Curățarea paginii Widgeturi din WordPress

  • 17 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Deși nu se întâmplă foarte des, se poate întâmpla în unele împrejurări cu anumiți utilizatori WordPress care își schimbă tema site-ului și, de asemenea, cu cei care adaugă și elimină widget-uri în bara laterală. Dacă mențineți un site cu managerul de conținut popular și acces Aspect -> Widgeturi În Panoul de administrare, sunt sigur că veți observa că există câteva secțiuni pe pagină etichetate Bara laterală inactivă (neutilizată) și una intitulată Widgeturi inactive.

Acestea au fost create după eliminarea anumitor widget-uri din unele dintre secțiunile barei laterale. Daca nu iti faci griji pentru curatenie si activitatea ta in acea sectiune este intensa, vei vedea ca lista ajunge la valori foarte mari. Este convenabil și recomandat să efectuați o curățare din când în când, mai ales înainte de a face o schimbare de tema sau o actualizare profundă a celei pe care o aveți activă. În acest fel, nu va trebui decât, după modificare sau actualizare, să trageți widget-urile pe care le utilizați înainte în noua bară laterală.

Curățarea se face foarte ușor, necesită doar calm și răbdare dacă sunt multe elemente de îndepărtat. Începeți cu fiecare dintre secțiunile intitulate Bara laterală inactivă (neutilizată) și trageți fiecare dintre widget-uri în partea de jos a secțiunii Widgeturi disponibile. Sfârșește prin a face același lucru cu widget-urile incluse în Widgeturi inactive. Când termini, reîmprospătează pagina și vei vedea că tot ce nu era necesar a dispărut.

Când doriți să schimbați tema sau să încercați un nou widget, dezactivând altul sau altele, nu faceți clic pe butonul Delete, inclus în partea de jos a vechiului widget, ci trageți întregul widget în partea de jos a zonei în care apare. grupează Widgeturile disponibile, adică în zona cu titlul Widgeturi inactive. În acest fel, dacă în orice moment doriți să-l recuperați, trebuie doar să îl trageți în bara laterală dorită. Când consideri că nu o vei mai folosi, fă ceea ce explic în paragraful anterior.

  • 17 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here