'E-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul meu mobil' - Soluție eficientă”,

În ultimul timp, utilizatorii serviciului de e-mail Google au trimis rapoarte și au verificat diferite site-uri despre o problemă comună: 'E-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul meu mobil'.

Lucrul bun este că această problemă are o soluție rapidă, astfel încât să puteți rămâne la curent cu e-mailurile dvs.

'E-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul meu' - Soluție eficientă
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. De ce e-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul meu mobil??
 2. Vedeți cum este configurată aplicația Gmail
  1. Ștergeți datele din cache din Gmail de pe telefon

De ce e-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul meu mobil??

Gmail este un instrument de gestionare a e-mailului complet gratuit, este oferit de compania americană Google și a fost lansat în aprilie 2004.

Da, v-ați întrebat „de ce e-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul meu mobil?', dați-mi voie să vă spun că nu sunteți singurul, pentru că a devenit o interogare frecventă în rândul persoanelor care folosesc acest serviciu.

Motivul este legat de un recent actualizare gmail care a generat modificări în sistemul său de securitate și confidențialitate, cu scopul de a avea grijă de datele dvs. personale și de controlul e-mail-urilor dvs.

Ceea ce a făcut Gmail a fost să configureze notificările în mod implicit și automat, pentru a vă împiedica să le primiți fără să fi permis mai întâi.

Rezolvarea acestui inconvenient, care a devenit o calamitate pentru mulți, este foarte ușor, pentru a reveni totul la normal și puteți primi notificări de e-mailuri noi Ar trebui să urmați următoarele recomandări:

Vedeți cum este configurată aplicația Gmail

Pentru ca tu sa te bucuri de beneficiile Primiți e-mailuri Gmail noi direct pe telefonul mobil Trebuie să vă asigurați că aplicația este configurată în felul următor:

Important: Pentru a accesa configurația trebuie să faceți clic pe butonul din bara laterală (Buton cu trei linii orizontale, cunoscut și ca meniu).

unu.    În meniul Gmail veți găsi opțiunea 'Setare' apasa pe el.

Două.    Este timpul să mergeți la secțiunea care primește numele de 'Notificări' și acolo vei alege opțiunea 'Toate'

3.    Selectați 'Notificări primite' și activați opțiunea 'Notificați despre fiecare mesaj'

4.    Ultimul pas în configurarea contului dvs. Gmail este să vă asigurați că opțiunea „Sincronizați Gmail” este activ în secțiunea „Utilizarea datelor”.

Ștergeți datele din cache din Gmail de pe telefon

Această recomandare se aplică pentru utilizarea și funcționarea corectă a tuturor aplicațiilor pe care le instalați pe telefonul mobil.

Prea multe date stocate în cache pot aduce performanțe slabe oricărui sistem, pt eliberați datele din cache, trebuie să faci următoarele:

 1. Pe telefonul mobil caută mediul 'Setare'
 2. Căutați secțiunea 'Aplicații' și faceți clic pe acea opțiune, veți vedea toate aplicațiile instalate pe telefon, căutați Gmail.
 3. Acum căutați „Stocare” și faceți clic pe opțiunea „goliți memoria cache'.

Asigurați-vă că notificările Gmail nu sunt restricționate pe telefonul dvs

Este o greșeală comună printre comunitatea Android că ne configuram dispozitivul într-un mod prost și ajungem să restricționăm unele acțiuni importante ale aplicațiilor instalate.

Vă recomandăm să verificați dacă nu ați blocat din greșeală notificările provenind din Gmail, pentru a face asta, urmați acești pași:

 1. Introduceți „Configurația de sistem” a smartphone-ului dvs
 2. Apăsați opțiunea „Aplicații”
 3. Căutați „Gmail” printre aplicațiile instalate
 4. Apăsați pe „Notificări”
 5. Veți vedea o secțiune numită „Blocați toate” această opțiune trebuie să fie dezactivată.

Dacă ai telefonul în 'modul nu deranja', trebuie să activați opțiunea 'Înlocuire nu deranja' astfel încât din acel moment să puteți primi notificări de la Gmail.

The 'Mod de economisire a bateriei' Poate fi, de asemenea, un motiv pentru care e-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul mobil

Această acțiune este executată de sistemul telefonului tău mobil pentru a preveni ca aplicațiile să ajungă să epuizeze complet bateria, această automatizare poate influența dacă primești sau nu notificări pe gmail.

Urmați pașii de mai jos pentru a împiedica „Modul de economisire a bateriei” să restricționeze notificările de e-mailuri noi.

 1. Accesați „Setări” de sistem.
 2. Accesați „Baterie”
 3. Faceți clic pe „Economisire baterie” și dezactivați opțiunea.

Urmați corect aceste sfaturi practice și veți vedea problema rezolvată, veți înceta să vă întrebați de ce e-mailurile Gmail nu ajung pe telefonul meu mobil și vă veți bucura de toate beneficiile oferite de acest minunat serviciu google.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here