Inserați anunț AdSense într-un articol în WordPress

  • 59Cote
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Daca ai un blog WordPress si ai cont Adsense, poti insera o reclama, sau mai multe, in locul dorit in orice articol.

Există câteva plugin-uri care permit inserarea acestor reclame în anumite locuri din paginile blogului tău. Deci putem folosi, printre altele, Ad Inserter sau, de asemenea, WP-Insert.

Există și posibilitatea de a lăsa deoparte pluginurile și de a crea direct sistemul de inserare a reclamelor. Cu shortcode-ul pe care vi-l propunem aveti control total in alegerea locului de inserare, putand adapta pozitia anuntului in functie de structura articolului.

Pentru a realiza acest lucru este necesar doar definirea, în principiu, a unei noi funcții care să conțină codul publicitar. Această funcție trebuie adăugată tuturor celor pe care le-ați definit deja în fișier funcții.php a șablonului dvs. Sau, dacă utilizați o temă copil, puteți introduce fișierul inclus în tema respectivă.

Proces de urmat pentru inserarea anunțului

Pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a continua cu inserarea anunțului sunt următorii:

unu. Includeți la sfârșitul fișierului funcții.php următoarea bucată de cod:

function showads() { return ' (adsbygoogle = window.adsbygoogle || [).Apăsați({}); '; }

Trebuie să înlocuiți codul Adsense, date-ad-client Y spațiu publicitar de date, precum și numele anunțului, aici Reclame responsive, pentru cel corespunzător contului dumneavoastră. Observați că există o clasă, „publicitate”, pe care trebuie să o definiți în documentul CSS al șablonului dumneavoastră. De asemenea, rețineți că am selectat codul adaptiv, adică cel care se adaptează la lățimea paginii, în funcție de faptul că este afișat pe un computer sau pe un dispozitiv mobil.

Două. După codul funcției, includeți următoarea linie:

add_shortcode('adsense', 'showads');

3. Acum trebuie doar să includeți în articole, în locul dorit, următoarea etichetă:

[adsense

A considera

Dacă doriți să introduceți un alt sau alte tipuri de anunțuri, trebuie doar să definiți o nouă funcție pentru fiecare caz, fiecare purtând codul corespunzător anunțului.

Va trebui, conform pasului 2, să definiți numele etichetei care corespunde numelui funcției. În acest caz adsense.

Conform pasului 3, trebuie să introduceți numele etichetei, cel care corespunde shortcode-ului, în articolele în care doriți să fie afișate anunțul sau reclamele.

  • 59Cote
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here