Apelurile video WhatsApp au un cost sau sunt gratuite??

WhatsApp este un mediu de mesagerie instant necesar pentru a avea contact în viața noastră personală și profesională. De asemenea, ne oferă instrumente pentru această aplicație prin web pentru a o putea deschide de pe computerul nostru în timp ce îndeplinim o altă funcție. Dar, mulți dintre noi au îndoieli dacă apelurile video WhatsApp au vreun cost??

Apelurile video WhatsApp sunt gratuite??
Vezi acest videoclip pe YouTube

Vreau, în acest scurt conținut, să vă învăț nu doar costurile apelurilor video WhatsApp, ci și despre ce sunt utilitățile sale și cum putem profitați la maximum de WhatsApp. Această aplicație ne oferă instrumentele de chat și de a trimite imagini prietenilor, familiei și colegilor noștri.Prin ce mijloace putem instala un apel cu ei??

Index()
 1. Utilitățile WhatsApp și apelurile video costă ceva??
 2. Actualizați WhatsApp pas cu pas:

Utilitățile WhatsApp și apelurile video costă ceva??

 • The Apelurile video WhatsApp nu au un cost, sunt complet gratuite, putem efectua un apel de grup și vorbim cu mai mulți prieteni în același timp. Dacă preferăm și nu vrem să ne arătăm fața, pentru că este ceva legat de muncă sau vorbim cu persoane pe care nu le cunoaștem, putem doar să sunăm.
 • Putem avea un chat privat și criptat cu oricare dintre contactele noastre, astfel încât acestea sunt mesaje instantanee atâta timp cât cele două persoane sunt conectate la o rețea de internet stabilă. Aceste chat-uri sunt, de asemenea, private și criptate.

 • Este aplicația ne permite să partajăm în chatul nostru privat, documente, fotografii și imagini. În mod eficient, vor ajunge la contactul nostru și ne putem bucura amândoi de conținut.
 • În cazul în care nu doriți să efectuați un apel dacă nu doriți să trimiteți mesaje vocale, putem interacționa și mesajele vocale cu contactele noastre. fara nici un cost.
 • Statele de WhatsApp trebuie să partajeze cu lista noastră de contacte sau cu persoane selectate din aceeași listă de stare, videoclipuri YouTube, imagini, fotografii sau note. Această opțiune este complet gratuită.

În concluzie, nu au niciun cost, ne cer doar să fim conectați la internet. Știm că pentru un dispozitiv mobil sau, alternativ, Android, care este singura cerință de care avem nevoie pentru a descărca aplicația WhatsApp sau pentru a face ca Apple Store să funcționeze pe WhatsApp nostru, avem două opțiuni:

Fi conectat la o rețea wi-fi care ne asigură trimiterea și primirea de date. Un plan de date pe care îl cumpărăm de la o companie de telefonie mobilă, pentru a avea internet tot timpul pentru a fi mereu în contact cu aplicația.

Dacă avem întotdeauna Internet, WhatsApp nu are niciun cost suplimentar; toate funcțiile sale sunt complet gratuite atâta timp cât suntem conectați la o rețea de internet.

Multe companii deja Au opțiunea de WhatsApp și Facebook gratuit. Pe parcursul lunii în timp ce achiziționăm un plan minim de date; dar că sunt independenți de aceste rețele de socializare și aplicații, întrucât ceea ce îi interesează cel mai mult este că luăm orice serviciu, oricât de minim.

chiar și facebook în unele companii fără niciun plan poate fi folosit gratuit cu o limită că nu puteți viziona videoclipuri, fotografii, ci doar descărcarea de text. Nu este o variantă foarte utilă și recomandată, dar presupun că la un moment dat ne vor oferi mai multe beneficii în serviciu.

WhatsApp a fost cea mai bună opțiune; pentru toată lumea astăzi, deoarece alte servicii precum mesageria instantanee prin număr de telefon precum cel pe care îl folosim înainte nu aveau atâtea opțiuni și cu atât mai puțin erau gratuite.

Actualizați WhatsApp pas cu pas:

În cele din urmă, este important să știți că aplicația din când în când face actualizări unde ne furnizați; noi opțiuni de securitate, pentru a partaja fotografii sau orice altceva trebuie îmbunătățit aplicația. Vă recomand dacă utilizați WhatsApp să verificați dacă aveți cea mai recentă versiune a acestuia, după cum urmează:

 1. Intri în Magazinul Play. În partea de sus o găsiți pe Lupita, scrieți WhatsApp în spațiul liber.
 2. Apoi, dacă îl aveți instalat, va apărea două opțiuni de dezinstalare și actualizare.
 3. Trebuie doar să apăsați pe actualizare.
 4. Va dura câteva secunde efectuează actualizarea.

În acest fel, vă veți bucura întotdeauna de cele mai recente actualizări și noile funcții ale WhatsApp. Pe lângă ultimul lucru pe care l-ai obținut în urma introducerii WhatsApp-ului, poți activa opțiunea de a cere amprenta să introducă în acest fel pentru a împiedica pe cineva să-ți revizuiască conversațiile, grozav, nu?? Și funcții complet gratuite.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here