Integrați butoanele sociale în WordPress

  • 1 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Există câteva plugin-uri WordPress care îți permit să integrezi butoane sociale pentru a partaja articole cu prietenii și cunoștințele sau cu urmăritorii tăi. Există însă și posibilitatea integrării acestor butoane manual, fără a folosi un plugin. Procesul este foarte simplu, trebuie doar să definiți niște stiluri și să introduceți o porțiune de cod în fișierele în care vrem să apară, în general într-un singur.php.

Pentru a integra butoanele Twitter, Blogs, Google Buzz și Facebook (Like), așa cum le vedem în imaginea de mai sus, trebuie să facem următoarele:

Definiția noilor stiluri

Vom insera în fișierul care gestionează stilurile temei noastre (în majoritatea cazurilor stil.css) următoarea bucată de cod:

.socialbuttons {overflow:hidden; clar:ambele; poziție:rudă; latime:100%; text-align:left;} .butoanele sociale se întind pe {poziție:relativ;} .socialtwitter {float:left; display:inline-block; margine: 5px; lățime: 90px;} .bloguri sociale {float:left; display:inline-block; margine: 5px; padding-stânga:10px; lățime: 90px;} .socialbuzz {float:left; display:inline-block; margine: 5px; lățime: 90px;} .socialfacebook {float:left; display:inline-block; margine: 5px; lățime: 120px;}

Introducerea butoanelor

Lucrul normal este că o faci într-un singur fișier.php al temei tale, cea care se ocupă de afișarea articolelor. O poți pune în partea de sus a postării, chiar sub titlu, după etichetele care arată autorul, data și numărul de comentarii. Le puteți include și la sfârșit, sub linia care reflectă categoriile și etichetele. Și este, de asemenea, posibil să le includeți în ambele zone. În orice caz, codul de adăugat este următorul:

Tweet

Notă importantă: Nu uitați să schimbați numele dvs. cu cel pe care l-ați înregistrat în contul dvs. de Twitter.

  • 1 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here