Histats, un serviciu gratuit de statistică pentru site-uri web”,

  • 64 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Cel mai popular este Google Analytics, serviciul de statistică pentru site-uri web care afișează informații complete despre vizitatori, vizualizări de pagini și tot ceea ce este necesar pentru a cunoaște în detaliu informațiile despre traficul unui site web și a utiliza rezultatele în elaborarea unor planuri de marketing adecvate.

Dar există mai multe, și în acel grup este Histats, un serviciu gratuit, în funcțiune din 2005, care oferă și informații complete în timp real. Afișează astfel vizitatorii online, cu vizite recente, cei mai activi vizitatori, pagini populare, referreri populari și geolocalizare, printre alte informații.

Ce oferă Histats??

Site-ul își prezintă panoul în mai multe limbi, printre care și spaniolă. Pentru a utiliza serviciul începeți prin a crea un cont, trebuie doar să completați un formular cu datele dumneavoastră personale și informații despre site-ul dvs. Alegeți mai jos formularul pe care urmează să-l utilizați pentru ca sistemul să colecteze datele de care are nevoie.

Puteți folosi două tipuri de contoare, vizibile sau invizibile. Dacă optați pentru primul tip, va trebui să selectați unul dintre multiplele modele care sunt oferite. În ambele cazuri, vizibil sau invizibil, va trebui să copiați codul care vi se oferă pentru a-l lipi pe toate paginile site-ului dvs.

Integrarea histat

Una dintre metodele de integrare este cea care folosește JavaScript asincron. Este cea pe care o recomand, deoarece activitatea sa nu va împiedica încărcarea paginii. Dacă optați pentru contorul invizibil, puneți codul furnizat chiar înainte de etichetă . Daca este unul dintre cele vizibile, trebuie sa il introduci in locul pe care il consideri potrivit. După ce îl lipiți, puteți accesa acum Panoul de control pentru a vedea statisticile, printre alte opțiuni posibile.

Pe pagina Rezumat veți vedea Statisticile generale, Rezumatul contului, datele pentru astăzi (Vizualizări de pagină, Vizite, Vizitatori pentru prima dată, Utilizatori online, Vizite medii detaliate și Vizualizări de pagină pe vizită) și datele pentru ultimele 2 luni, printre alte informatii.

A considera

ai mult mai mult. Bara laterală arată accesele la toate paginile, fiecare dintre ele cu informații foarte interesante. Astfel, puteți examina paginile care sunt vizualizate în prezent, cele mai recent vizualizate, cei mai activi vizitatori, paginile sau referințele populare. Și nu se oprește aici, vei putea examina referințele paginilor web și ale browserelor, browserele utilizate, sistemul de operare, limba și geolocalizarea vizitatorilor și multe altele.

Nu ezitați, dacă doriți să primiți informații complete despre activitatea site-ului sau site-urilor dvs., încercați Histats. Veți primi tot ce aveți nevoie doar incluzând o porțiune de cod în pagini. Odată cu analiza datelor pe care ți le arată serviciul, vei putea proiecta un sistem care să îți permită să crești numărul de vizitatori, văzând ce subiecte sunt cele mai atractive.

Acces

Pentru a instala acest instrument, accesați Histats și urmați pașii indicați. De fiecare dată când doriți să vedeți datele complete despre site-ul dvs., trebuie să accesați Hisats și, după autentificare, răsfoiți ceea ce doriți.

  • 64 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here