Afișează articol aleatoriu în WordPress

  • 36 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Există o modalitate foarte simplă de a redirecționa vizitatorii noștri către un articol aleatoriu în WordPress. Când cineva a terminat de citit o postare, poate avea nevoie de o sugestie pentru a nu părăsi site-ul. Una dintre cele mai comune moduri este utilizarea unuia dintre diferitele pluginuri care duc la articole conexe. De asemenea, puteți proiecta un scenariu, ca cel care apare pe multe pagini, care să propună câteva lecturi în Sugestiile noastre (Afișați postări aleatorii fără un plugin în WordPress). Acum, după ce am descoperit propunerea în care ne fac WpRețete, Vă invităm să propuneți o vizită la unul dintre articolele care vă alimentează site-ul.

Primul pas pe care trebuie să-l facem este să creăm un fișier, numit page-random.php, pe care îl vom include în folderul cu tema activă. Fișierul respectiv se va ocupa de a căuta unul aleatoriu printre toate articolele publicate pe site. Acesta este conținutul scenariului:

1, 'orderby' => 'rand' ); // Încarcă o postare aleatorie din baza de date $my_random_post = get_posts ( $args ); // Procesează cererea către baza de date printr-o buclă foreach foreach ( $my_random_post as $post ) { // redirecționează utilizatorul către postarea aleatorie wp_redirect ( get_permalink ( $post->ID ) ); Ieșire; } ?>

După cum puteți vedea, este un scenariu foarte simplu, fără mari pretenții, dar își face treaba perfect.

După ce ați încărcat fișierul de mai sus prin FTP în spațiul dvs. web, creați o pagină nouă (nu autentificare) în panoul de administrare WordPress și apelați-o Aleatoriu. Nu introduceți niciun conținut pe pagina respectivă.

Includeți, de exemplu, la sfârșitul buclei fișierului unic.php al temei active, un link similar cu următorul:

element aleatoriu

Nu uitați să înlocuiți URL-ul cu cel al site-ului dvs., da, nu uitați să adăugați Aleatoriu la final, așa cum este indicat. Puteți schimba elementul aleatoriu pentru fraza dorită. Astfel, in locul pe care il indicati va fi afisata o referinta la acel articol, la cel care apare cu fiecare ocazie.

  • 36 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here