Mai multe modificări ale fișierului wp-config.wordpress php

  • 31 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Este al treilea articol pe care l-am scris pe aceeași temă, făcând niște reparații la dosar wp config.php pentru a îmbunătăți performanța CMS-ului. La cele două anterioare, New tweak în fișierul wp-config.WordPress php și câteva modificări ale fișierului wp-config.php al WordPress, îl adăugăm pe acesta nou, în care vom mai arăta câteva ajustări, exact două. Ne vom referi la cantitatea de memorie pe care serverul nostru trebuie să o dedice WordPress și la un proces automat de revizuire a bazei de date pentru a corecta erorile și a optimiza tabelele.

Măriți memoria pentru PHP

Una dintre problemele care apar atunci când încercați să actualizați WordPress sau când încercați să instalați sau să actualizați un plugin, este că sistemul nu este capabil să execute cererea sau solicitările.

Această problemă apare și la unele pluginuri deja instalate, cum ar fi Google Analyticator, care nu afișează statistici în Panoul de administrare. Cu ce ​​se datorează eroarea?? Serverul nu acordă suficientă memorie pentru finalizarea proceselor.

În unele cazuri, acest lucru poate fi rezolvat prin simpla adăugare a unei linii la fișierul wp-config.php, în altele este imposibil pentru că configurația de găzduire, mai ales dacă este partajată, nu o permite. Linia de adăugat ar fi:

define('WP_MEMORY_LIMIT, '64M');

Memoria specificată este de 64 de megaocteți. Dacă, în ciuda schimbării, sistemul tot nu funcționează așa cum ne-am dori, putem încerca cu 128M. Dacă tot nu funcționează, este pentru că configurația serverului o împiedică.

Singura soluție cu actualizările este să le efectuați prin FTP, încărcând toate fișierele implicate. Google Analyticator tot nu va afișa statistici. Poate că, dacă dezactivăm oricare dintre pluginurile instalate, le putem vedea.

Optimizarea bazei de date

Există unele pluginuri care vă permit să optimizați manual baza de date, printre alte opțiuni, cum ar fi WP-Optimize. Dacă nu dorim să folosim niciunul dintre aceste pluginuri, putem adăuga următoarea linie la baza de date, astfel încât tabelele să fie optimizate automat:

define('WP_ALLOW_REPAIR', adevărat);

Optimizarea va fi efectuată fără ca administratorul să fie autentificat. Acesta va fi efectuat ori de câte ori oricare dintre mese este deteriorat.

Este clar că asta nu înseamnă că există o curățare a meselor. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să instalați pluginul specificat sau altul cu caracteristici similare. Ce nu este prea mult.

  • 31 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here