Cele mai bune jocuri de război offline pentru Android și iOS - Jocuri offline”,

Nu este nimic mai frumos decât să te bucuri de un joc bun de război sau Shooter pentru cei mai atașați de jocuri (Gamers) decât să o faci de pe mobilul nostru. Ei bine, de data aceasta ne vom ocupa noi să vă arătăm cele mai bune jocuri offline pentru Android.

Deși nu există doar shootere, ci și binecunoscutele RPG-uri printre alte genuri în care ne putem bucura de arta războiului.

Cele mai bune jocuri de război offline pentru Android și iOS - Jocuri offline
Vezi acest videoclip pe YouTube

Putem găsi jocuri de război de tot felul, tot in greutate pentru ca sunt de la 10, 20, 100 si 200 mb pentru a juca tot timpul si fara conexiune la internet. Fiecare joc are tema sa și tipul lui de joc, există camera la persoana întâi și a treia și camera de umăr, deși în unele jocuri îți oferă posibilitatea de a schimba acea configurație.

Acum, vom arunca o privire la o listă de jocuri cu cele mai remarcabile și importante caracteristici, nu vă vom explica care este cel mai bun sau cel mai rău, îl vom lăsa la preferința dvs.

Index()
  1. Jocuri de război pentru Android offline
  2. Probleme cu jocurile offline? Soluţie

Jocuri de război pentru Android offline

  • în morți 2 este cel mai bun joc de zombi pentru mobil, are o temă destul de bună, este vorba despre tine să controlezi un personaj care trebuie să treacă printr-o cale complexă din cauza unei apocalipse de zombi pentru a-și salva familia.

Acest joc are o mare varietate de conținut, are finaluri diferite, adică în funcție de ceea ce faci lucrurile s-ar putea schimba, ai 7 capitole ca să te poți distra acasă.

Are o mare varietate de arme, iar toate pot fi upgradate, lucru care mărește și mai mult atractivitatea jocului, are evenimente suplimentare precum noaptea morților vii sau incredibilul crossover Ghostbusters, cu siguranță un joc bun.

  • Total War Battles: REGATUL, un joc de război de tip medieval în care vă puteți forma armata, cuceri teritorii, învinge proprietarii acelor teritorii și, de asemenea, crea orașe.
  • Întunericul se ridică este un joc de rol în care va trebui să ne confruntăm cu întunericul care urmărește omenirea și amenință să o distrugă, prin urmare trebuie să cobori în măruntaiele iadului pentru a ucide demonii care provoacă acest rău.

Bucurați-vă de un joc revoluționar, de grafică detaliată și de întâlniri epice cu șefi provocatoare care vă vor testa abilitățile și toate acestea pe mobil.

  • Bătălia cu nave de război: al doilea război mondial 3D, Nu este un simulator, deși numele pare să implice că da, acest joc de război naval este unul dintre cele mai bune din genul său și, de asemenea, offline.

Un joc plasat în al Doilea Război Mondial care ne permite să ne bucurăm de un joc care merge mână în mână cu instinctele noastre de joc.

Are o calitate grafică deosebită în ciuda faptului că jocul este foarte ușor, ne permite să controlăm nave de război identice cu cele din cel de-al Doilea Război Mondial, pe lângă faptul că ne permite să personalizăm navele în ceea ce privește armele lor, un adevărat joc de război.

Dacă ești cineva căruia îi place strategia, distrează-te creând metode sau mișcări pentru a scufunda flota inamicilor tăi.

  • N.SAU.v.La Legacy este o versiune compactă a celebrului FPS. Vom juca cu Kal Wardin, care este un veteran.

Obiectivul principal al acestui joc este înfrunta invadatorii care asediază omenirea, așa că trebuie să se îmbarce într-o aventură în stil syfy explorând și luptă cu tot mai mult nivel și provocare.

Veți avea o experiență FPS incredibilă, captivantă, plasată în celebra serie de împușcături gameloft, precum și însoțirea liniară a luptei moderne.

Experimentează un adevărat joc de război cu o grafică 3D excelentă, creând arme și chiar îmbunătățindu-le după bunul plac. Înarmați-vă întotdeauna în această lume futuristă ostilă.

Puteți juca în siguranță singur modul poveste, deoarece poate fi jucat offline, poți apăra pământul de invadatorii extratereștri din afară oriunde fără date sau internet.

Probleme cu jocurile offline? Soluţie

Amintiți-vă că, dacă în acest caz nu funcționează pentru dvs., ar trebui actualizați sistemul Android deoarece în multe cazuri acestea solicită versiuni ulterioare ale acestuia și dacă problema persistă puteți încerca întotdeauna un APK bun.

În acest fel, vă veți putea bucura de noile jocuri offline, astfel încât să evitați cheltuieli suplimentare cu datele dvs. Provocați-vă cu această varietate care poate fi jucată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here