Formular într-o fereastră pop-up (Pop Up)

  • 138 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

În multe ocazii, unii dintre vizitatorii site-ului nostru doresc să ne contacteze, să facă un comentariu, astfel încât să putem rezolva o îndoială sau, de ce nu, să ne felicite pentru munca noastră. Putem, printr-un link, să ne trimitem un e-mail prin clientul de e-mail pe care utilizatorul l-a instalat pe computerul său, dacă are unul. Sistemul este cam dur. Cel mai bine este să creați un formular și să îl includeți pe o pagină sau să îl deschideți într-o fereastră pop-up. Această ultimă metodă este cea pe care o vom explica acum.

Creăm o pagină care va conține formularul. Pentru aceasta folosim PHP încorporat în document, cu care ne vom proteja contul de e-mail, împiedicând astfel roboții să îl adauge în baza lor de date. Codul pentru pagina respectivă va fi similar cu următorul:

Cerere de contact

Cerere de contact

Completați următoarele câmpuri
Numele complet: * E-mail:*
materie:
Comentarii:
* Câmp obligatoriu
Nu ați completat câmpul Nume.
"; $flag=1; } dacă ((!$_POST['mail') || ($_POST['mail'=="") ) { echo "Nu ați completat câmpul E-mail.
"; $flag=1; $flag1=1; } dacă ($flag1==0) { dacă (!eregi("^[[email protected]([0-9a-z[0-9a-z-+.)+[a-z{2,3}$",$_POST['mail')) { echo "Adresa email invalida.
"; $flag=1; } } if ($flag=="1") { echo "Înapoi"; } else { $my_email="[email protected]"; $title_mail="Solicitare de contact"; mail("$my_email","$title_mail","Nume: ".$_POST['nume complet'." "."Materie:".$_POST['subiect'." ". "Comentarii: ".$_POST['bodyl'." "."Adresa postala: ".$_POST['mail',"De la: ".$_POST['mail'); aruncat "
Mesajul tau a fost trimis.
Mulțumim că ne-ai contactat."; } } ?>

În primul rând, va trebui să înlocuim în $mi_email=[email protected]" prin adresa de e-mail la care dorim să ajungă mesajele.

Salvăm documentul creat într-un folder (director), de exemplu, cu modulele de nume. Numele pe care ar trebui să-l dăm documentului este a lua legatura.php. Dacă vrem să-i mai dăm unul, va trebui să îl schimbăm în toate locurile din pagina în care apare.

Link către formular

În locul paginii sau paginilor pe care le dorim, trebuie să adăugăm un link către formular pentru ca vizitatorii noștri să ne poată contacta. Pentru aceasta vom folosi funcția ferestre.deschis() JavaScript, care se ocupă de deschiderea unei ferestre noi de browser. Codul de adăugat este următorul:

a lua legatura

noi sunam a lua legatura.php și o deschidem într-o fereastră de dimensiune fixă, 640×480 pixeli, fără bară de defilare, fără bară de mesaje, fără bară de titlu și fără bară de stare.

concluzie

Singura problemă pe care o poate prezenta implementarea acestui formular într-o fereastră pop-up este că majoritatea browserelor actuale blochează acest tip de fereastră. Dacă nu avem încredere în expertiza vizitatorilor noștri pentru a continua cu deblocarea, putem include nucleul scriptului, care merge între și , pe orice pagină a site-ului nostru și să apelăm această pagină cu un link direct.

  • 138 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here