Importanța pentru SEO a legăturilor interne pe un site web”,

 • 36 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Când gestionăm unul sau mai multe site-uri web, ne dorim ca ceea ce publicăm să fie vizibil pentru cât mai multe persoane. Obținerea acestuia nu este o sarcină ușoară. Există din ce în ce mai mult conținut pe Internet oferit de diferite persoane, de unde și importanța ca ceea ce expunem este relevant. Dar, în majoritatea cazurilor, acest lucru nu este suficient, potențialii cititori trebuie să descopere ceea ce am scris. Și deși există mai multe metode de acces, motoarele de căutare, cu Google în frunte, joacă un rol important.

Importanța SEO intern

Nu vom explica aici ce este SEO (Search Engine Optimization), dar este clar că nu îl putem ignora. Optimizarea pentru motoarele de căutare este esențială pentru a obține o mai mare vizibilitate. Când scriem un articol este foarte important să consolidăm SEO intern. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să adăugați, pe lângă link-urile aferente la sfârșitul intrării sau în bara laterală laterală, incluse în site, și link-uri interne inserate în text.

Dacă folosim WordPress ca manager de conținut, putem folosi un plugin pentru a face treaba automat. Nu il recomand insa. De fapt, cele mai cunoscute plugin-uri din acest domeniu nu au fost actualizate de o perioadă considerabilă de timp. Cel mai bine este să efectuați inserția manual.

Utilizați Yoast SEO pentru inserarea de link-uri interne

Cea mai bună modalitate de a efectua această inserare în WordPress este utilizarea uneia dintre funcțiile incluse în pluginul Yoast SEO. Dacă nu îl aveți deja instalat pe site-ul dvs., vă recomand să o faceți. După aceea, trebuie să faceți următoarele:

 • Când ați terminat de scris articolul și înainte de a-l publica, ar trebui să revizuiți conținutul pentru a găsi cuvinte sau expresii relevante, care pot marca textul de ancorare al unui link intern.
 • Selectați unul dintre acele cuvinte (sau expresii) și faceți clic pe Inserați / Editați linkul. În fereastra care se deschide, și fără a scrie vreun link, faceți clic pe butonul opțiuni de link.
 • Se va deschide o fereastră, asemănătoare cu cea de mai jos. Introduceți un text de căutare (poate fi același cu cel care apare în textul marcat). Link-uri către unele articole vor fi afișate, mai mult sau mai puțin, în funcție de care fac parte din site-ul dvs. Selectați una dintre ele. Linkul dvs. va apărea în secțiunea URL. Puteți activa sau nu opțiunea Deschidere link într-o filă nouă. Click pe adauga link.

concluzie

Am adăugat deja o legătură internă fără complicații. Putem repeta procesul pentru a adăuga un al doilea link. Nu este recomandat să adăugați mai mult de două, deși decizia depinde de dimensiunea articolului, de numărul de cuvinte pe care le are.

 • 36 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here