Optimizați un site web WordPress cu cel mai bun plugin de cache (Actualizare)

 • 186 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Timpul de încărcare al unui site web este esențial pentru succesul acestuia. Vizitatorii au din ce în ce mai puțină răbdare și, atunci când simt că o pagină nu este afișată fără probleme și rapid, în două-trei secunde, o părăsesc fără să-i examineze conținutul. Din acest motiv, este foarte important să încercăm să ne asigurăm că ceea ce ne dorim să vadă alții iese rapid și curat.

Pagini dinamice stocate în cache

Majoritatea site-urilor web de astăzi sunt dinamice, folosesc un interpret de script, cum ar fi PHP, și un sistem de baze de date, cum ar fi MySQL. Acest lucru aduce cu sine o întârziere în încărcarea paginilor, care poate fi evitată dacă copii ale acestora sunt create folosind spațiu pe serverul web pentru a le stoca după ce au fost create prima dată. Pentru a realiza acest lucru, sunt folosiți așa-numitele creatori de pluginuri sau extensii și manageri de cache.

Ce includ pluginurile de cache

În wordpress Există câteva plugin-uri de acest tip, nu multe, care includ, în majoritatea dintre ele, și alte funcții, precum minificarea și concatenarea fișierelor, gestionarea antetului (timp de expirare și etag-uri, printre alte opțiuni) sau încărcarea leneșă a fișierelor JavaScript, si inca cateva.

Care este cel mai bun plugin de cache pentru WordPress?

În miezul.net si in lectii am vorbit deja despre unele dintre aceste pluginuri. Am scris câteva articole, dintre care subliniem următoarele:

 • Obțineți WordPress să se încarce rapid
 • Rectify este înțelept, am reinstalat W3 Total Cache
 • WP Fastest Cache, un plugin de cache simplu, dar puternic pentru WordPress
 • Cache Enabler, un plugin simplu de cache pentru WordPress
 • Optimizați WordPress cu ajutorul pluginurilor
 • Cum să optimizați un site web creat cu WordPress utilizând WP Rocket

După toate aceste informații și după ce le-am analizat, apare întrebarea care se ascunde în spatele titlului acestui articol: Care este cel mai bun plugin de cache pentru WordPress?

WP Rocket, cel mai bun

Le-am încercat pe toate, pe acest site și pe altele. În ciuda complexității configurației sale, am optat la momentul respectiv pentru Cache total W3 pana am aflat racheta wp. Dintre toate, este cea care oferă cea mai mare performanță. Configurarea lui este foarte simplă (am explicat-o în ultimul articol din cele revizuite mai sus), trebuie doar să activați câteva Opțiuni de bază pentru ca totul să fie pus în acțiune. Printre opțiunile sale, oferă, printre altele, unele foarte interesante, precum cea care permite încărcarea leneșă a imaginilor pe o pagină, optimizarea completă a fișierelor CSS și JS, sau activarea unui CDN, printre alte posibilități.

Alte optiuni

Include, de asemenea, o serie de opțiuni avansate, precum preîncărcarea solicitărilor DNS, încărcarea fișierelor JS în subsol în procesul de minificare sau încărcarea leneșă a fișierelor JS, printre altele. De asemenea, permite indicarea utilizării HeartBeat, precum și anumite setări care reduc numărul de fișiere CSS și JS minificate sau ștergerea șirurilor de interogare din resursele statice.

Acces

WP Rocket este un plugin plătit care a fost deja instalat de peste un milion de site-uri WordPress chiar acum. Este cel pe care îl folosim miezul.net si in lectii.

Actualizare (27.08.2020)

Majoritatea paginilor web includ apeluri către fișiere JavaScript externe, care încetinesc semnificativ încărcarea. Așa ne aflăm, pentru a da doar câteva exemple, cu implementările Google Analytics, Google Adsense, Twitter, Facebook și un număr mare de alte platforme.

în versiunea 3.7 din WP Rocket a fost adăugată o nouă opțiune, în cadrul secțiunii Optimizați fișierele, care vizează Întârzierea execuției JavaScript. Procesul pe care îl efectuează este perfect definit: „Îmbunătățește performanța prin întârzierea încărcării fișierelor JavaScript până la interacțiunea utilizatorului (de exemplu, derulare, clic)”.

După activarea acestei opțiuni, se afișează o casetă cu o listă de Scripturi de întârziat. Ceva asemanator cu urmatorul:

Putem lăsa pe toate cele afișate, chiar dacă unele nu sunt activate pe paginile noastre, iar dacă observăm vreo problemă, căutăm care dintre ele o cauzează și eliminăm din listă.

Dacă înainte de a activa această opțiune, verificăm timpul de încărcare a paginii sau paginilor în cele mai populare instrumente (PageSpeed ​​​​Insights, Pingdom și GTMetrix) și o facem după ce l-am activat, vom vedea o diferență notabilă.

 • 186 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here