Importați și exportați widget-uri în WordPress

  • 51 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Widgeturile sunt o parte importantă a site-urilor web. Dacă vrem oricând să importăm sau exportăm widget-uri în WordPress, putem folosi un plugin, pe care îl propunem mai jos.

Tocmai ați schimbat tema instalării dvs. WordPress după ce ați făcut ajustările necesare în noul șablon, dar există ceva ce nu puteți face automat și care, în unele cazuri, necesită mult efort, ne referim la configurarea panoului sau panouri laterale, adică la implementarea widget-urilor.

Ideal ar fi să le iei pe toate pe care le-ai activat în tema anterioară și să le treci automat la cea nouă. Este posibil? Răspunsul este da, pentru asta trebuie doar să instalați și să activați Importator și exportator de widgeturi, un plugin care are grijă să facă toată munca pentru tine.

Pentru a muta widget-uri de pe un site sau temă pe alta

Plugin-ul permite mutarea widget-urilor de la un site la altul sau, de asemenea, să o faceți în cadrul aceluiași site, după ce faceți o modificare a temei. De asemenea, este ideal pentru a face copii de rezervă ale structurii widgetului.

Export/import fișier

Pluginul se ocupă de crearea unui fișier de export, în format JSON, de pe site-ul sursă. Acest fișier poate fi importat în noul fișier. Acesta va afișa toate datele într-un tabel și vă va permite să ajustați rezultatele la noua structură de bare laterale sau bare laterale.

Cum functioneazã Importator și exportator de widgeturi?

Procesul de operare este foarte simplu, trebuie doar să urmați una dintre metodele tipice atunci când instalați un plugin. După descărcarea și activarea pluginului (Pluginuri -> Adăugați nou și caută Importator și exportator de widgeturi), trebuie să accesați Instrumente -> Import/Exportare widget.

Găsim două butoane: importați widget-uri Y Exportați widgeturi. Selectăm pe al doilea, pentru a exporta widget-urile site-ului și temei originale. Va fi creat un fișier pe care trebuie să îl descărcam pe computer.

Importați widget-uri în noul site sau temă

Dacă urmează să instalăm pluginul pe noul site, trebuie să urmăm același proces explicat în pasul anterior, dar, după instalare și activare, trebuie să selectăm Browse, în secțiunea care corespunde butonului importați widget-uri, selectați fișierul descărcat anterior și continuați la import.

Un nou ecran va afișa informații complete despre widget-urile importate și neimportate, indicând zonele în care acestea au fost activate. În unele cazuri, importul va fi imposibil, mai ales când temele site-ului original și cel nou sunt total incompatibile.

Acces

Pentru a vedea toate caracteristicile pluginului, trebuie să accesați Widget Importer & Exporter.

  • 51 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here