„Spațiu redus pe Samsung Galaxy Grand Prime” - Soluție”,

În calitate de iubitori de tehnologie, suntem plini de anxietate atunci când ne gândim la posibilitatea ca smartphone-ul nostru să nu aibă spațiu de stocare intern. Ce inseamna asta? că Smartphone-ul nostru nu introduce mai multe informații și ce documente ne epuizează în general memoria? Muzică, fotografii, jocuri. În acest articol vă vom învăța sfaturi eliberați spațiu pe Samsung Galaxy Grand Prime.

'Spațiu redus pe Samsung Galaxy Grand Prime' - Soluție
Vezi acest videoclip pe YouTube

Samsung Galaxy Grand Prime este unul dintre smartphone-urile pe care compania le-a adus pe piață pentru a concura cu colegii săi.

Totuși, nu totul este bine în acest Smartphone, are o capacitate redusă de stocare și oricât de mult ne-am dedica ștergerii informațiilor, observăm că încă în afara spațiului.

În ciuda acestui fapt, avem opțiuni, cum ar fi introducerea unui card de memorie în Samsung pentru a putea transfera toate fișierele pe acesta. Din acest motiv, este necesar să știi cum să eliberezi spațiu mobil, deoarece este cel mai simplu mod de a avea mai multă performanță în Samsung Galaxy.

Este important de subliniat că nu totul se rezolvă cu un card micro SD, deoarece trebuie să luăm în considerare care este memoria internă sau memoria externă.

Memoria de stocare internă este cea care va stoca aplicațiile și ceea ce descărcați pe telefon, când această memorie se epuizează, Atunci încep să apară problemele.

Index()
  1. Cum să mutați aplicațiile în memoria externă a Samsung Galaxy Grand Prime? 
  2. Cum să eliberezi memoria Samsung Galaxy Grand Prime?

Cum să mutați aplicațiile în memoria externă a Samsung Galaxy Grand Prime? 

Trebuie să mergem la opțiunea de stocare din cadrul configurației, pentru a detalia aplicația care ocupă cel mai mult spațiu. Rețineți că nu este necesar să ștergeți toate aplicațiile la mai ai putina memorie în limita capacității telefonului.

Samsung Galaxy Grand Prime are o capacitate de stocare internă de 8Gb, în ​​consecință, este mai fezabilă să salvați aplicațiile care o permit în interiorul cardului de memorie. Ei bine, au o capacitate de stocare mult mai mare decât telefonul.

Dar cum să știm ce aplicație a telefonului putem muta pe cardul de memorie? Mai întâi trebuie să mergem la setări, în special la aplicații, și selectam aplicații care nu au fost instalate anterior în sistemul de operare al Smartphone-ului.

Trebuie remarcat faptul că nu toate aplicațiile au această opțiune. Din moment ce, există aplicații care sunt inerente telefonului.

Da, într-adevăr, apare opțiunea de a muta aplicația, vom trece imediat la trimite-l pe cardul de memorie. În cazul scoaterii cardului de memorie, trebuie să știți că aplicațiile care au fost mutate pe acesta vor fi eliminate automat de pe telefon. Adică vor înceta să mai lucreze la telefon.

Trebuie să faceți același lucru cu imaginile și alte fișiere pe care doriți să fie stocate în memoria externă a telefonului.

Cum să eliberezi memoria Samsung Galaxy Grand Prime?

Să ne amintim că, deși acest telefon de gamă medie are până la 120 GB memorie, pentru cei dintre noi care trebuie mereu să stocheze informații, această sumă nu va fi niciodată suficientă.

Este foarte obositor ca expresia „memorie plină” să apară întotdeauna pe Smartphone. O problemă despre care suntem clari nu este rezolvată nici atunci când ștergem majoritatea aplicațiilor de pe telefonul nostru.

Din cauza acestor inconveniente, majoritatea utilizatorilor preferă să transfere aplicațiile pe cardul de memorie micro SD. Cu toate acestea, în anumite cazuri.

Aceasta nu este o opțiune, așa că este recomandat să curățați memoria cache, deoarece aceste informații nedorite sunt stocate în memoria internă a telefonului și înregistrează fiecare mișcare pe care o faceți pe dispozitiv.

O altă variantă pe care ai putea-o încerca, ar fi curățarea aplicațiilor, deoarece dacă le descărcați direct de pe paginile web, vor veni cu stocare nedorită, acest lucru poate fi evitat prin descărcarea lor din Magazinul Play.

De asemenea, este convenabil să comandați aplicațiile, astfel încât atunci când vrem să eliberăm spațiu, să le vedem după data de descărcare sau după greutatea aplicației.

Este important să rețineți că numai fiecare dintre noi, ca utilizatori, știe cum ne vom folosi smartphone-urile. De aceea, doar noi vom ști ce valoare vom acorda fiecărei aplicații noastre la momentul respectiv vrei să eliberezi spațiu pe Samsung Galaxy Grand Prime.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here