FireStats, sistem de statistici pentru un site web”,

  • 6 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Dacă nu sunteți mulțumit de statisticile oferite de Google Analytics și servicii similare, este posibil să fiți interesat să instalați un sistem pe serverul dvs. și să controlați vizitatorii și vizitele site-ului dvs. Am vorbit deja despre Matomo aici, dar astăzi vă vom vorbi despre un altul, care printre caracteristicile sale cele mai remarcabile sunt instalarea ușoară și consumul redus de resurse pe care îl face. Este despre FireStats, o aplicație gratuită pentru uz necomercial care funcționează cu limbajul de scripting PHP și utilizează o bază de date MySQL.

Instalarea FireStats

După descărcarea fișierului ZIP care conține fișierele și decomprimarea acestuia, încărcați-le într-un folder de pe serverul dvs. Va trebui să aveți o bază de date disponibilă înainte de a continua cu instalarea. De acolo, accesați din browserul dvs. web folderul care stochează fișierele FireStats. Se va deschide un expert care vă va ghida pas cu pas în instalare. Va trebui să introduceți datele de acces la baza de date, prefixul tabelelor, numele de utilizator și parola pe care urmează să le utilizați pentru a intra în panoul de administrare, precum și o adresă de email. În acest proces puteți indica dacă veți face monitorizarea pe orice tip de site web sau pe unul gestionat de un CMS, cum ar fi WordPress, Drupal și altele asemenea. De asemenea, puteți configura limba panoului, care include spaniolă.

După finalizarea instalării

Când instalarea este terminată, va trebui să accesați Site Management și să adăugați unul. Daca nu selectezi nici un CMS, trebuie sa introduci in paginile site-ului tau codul care ti se ofera in butonul de ajutor (Cum sa il integrezi in acest site). Dacă ați selectat un CMS, trebuie să descărcați pluginul sau extensia corespunzătoare și să continuați la instalarea acestuia. Dacă nu doriți să instalați pluginul WordPress, puteți face și urmărirea inserând codul în partea de sus a fișierului index.php. În acest fel nu veți pierde calculul vizitelor persoanelor care au JavaScript dezactivat în browser.

revizuirea activității

The Panoul de statistici E foarte simplu. Afișează, pe o singură pagină, Starea (Vizualizări de pagină, Vizite, Vizualizări de pagină în ultimele 24 de ore, Vizite în ultimele 24 de ore și Abonați RSS, numai pentru WordPress, și utilizatorii care au făcut o donație autorilor aplicației ), Referințe recente, Termeni de căutare, Paginile cele mai recent vizitate, Browsere, Sisteme de operare, Țări și Tabel de accesări (IP, Marca temporală, URL, Referitor, Sistem de operare, Browser web, Țară și Agent de utilizator pentru fiecare vizită). În fiecare dintre secțiunile anterioare puteți stabili configurații specifice.

alte file

Pe lângă Statistici, în panoul de administrare, mai ai și alte file: Setări (selectarea limbii, a fusului orar și a furnizorului Whois, precum și posibilitatea de a specifica excluderea accesărilor din User Agent, Adresa IP și URL/Referitor , pentru a compacta datele vechi și alte opțiuni), Baza de date (date de acces), Gestionarea utilizatorilor (în cazul în care doriți să oferiți acces la panou altor persoane), Gestionarea site-urilor (pentru a adăuga site-uri noi sau pentru a elimina oricare dintre cele existente) și Instrumente (cu informații despre sistem, diagnosticare și cache a bazei de date).

Acces

Pentru a obține acest instrument, trebuie să accesați FireStats.

  • 6 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here