Nu mă pot conecta la Outlook de pe computerul meu | Cauze și remediere rapidă

Outlook este un instrument relativ nou, care s-a născut pentru a înlocui vechiul Hotmail. În prezent, este utilizat pe scară largă pentru designul său caracteristic și de către utilizatorii care pur și simplu îl preferă decât Gmail. Outlook este în prezent un serviciu destul de complet, în acesta putem atașa tot felul de fișiere precum fotografii și documente.

Nu mă pot conecta la Outlook de pe computerul meu | Cauze și soluție rapidă
Vezi acest videoclip pe YouTube

Conectarea la contul nostru este o sarcină simplă, deoarece va trebui doar să introducem datele contului nostru. Cu toate acestea, uneori acest lucru nu este posibil, asta pentru că am uitat unele dintre date. Acesta este motivul pentru care atunci când ne creăm e-mailul, trebuie să adăugăm un e-mail de recuperare, astfel încât să fim mai în siguranță. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă tot timpul. În aceste situații, cel mai bine este să fii calm și să faci niște pași de recuperare pe care îi vom menționa mai jos.

Index()
  1. Procedura pentru a vă conecta cu succes la Outlook de pe un computer
  2. Care este motivul pentru care Outlook nu mă lasă să mă conectez de pe computerul meu?
  3. Cum pot rezolva această problemă de pe computerul meu??
    1. Dacă ți-ai uitat parola
    2. Dacă nu aveți numele dvs. de utilizator
    3. Dacă contul dvs. este blocat
  4. Cum îmi pot reseta contul Outlook ca să mă pot conecta?

Procedura pentru a vă conecta cu succes la Outlook de pe un computer

Pentru a vă conecta la Outlook, mai întâi va trebui accesați pagina dvs. de pornire, pe care le putem căuta de pe Google. Odată ce intram, vom căuta caseta pentru a vă autentifica, care este de obicei în dreapta sus.

Când facem clic pe el, ne va redirecționa către o pagină în care vom introduce mai întâi e-mailul. Este important să-l scrii bine și să completezi, având grijă dacă este Hotmail sau Outlook. Apoi trebuie să dăm butonul enter sau continuare, aici ni se va cere parola și trebuie să o introducem. fii atent la nu ai capace, în cele din urmă trebuie să dăm din nou enter și cu aceasta ar trebui să intrăm direct în căsuța noastră poștală.

Care este motivul pentru care Outlook nu mă lasă să mă conectez de pe computerul meu?

Motivele pentru aceasta nu sunt de obicei multe, în cele mai multe cazuri Outlook nu vă permite să introduceți deoarece ați introdus niște date greșite. Aceste date sunt de obicei e-mailul sau parola. În aceste cazuri, cel mai bine este să vă asigurați că introduceți corect fiecare dintre date, astfel încât excludeți o posibilă blocare a contului dvs.

De reținut că dacă introduceți o literă incorectă va fi suficient să nu aveți acces. Un alt lucru de reținut este rezilierea e-mail-ului tău, cu asta ne referim dacă este Hotmail sau Outlook. Această confuzie apare de obicei la utilizatorii care au trecut recent de la Hotmail la Outlook, care continuă să introducă vechea lor adresă.

Cum pot rezolva această problemă de pe computerul meu??

Pentru a rezolva această problemă, avem mai multe opțiuni și fiecare va depinde de ce date ați uitat. Deci, dacă ți-ai uitat parola, adresa de e-mail sau contul tău este blocat, va trebui să urmezi diferiți pași.

Dacă ți-ai uitat parola

În acest caz, va trebui să apăsați butonul pentru parola uitată, care este doar din cauza barei în care introduceți datele. Făcând clic pe el, va trebui să introduceți adresa dvs. de e-mail pentru a efectua inspecția datelor dumneavoastră. Prin aceasta, sistemul îți va trimite un cod pe telefonul tău mobil cu care poți introduce pentru a-ți schimba parola.

În cazul în care nu aveți un telefon mobil înregistrat, vi se va pune o întrebare secretă la care va trebui să răspundeți. Cu aceasta vă va permite să schimbați parola, în sfârșit, dacă nu aveți niciuna dintre cele anterioare, va trebui să introduceți adresa de e-mail alternativă de recuperare care este adăugată la crearea contului. Se va ajunge și la asta va sosi un cod.

Dacă nu aveți numele dvs. de utilizator

În cazul în care ați uitat numele de utilizator și doriți să vă recuperați contul Outlook, va trebui să mergeți la pagina de recuperare a utilizatorilor Microsoft. Pentru a-l accesa va trebui sa-i cauti numele in browser, odata ce intri ti se va cere sa introduci un numar de telefon. Este important ca numărul asociat cu contul dvs, in acest fel sistemul iti va trimite un cod si tu poti confirma ca esti tu.

Făcând acest lucru, sistemul vă va arăta adresa de e-mail și vă veți putea autentifica ca de obicei.

Dacă contul dvs. este blocat

Dacă contul tău a fost blocat, va trebui să mergi în meniul de autentificare în mod normal, la introducerea datelor vei vedea un mesaj de cont blocat. În acest caz va trebui să apăsați pe recuperare cont, cu aceasta vei fi redirecționat către o fereastră în care va trebui să introduci datele tale și să introduci câteva cifre speciale.

În cele din urmă, vi se va trimite un mesaj text cu un cod pe care va trebui să îl introduceți pentru a finaliza procesul.

Cum îmi pot reseta contul Outlook ca să mă pot conecta?

Din păcate, repornirea unui cont Outlook nu este posibilă ca atare, în aceste cazuri va trebui să urmați pașii pentru a recupera un cont blocat. În acest fel, puteți avea acces la e-mail din nou și o dată acolo vă puteți modifica datele de profil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here