Google Search Console, pentru cei care administrează un site web”,

  • 21 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Administrarea unui site web presupune o serie de elemente care urmăresc, printre alte caracteristici, capacitatea de a arbitra tot ceea ce este necesar pentru ca acesta să apară pe primele locuri ale Google pentru mai multe cuvinte și criterii. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să programați și să stabiliți o serie de acțiuni. Nu este suficient să creezi conținut fără sens sau să-l prezinți pe pagini greu de citit, trebuie să încerci să-i faci pe vizitatori să vină, să rămână și să revină.

Google Search Console, un serviciu obligatoriu pentru toți cei care administrează unul sau mai multe site-uri web, furnizează informații relevante pentru a dobândi vizibilitate. De ceva vreme, Google recomandă tuturor webmasterilor să-și facă site-urile responsive, accesibile pentru toate tipurile de dispozitive, nu doar computere, ci și telefoane mobile și tablete. Unii manageri web care nu sunt accesibili (mai bine vizibili) primesc notificări de la responsabilii motorului de căutare să acționeze în consecință, să schimbe structura deoarece, dacă nu o fac, paginile nu vor mai fi indexate de motorul de căutare.

vești importante

Când intrăm în panoul de Instrumente Google pentru webmasteri accesăm secțiunea vești importante, unde este aratat Starea reală a site-ului, cu referiri la erori de crawler, interogări de căutare Y harta site-ului. În prima secțiune, dacă există erori, putem afla care sunt acestea și acționăm în consecință. Erorile vor fi afișate pentru desktop (calculatoare), telefoane inteligente și telefoane de gamă inferioară.

Aspect de căutare

Dacă navigăm prin panoul din stânga, putem, în primul rând, să aflăm Aspect de căutare. Astfel vom cunoaște elemente și erori, în cazul în care acestea există. Vom afla dacă site-ul respectă sau nu existența date structurate, cu activarea, dacă nu există deja, a marker de date, în cazul în care considerăm că este interesant să adăugăm date despre eveniment. Putem vedea și informații despre Îmbunătățiri HTML si despre generatia de link-uri de site.

trafic de căutare

O secțiune foarte interesantă este cea intitulată trafic de căutare, cu informatii grafice si textuale despre interogări de căutare, cu Link-uri către site-ul dvs Y link-uri interne. Printre altele, o opțiune foarte interesantă în această secțiune este cea care se referă la utilizare mobilă, cu referiri la tot ceea ce cauzează probleme de utilizare pe dispozitivele mobile și pe care suntem invitați să le corectăm. Este clar că, dacă site-ul nostru nu este conceput pentru aceste dispozitive, va fi afectat de erori de utilizare.

index google

Putem descoperi, de asemenea, informații relevante, în cadrul index google, despre el Stare de indexare, despre Cuvinte cheie de conținut si despre posibilitatea de a Eliminare URL, crearea unei cereri.

Urmărire

Foarte interesanta este sectiunea despre Urmărire, că pe lângă Greșeli, despre care am vorbit deja, sunt arătate și cele Statistici de accesare cu crawlere, cu informații despre Paginile accesate cu crawlere pe zi, Kilobytes descărcați pe zi și Durata de descărcare a unei pagini. Cu aceste informații putem afla ce face Googlebot pentru a indexa paginile site-ului nostru. În această secțiune există și alte secțiuni care ne vor ajuta să știm, de exemplu, dacă există erori în fișierul roboților.txt și în hărțile site-ului.

Mai multe opțiuni

Mai sunt și alte variante, printre care o găsim pe cea care se ocupă de a afla dacă există Probleme de securitate și posibilitatea de utilizare O altă resursă.

A considera

Dacă aveți un site web și nu ați activat încă un cont pe Instrumente Google pentru webmasteri, Ce mai astepti? Odată cu analiza informațiilor pe care aceștia le arată în serviciu și, după luarea măsurilor corespunzătoare, veți putea corecta erorile, luați măsurile corespunzătoare pentru a vă face site-ul mai vizibil.

  • 21 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here