Cel mai bun mod de a insera reclame banner în WordPress

  • 54 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Există multe site-uri, majoritatea, care, în ciuda existenței blocantelor, afișează (sau încearcă să afișeze) reclame pe paginile lor. Este clar că ceea ce îi interesează cei mai mulți vizitatori este conținutul, dar asta nu înseamnă că, pentru a obține venituri bănești mici sau mari, mai ales pe site-urile care corespund companiilor care au legătură cu jurnalismul, acestea includ reclamă. Persoanele fizice sunt mulțumite, în cele mai multe cazuri, cu obținerea veniturilor necesare pentru a plăti pentru găzduirea site-ului lor.

Pe site-urile gestionate cu WordPress există diferite modalități de a insera reclame. De fapt, unele teme includ deja instrumentele necesare pentru aceasta, dar în unele cazuri nu sunt adaptate nevoilor managerului(lor) spațiului web. Pentru aceștia și pentru toți cei care nu au niciun instrument instalat, facem o propunere: descărcați și instalați insertor de reclame. Este un plugin, cu o versiune gratuită, suficientă pentru majoritatea utilizatorilor, și cu o versiune cu plată.

Cu acest plugin este posibil să inserați reclame între paragrafele unui articol sau postare, sau între referințe la articole de pe categorii, arhivă, etichetă și pagini de căutare. De asemenea, este posibil să inserați în widget-uri sau în antetul și subsolul paginilor.

Inserarea între paragrafele unui articol

După descărcarea și activarea pluginului, trebuie doar să accesați Setări -> Ad Inserter pentru a crea și configura diferite reclame. Astfel, dacă dorim să inserăm un anunț după al doilea paragraf din toate articolele, cu excepția celor pe care le indicăm (a fi indicate în editorul de postări) trebuie să facem următoarele:

  • Faceți clic pe fila 1 și în interiorul casetei care corespunde Blocului 1 introducem codul de anunț.
  • Restul configurației ar trebui să fie ca cea pe care o vedeți în imaginea de mai jos.

Într-un mod similar am putea adăuga un anunț, de exemplu, la sfârșitul articolului. Trebuie doar să marchem Introducere automată optiunea După conținut.

Inserarea unui anunț în pagini de categorie, căutare, etichetare și arhivare

Procesul este similar cu cel precedent, după selectarea uneia dintre file, de exemplu numărul 3, și introducerea codului de anunț, trebuie să facem setările corespunzătoare, astfel încât să rămână ceva asemănător cu următorul:

Trebuie să marchem Inserare automată secțiunea sau opțiunea Între postări și faceți selecțiile indicate. după ce faceți clic pe filă misc, va trebui să facem ajustările prezentate în imaginea anterioară. Inițial, am pus inserții maxime, un singur anunt. Fiecare este liber să indice numărul pe care îl dorește, deși este recomandat ca acesta să nu depășească 2.

concluzie

Cele de mai sus sunt doar două dintre tipurile de inserare de anunțuri acceptate de plugin, dar cei care decid să-l instaleze vor descoperi că există mult mai multe opțiuni. Pe lângă inserarea automată, există și posibilitatea de a o face folosind un shortcode sau o funcție PHP, ideală pentru anunțurile din antet, subsol sau alte locuri specifice.

Acces

Pentru a instala pluginul trebuie să accesați, în Panoul de administrare WordPress, la Pluginuri -> Adăugați nou, a scrie insertor de reclame în caseta de căutare și, când apare, descărcați și activați-l. De asemenea, puteți accesa Ad Inserter pentru a cunoaște toate caracteristicile pluginului, îl puteți descărca și apoi îl încărcați pe serverul web.

  • 54 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here