Feedly, pentru informații actualizate

  • 120 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Cele mai multe bloguri și multe site-uri web implementează opțiunea de a afișa cele mai recente știri sau articole. Această funcționalitate este o sursă interesantă de informații care permite vizitatorilor să activeze un sistem de actualizare constantă.

Acestea sunt feedurile pe care, pentru a le examina, utilizatorii au nevoie să aibă un cititor activ care să arate instantaneu tot ce a fost inclus în site-ul sau site-urile la care sunt abonați.

Pentru ca sistemul să funcționeze, este necesar să folosiți, așa cum am spus, o aplicație online sau desktop care vă permite să examinați fluxurile. Cel mai bine este să utilizați unul care poate fi accesat de pe Internet, deoarece astfel o puteți face oricând și oriunde.

Cum se utilizează Feedly

Există aplicații desktop și servicii web dedicate citirii și afișarii conținutului de feed. Astăzi ne vom referi la unul dintre cele mai utilizate astăzi datorită puterii și versatilității sale. Este despre Feedly, cel mai bun înlocuitor pentru GoogleReader, a dispărut cu ceva timp în urmă, deși nu este singurul.

Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a-l folosi este sa iti creezi un cont, daca nu ai deja unul, sa-l folosesti ca mijloc de acces. Puteți face acest lucru introducând un cont de e-mail și o parolă sau folosind un cont Google sau Facebook.

Pagina principală (Acasă)

intrând Feedly veți găsi o pagină împărțită în două secțiuni. Cel din stânga arată accesele la Pagina principala (cea pe care o ai acum in dreapta), unde apar cele mai marcante stiri ale momentului, si sectiunea de abonament, cu buton pregatit pt adauga continut. În Pagina principala sunt afișate Știri, care se va baza pe abonamentele dvs., printre alte secțiuni.

Procesul de adăugare a abonamentelor

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să adăugați abonamente. Pe pagina de Feedly, după cum am spus deja, aveți un buton (+) pentru el: Urmărește surse noi. Făcând clic pe acest buton se deschide o casetă mică în care trebuie să introduceți adresa URL a feedului (sau site-ul web care îl conține) și să faceți clic pe butonul Urmăriți (este posibil să folosiți și anumite criterii de căutare).

Pentru a afla adresa URL a unui feed trebuie să faceți clic pe cel activat în acest scop în pagina care îl conține. Inserarea unui nou abonament va încărca fluxurile, care vor fi afișate în panoul din dreapta. În partea de sus a acestora apare o linie cu un mesaj indicând faptul că ați adăugat un nou abonament și un buton care te invită la Adăugați la un folder, pe care le poți crea dacă nu le ai sau nu te ții de cele pe care le ai deja. Acest lucru vă va permite, pentru o mai bună gestionare, să aveți feed-urile clasificate.

Vezi conținutul

Când deschideți unul dintre folderele din partea stângă, toate fluxurile care sunt găzduite în acesta vor fi afișate în panoul din dreapta. Când faceți clic pe un link de știri, acesta se va deschide implicit într-o nouă filă de browser web. Puteți folosi unul dintre cele trei butoane care apar în dreapta sus, pentru a marca toate fluxurile din folder ca citite, pentru a reîmprospăta încărcarea sau pentru a schimba ecranul și a seta filtre.

Pe lângă versiunea web gratuită, există o versiune plătită, cu valori adăugate, precum și diferite aplicații pentru dispozitive mobile.

Acces

Pentru a face ceea ce vă propunem, trebuie să accesați Feedly. Există și versiuni, sub formă de aplicații, pentru dispozitive mobile. Dacă vrem să-l obținem pentru iPhone și iPad, trebuie să accesăm Magazinul Play. Pentru Android îl putem obține pe Google Play.

  • 120 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here