Instalați carduri Twitter în WordPress

 • 56 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Rețelele sociale, cum ar fi Twitter și Facebook și servicii similare trebuie să fie prezente atunci când promovați un blog sau orice site web. Știm că sunt mulți utilizatori de Internet care petrec o parte semnificativă a timpului pe aceste rețele, motiv pentru care este necesar, sau chiar obligatoriu, utilizarea acestor servicii ca sisteme de promovare. Majoritatea site-urilor fac și cer vizitatorilor lor să partajeze articolele publicate.

Cardurile Twitter

Twitter a lansat cu ceva timp în urmă un sistem care vă permite să previzualizați articolele partajate atunci când răsfoiți cronologia. Site-urile web care au activat Carduri Twitter va afișa în partea de jos a fiecărui tweet-uri un buton nou, cu titlul Vezi rezumatul sau arată rezumatul, care permite accesul la această previzualizare (rezumat) a articolului partajat.

Instalați carduri Twitter în WordPress

Deși instalarea manuală a Carduri Twitter pe orice site web sau activați-le într-un plugin SEO, există unul specific pentru WordPress care vă permite să o faceți ușor. Este despre Carduri JM Twitter. După instalarea și activarea acestuia pe site-ul dvs., fiecare dintre tweet-urile dvs. va arăta similar cu următorul:

FlexClip, un creator de videoclipuri online gratuit //t.co/FKppnWcUyw prin @fabriciano

— fabriciano (@fabriciano) 7 decembrie 2020

Setări card Twitter

După instalarea pluginului, procedați în felul următor:

 • Mergeți, în interiorul panoului de administrare WordPress, la Setări -> JM Twitter Cards.
 • Indicați numele contului dvs. de Twitter, numele site-ului dvs. (dacă nu aveți unul și doriți să îl creați, îl puteți repeta pe cel personal) și adresa URL pentru a accesa imaginea folosită pentru definirea contului dvs. Faceți clic pe butonul Salvare modificări.
 • Dacă aveți instalat SEO by Yoast sau All in ONE SEO, lăsați restul opțiunilor așa cum sunt.
 • În secțiunea Pagina Acasă – Postări scrieți titlul site-ului sau blogului dvs. (de obicei afișat automat) și descrierea care apare pe pagina principală. Faceți clic pe butonul Salvare modificări.

Dacă aveți vreun plugin de cache instalat pe site-ul dvs., faceți clic pe butonul de golire cache. Accesați pagina Card Validator pentru a previzualiza (browserul trebuie să accepte WebKit, de exemplu, Google Chrome) și pentru a valida carduri twitter ce ai activat. Pentru a face acest lucru trebuie să faceți clic pe Validate & Apply, scrieți adresa URL a site-ului dvs. și faceți clic pe Go!. Dacă totul a decurs bine, trebuie să confirmați validarea făcând clic pe linkul în acest scop din e-mailul pe care vi l-au trimis.

Pentru a instala pluginul o poți face direct din panoul de administrare WordPress. Mergi la Pluginuri -> Adăugați si scrie Carduri JM Twitter. De asemenea, îl puteți descărca din depozitul WordPress.org: JM Twitter Cards.

 • 56 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here