiile vor fi actualizate, dacă doriți să actualizați doar una, căutați aplicația pentru care doriți să efectuați acțiunea, în acest caz ar fi WhatsApp.
  5. Având aplicația pe ecran, dă-o faceți clic pe Actualizare, și gata așteptați ca actualizarea să se termine.

  Goliți memoria cache

  Cache-ul este locul în care sunt salvate toate datele aplicației, dacă nu puteți vedea stările WhatsApp, o posibilă cauză poate fi aceea avea memorie cache plină. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați să ștergeți memoria cache, astfel încât problema dvs. să fie rezolvată, o puteți face în felul următor.

  1. Introduceți informații despre aplicație, pentru aceasta trebuie să țineți apăsată pictograma aplicație până când apar opțiunile, trebuie să selectați Informații despre aplicație. O altă modalitate de a intra în această opțiune este accesând setări, apoi la Aplicații și căutați aici pe cel pentru care doriți să vedeți informațiile, în acest caz ar fi WhatsApp.
  2. Când vă aflați în Informații despre aplicație, accesați Spațiul de stocare.
  3. Aici veți vedea opțiunea pentru goliți memoria cache.

  Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să eliberați puțin spațiu pe dispozitiv, astfel funcționarea acestuia va fi mai bine și mai rapid.

  Ștergeți și reinstalați aplicația

  Dacă aveți vreo problemă cu WhatsApp, puteți accesa opțiunea de Ștergeți-l și reinstalați-l pentru a vedea dacă problema este rezolvată, o puteți face în felul următor.

  • Ștergeți aplicația.
   1. Pentru aceasta, trebuie să apăsați și să țineți apăsată pictograma aplicației, aici vor apărea o serie de opțiuni, trebuie să plasați dezinstalarea și apoi să acceptați, trebuie să așteptați finalizarea dezinstalării acesteia.
   2. O altă modalitate de a face acest lucru este accesând setări, apoi accesați Aplicații și căutați aplicația de interes, când o găsiți, intrați și plasați dezinstalarea. asteapta pentru dezinstalarea dvs. este completă.
  • Reinstala.
   1. Trebuie să accesați Magazinul Play.
   2. Apoi du-te la căutare.
   3. Introduceți numele aplicației pe care doriți să o instalați, in acest caz ar fi WhatsApp.
   4. Când vedeți pictograma apăsați pe ea.
   5. Acum faceți clic pe Descărcare.
   6. Trebuie să așteptați să se descarce, când este terminat intri în aplicație și trebuie să accepți din nou Politicile de confidențialitate.
   7. Atunci trebuie introduceți numărul dvs. pentru a vă înregistra din nou.
   8. La intrare veți avea conversații dacă ați avut o copie de rezervă. Gata acum, poți să vezi dacă problema ta a fost rezolvată.

  Vedeți starea de pe alt mobil

  Dacă trebuie să vedeți starea unui contact și nu puteți de pe dispozitivul dvs., puteți utiliza și metoda de a accesa un alt dispozitiv care dacă apare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here