iTunes Portable: Ce este, caracteristici, funcții și beneficii ale utilizării acestuia

iTunes este una dintre cele mai utilizate aplicații în rândul utilizatorilor Apple, datorită multiplelor sale beneficii și utilizării masive, compania a oferit o nouă versiune portabilă a acestei aplicații. Spre deosebire de versiunea anterioară, aceasta introduce o compatibilitate mai bună și alte beneficii noi despre care vom vorbi în acest articol. Deci, citiți mai departe pentru a afla fiecare detaliu despre iTunes Portable.

Index()
 1. Cum funcționează iTunes Portable ca aplicație muzicală?
 2. Care este beneficiul utilizării iTunes Portable ca player muzical principal?
  1. Preia controlul total asupra muzicii tale
  2. Are radio tot timpul
  3. Genius Shuffle
 3. Ce trebuie să faceți pentru a utiliza iTunes Store pentru a cumpăra muzică nouă??

Cum funcționează iTunes Portable ca aplicație muzicală?

iTunes portabil este o aplicație de muzică pentru computere unde doriți mai ușor de gestionat sau de ascultat fișiere multimedia, atata timp cat calculatorul tau are spatiu liber in stocare, din momentul in care il descarci vei avea deja un nou program in care vei face activitati frecvente

În iTunes portabil vă vor oferi acces la aplicația normală care este iTunes Store de unde puteți descărca sau cumpăra muzică cu ușurință, la fel ca pe un telefon, diferența față de App Store care în Portable folosește pentru a vă salva activitățile direct un USB memorie care o poate proteja si nu este necesara folosirea unui Installer, pe de alta parte, in iTunes Store da, trebuie au o memorie externă.

Există și alte diferențe între Magazin și portabil, acest lucru se datorează versiunilor lor, deoarece nu sunt la fel, versiunea pentru computer este 10.6,  cel de telefon este puțin mai avansat, versiunea sa este 11. În ciuda acestei diferențe, în ambele aplicații poți gestiona perfect muzica, precum și acces foarte ușor la fișierele tale multimedia.

Care este beneficiul utilizării iTunes Portable ca player muzical principal?

Dacă îți place să asculți muzică în orice moment sau chiar dacă nu este atât de constantă, iTunes este aplicația perfectă pentru a o face, în ea poți avea multe beneficii, acestea sunt câteva.

Preia controlul total asupra muzicii tale

Aplicația vă poate fi adaptată doar apăsând pe unele opțiuni, în ea puteți avea reproducerile dvs. care împreună cu aplicația veți avea opțiunea de a asculta ceea ce doriți liste unde vrei , și chiar să ai listele de redare pe care le dorești.

Are radio tot timpul

Veți avea posibilitatea de a asculta radiourile din Los Angeles și Londra, la solicitarea audienței dvs., aplicația a încorporat posturi din toată lumea pentru o distracție mai largă a utilizatorilor săi, trebuie doar să activați radioul și să căutați pentru ce iti trebuie, există multe posibilități de a te distra cu această opțiune.

Genius Shuffle

Aceeași aplicație vă va ajuta să vă organizați și să comandați toate descărcările, cu toate acestea, le puteți avea la îndemână oricând doriți să ascultați. El se caracterizează prin faptul că este un geniu aleatoriu.

Ce trebuie să faceți pentru a utiliza iTunes Store pentru a cumpăra muzică nouă??

Dacă vrei să-ți asculți melodiile fără a avea o conexiune la internet poți încerca să le cumperi, fiind pe dispozitivul tău le poți transfera cu ușurință pe dispozitivul tău Android.

Puteți cumpăra muzică de pe Mac într-un mod simplu:

 1. intra in tine  Apple Music, care este o aplicație pe computer .
 2. Apoi ar trebui să mergeți la bara de meniu.
 3. Când deschideți această bară, va apărea o listă în care se află opțiunea muzicală, apăsați pe ea.
 4. Acum că ați intrat în muzică, va apărea o nouă serie de opțiuni, dintre acestea trebuie să alegeți precum și să apăsați Preferințe.
 5. Veți găsi un ecran general în care veți vedea aplicația pe care o căutăm și care este iTunes. Introduceți-l apăsând pe Ok.
 6. Aici veți găsi un câmp de căutare, faceți clic pe el.
 7. În acest câmp trebuie să introduceți numele melodiei pe care o căutați pentru a face achiziția, trebuie să introduceți numele corect, altfel vă va da alte rezultate. De asemenea, puteți introduce numele unui album comun cu artistul care a creat acțiunea
 8. Când găsiți melodia pe care o căutați, trebuie să faceți clic pe preț.
 9. Dacă intenționați să considerați achiziția făcută, faceți clic pe ID Apple și completați formularul necesar aici.

Gata in acest fel iti poti face achizitia intr-un mod foarte usor si necomplicat in iTunes, daca vrei sa cumperi mai multe melodii trebuie doar sa urmezi procedura iar si iar.

Pentru a cumpăra de pe un computer:

 1. Introduceți aplicația iTunes pe care trebuie să o fi descărcat în prealabil.
 2. Acum veți avea un meniu care va fi la început, ar trebui să mergi la bara de navigare.
 3. În aceasta trebuie să faceți clic pe Store.
 4. Introduceți bara de căutare care este legată de simbolul lupei.
 5. În el, plasați numele melodiei pe care doriți să o căutați, puteți introduce și un anumit album. Trebuie să tratezi asta numele sau cuvintele pe care le introduceți sunt cât mai exacte posibil la ceea ce cauți, deoarece există opțiunea ca căutarea ta să-ți dea un alt rezultat care nu este cel de care ai nevoie.
 6. Când ai rezultatul, trebuie să apeși pe melodie sau pe album.
 7. Faceți clic pe opțiunea de cumpărare.

Acum trebuie să introduceți în ID-ul Apple toate informațiile pe care aceștia le solicită pentru a obține achiziția. Pentru a-l asculta offline, trebuie doar să apăsați pe descărcare dupa efectuarea achizitiei

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here