'Pokémon Go nu este compatibil cu mobilul sau telefonul meu mobil' - Soluție

Lumea virtuală mult așteptată a Pokémon Go și fuziunea acesteia cu miile de jucători din lumea reală. A fost unul dintre cele mai semnificative progrese în ascensiunea mult căutatelor jocuri virtuale. Asigurarea că mii de utilizatori se bucură de ea ar fi diminuată din cauza cererii în creștere, ceea ce aduce sosirea unui număr mai mare de jucători, putând spune: milioane. Descoperă soluția când Pokémon Go nu este compatibil cu mobil.

'Pokemon Go nu este compatibil cu telefonul meu mobil sau mobil' - Soluție
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, există anumiți factori care au generat dificultăți în care se blochează la încărcare, probleme cu camera RA sau probleme de acces. Și asta se poate datora puterii de cumpărare a jucătorilor diverselor dispozitive mobile care îndeplinesc caracteristicile necesare propuse de echipa Niantic. Pentru cea mai bună fluiditate și cea mai mare plăcere pokemon go.

Datorită solicitărilor mari și nevoii de creștere a platformei, care a apărut de-a lungul timpului. sunt generate continuu așa-numitele actualizări.

Dar, în paralel, solicită performanță și capacitate mai mare în echipamentele mobile utilizate de marea majoritate a jucătorilor din întreaga lume.

Au apărut un număr mare de reclamații, dar una dintre cele mai mari necunoscute ale utilizatorilor este: de ce dispozitivul nostru mobil sau telefonul mobil nu este compatibil? poate am putea spune că este încă un proces de tristețe din partea jucătorilor pentru că nu au putut bucurați-vă de Pokémon Go în mod corespunzător și miile de utilizatori care tânjesc să se înregistreze și să se autentifice.

Index()
  1. Câteva detalii care generează incompatibilitatea mobilului
  2. Soluție pentru incompatibilitatea telefonului meu mobil cu Pokémon GO

Câteva detalii care generează incompatibilitatea mobilului

În multe ocazii, jucătorii au echipamente mobile de o gamă medie-josă și majoritatea au deficiențe servicii precum GPS-ul.

Ceea ce este extrem de necesar pentru localizarea respectivului utilizator și legătura acestuia cu realitatea virtuală augmentată oferită de aplicația Pokémon Go și este necesar pentru a se bucura la maximum de acesta.

Altele sunt computere cu rezoluții mai mici de 720 de pixeli și, prin urmare, plăcerea jocului ar fi imposibilă.

Pe de altă parte, există dispozitive mobile numite Jailbreak, care din cauza problemelor de rootare a sistemului de operare al dispozitivului sau a altor configurații, îngreunează intrarea jucătorului în Pokémon Go.

Unii utilizatori au sistemul de operare asociat cu iOS 12 Beta, care în majoritatea cazurilor, a prezentat multă instabilitate pentru performanța bună a Pokémon Go. Din acest motiv, este necesar să vă amintiți să solicitați un sfat bun atunci când cumpărați un echipament mobil sau celular care permite compatibilitatea.

Printre alte smartphone-uri cu probleme de compatibilitate care există pe piață, putem găsi: linia Samsung Galaxy S4, Galaxy S5 și Galaxy J3, Motorola Moto G și One Plus One, printre alte dispozitive menționate mai sus.

Cu toate acestea, jucătorii pastreaza speranta că această dificultate va fi temporară.

Soluție pentru incompatibilitatea telefonului meu mobil cu Pokémon GO

Astăzi, am putea indica că cea mai bună soluție pentru atunci când Pokémon Go nu este compatibil cu mobil. Este achiziția unei noi echipe încadrate în caietul de sarcini amenajat anterior de platforma Niantic.

care sunt continuu lucrând la progrese tehnologice utile.

Evitarea folosirii echipamentelor mid-range - scăzute și/sau care au o capacitate de memorie RAM redusă este relativ obligatorie pentru funcționarea corectă a aplicației, și pentru îmbunătățirea continuă a sistemului, precum și în cazul dispozitivelor Android.

Se recomandă ca capacitatea acestuia este situat în 64 de biți.

Dacă aveți un Android, o altă opțiune recomandată este să descărcați aplicația Google numită ARCore, cu care vă puteți configura și actualiza dispozitivul mobil.

Este ușor accesibil, nu generează niciun cost de descărcare și/sau utilizare și îl primești direct în aplicația Magazin Play. Inclus în sistemul telefonului tău mobil.

Nu uitați când vă schimbați echipamentul mobil și/sau celular, că puteți selecta gama medie - gama înaltă care se află printre opțiunile Primux, sau în ramura iPhone.

Până acum și prin diverse comentarii ale diverșilor utilizatori, Nu au prezentat niciun inconvenient major, putându-se bucura pe deplin chiar și prindând Pokémon de acasă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here