PHP Web Stat, statistici pentru site-ul dvs.

 • 52 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Există câteva servicii online pentru a controla statisticile, pentru a primi informații despre vizitele și vizitatorii site-ului dvs. Unele sunt gratuite, iar altele nu. Printre primele am evidenția Google Analytics și StatCounter. Primul este un sistem mai complet decât cel din urmă, dar StatCounter de asemenea, arată vizitatorii în timp real.

Daca nu vrei sa apelezi la un serviciu extern, sau daca vrei dar vrei sa-l completezi cu un serviciu propriu, instalat pe serverul tau, iti recomand sa optezi pentru PHP WebStat, un sistem care permite o configurație completă pentru a afișa statisticile de acces la site-ul tău. Include, de asemenea, un contor. Nu uitați să încercați și Matomo.

Ce oferă PHP WebStat??

Cu PHP WebStat vei putea analiza și supraveghea toți vizitatorii site-ului tău, prin tabele și grafice care acceptă, printre alte limbi, spaniola. Veți putea vedea:

 • A rezumat vizite (total, azi, ieri, luna aceasta, ultima luna, maxim si medie/zi), vizite pe ora, vizite in luna curenta, vizite pe zi a saptamanii, vizite pe luna si vizite pe an.
 • În Date de vizită sunt afișate browserele, sistemele de operare, rezoluția ecranului utilizată. Include, de asemenea, calitățile culorii și starea JavaScript, în care ne spune câte browsere ale vizitatorilor îl acceptă (și, prin urmare, numără vizitele) și câte nu. (Rețineți că codul care trebuie introdus pe fiecare pagină a site-ului dvs. este JavaScript pur).
 • În vizualizări de pagină este afișată lista paginilor vizitate și a paginilor de intrare, ordonate după numărul de vizite.
 • În originea paginii apare o listă de pagini de referință, cele care fac link către o pagină de pe site-ul tău.
 • Originea vizitelor vă va arăta motoarele de căutare utilizate și termenii de căutare.
 • Geana Țara de origine indică din ce țară provin vizitatorii noștri.
 • Există și, printre altele, o filă, Ultimele vizite, care ne arată o listă detaliată a vizitatorilor în timp real: ziua și ora, IP și țara, sistemul de operare și browser și origine (pagina din care provine vizita) și pagina vizitată.

Singurul lucru care este necesar pentru a instala acest sistem de statistici este să aveți un server care acceptă PHP. Nu folosește baza de date. Toate datele sunt stocate pe serverul web.

Procesul de instalare

Instalarea este foarte simplă. După descărcarea pachetului și a limbii corespunzătoare pe computer, trebuie să le dezarhivați și să le copiați în folder limba fișierele care sunt incluse în al doilea. Aceste fișiere trebuie încărcate pe server printr-un client FTP, păstrând structura folderelor pe care o au. În continuare, atributele unor fișiere și foldere trebuie modificate așa cum este explicat în Manual (chmod), care este accesat din meniu Ajutor la Centrul de administrare.

A considera

Pentru a accesa pentru prima dată Centrul de administrare trebuie să scrieți în browser adresa URL la care vă duce config/admin.php?lang=sp și introduceți parola în caseta corespunzătoare admin. De acolo trebuie doar să indicați, în Configurație generală, informatiile corespunzatoare domeniului in care gazduiesti sistemul de statistici si alte date.

De asemenea, puteți modifica și adăuga date noi în Setari avansate. În această secțiune aveți trei file: general (Excluse adrese IP și alte date), Securitate (să schimbe parolele de acces la panoul de administrare și pagina de statistici dacă acestea nu sunt publice) și Stil. Mai aveți, printre alte funcții, și întreținere și cel care vă informează dacă instalarea este corectă, cu atributele corespunzătoare în fiecare folder și fișier (meniul de sus sysinfo).

Acces

Pentru a obține acest instrument, trebuie să accesați PHP Web Stat. Există o versiune gratuită a instrumentului, valabilă pentru mulți utilizatori.

 • 52 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here