Filtrele Snapchat funcționează la animale? - Animale de companie, pisici și câini

Mulți au îndoieli cu privire la funcționalitatea filtrelor Snapchat la animale, răspunsul este că funcționează perfect. Atât de mult, încât rețeaua de socializare în cauză este plină de videoclipuri și fotografii cu animale, care ei joacă în filtre distractive și foarte variate. Cele mai comune animale de companie la ei sunt pisicile și câinii.

Deși nu există o formulă care să identifice dacă filtrele funcționează pe alte tipuri de animale, este clar că funcționează perfect cu orice rasă de câine și pisică. Modelul de identificare a filtrului se concentrează asupra caracteristici principale precum ochii, nasul și gura, de aceea lucrează perfect cu animalele. Aflați cum să utilizați filtrele Snapchat și aflați ce este nou. 

Index()
  1. Cum să utilizați corect un filtru pentru animale cu animalul dvs. de companie?
  2. Cum se numesc filtrele care au fost create pentru a fi folosite numai la câini sau pisici??
  3. Unde poți găsi cele mai bune filtre pentru animale de folosit pe Snapchat??
  4. Cum să înregistrez un videoclip cu animalul meu de companie cu un filtru pentru animale și să-l salvez la favorite?

Cum să utilizați corect un filtru pentru animale cu animalul dvs. de companie?

Majoritatea filtrelor care funcționează pentru animale nu sunt concepute special pentru acestea, dar majoritatea funcționează bine. Accesați Snapchat, când sunteți, este ecranul principal, apăsați pe față, este situat în partea dreaptă a aparatului de captare a camerei. După aceea, vor fi afișate o grămadă de filtre, în general, vor fi afișate cele pe care le folosești cel mai mult. 

Acestea sunt identificate pentru ca au forma circulara, in cadrul lor se afla designul filtrului, click pe cel care iti place. Următorul, căutare micul tău animal și concentrează-te pe fața lui, apăsați și eliberați pentru a face fotografia cu filtrul sau, dacă doriți să înregistrați, apăsați în continuare până când aplicația permite acest lucru. Puteți seta temporizatorul pe Snapchat pentru a face fotografii. 

Cum se numesc filtrele care au fost create pentru a fi folosite numai la câini sau pisici??

Unul dintre cele mai cunoscute filtre se numește 'Lenses for Dogs', după cum spune și numele, sunt lentile variate pentru câini. Îl poți căuta în motorul de căutare a filtrului Snapchat, cu el îi poți da o notă de distracție la aspectul câinelui tău, cu infinitul de ochelari pe care îi are, vei petrece ore lungi distrându-te alături de micul animal. În plus, acest filtru conține fluturi care simulează cocoțarea pe botul sau capul câinelui.

Un alt filtru celebru este renumitul 'Cartoon Face', a cărui viralizare a fost foarte controversată, în mod curios, acest filtru nu a fost conceput pentru animale, dar unii utilizatori și-au dat seama altfel, deoarece mergea perfect cu fețele de animale mici. De asemenea, da-le un aspect caricatural de  Disney, mai ales în ochii lui. Verificați filtrele favorite ale Snapchat, poate veți găsi unul pentru animalele dvs. de companie. 

Unde poți găsi cele mai bune filtre pentru animale de folosit pe Snapchat??

Conectați-vă la contul dvs. Snapchat, Din ecranul principal, localizați butonul care are trei linii albe orizontale, acesta se află în partea dreaptă jos a ecranului, faceți clic pe acel buton. Va fi afișată o fereastră care scrie „Descoperiți”, derulați în jos cu degetul până îl găsiți pe cel dorit.

Vă rugăm să rețineți că filtrele sunt concepute pentru a detecta modelele faciale, cum ar fi capul, nasul, ochii și gura, asta înseamnă că toate filtrele vor funcționa pentru animale. De asemenea, puteți căuta după nume, pentru a localiza și selecta lupa în secțiunea 'Explorare', scrieți numele și continuați la căutare, faceți clic pe ea și începeți să o utilizați.

Cum să înregistrez un videoclip cu animalul meu de companie cu un filtru pentru animale și să-l salvez la favorite?

Din ecranul principal al aplicației, apăsați pe figura feței. Acum este timpul să găsiți opțiunea 'Explorare', se află în colțul din dreapta jos al ecranului, faceți clic pe ea. Odata acolo, scrie și căutați filtrul dorit, concentrează-te asupra animalului tău de companie și ține cercul filtrului, până la sfârșitul numărării.

Când ați terminat de înregistrat animalul dvs. de companie, apăsați din nou pe cerc, în opțiuni, trebuie să selectați „Salvați”. Apoi mergeți la 'x' situat în centrul ecranului, chiar în stânga cercului apare un simbol foto, faceți clic pe el, deschideți videoclipul animalului dvs. și faceți clic pe inimă. Vizitați motorul de căutare și descoperiți cât de des își actualizează Snapchat filtrele.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here