Scanați un document și convertiți-l în PDF

  • 6 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Dacă aveți un scanner sau o imprimantă multifuncțională, care include o imprimantă și un scaner în aceeași mașină, puteți obține cu ușurință un PDF din orice document fără a fi nevoie să aveți programe costisitoare și complexe, veți avea nevoie doar de două, unul gratuit și altul deschis. sursă, ambele cu versiuni în spaniolă.

Descărcați și instalați două aplicații

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să descărcați și să instalați Bullzip PDF Printer, un instrument gratuit care vă permite să convertiți orice document scanat într-un document PDF. Al doilea pas este descărcarea și instalarea iCopy, o aplicație open source capabilă să facă o copie, sub formă de imagine, a unui document scanat.

Proces de urmat

După instalarea ambelor programe, rulați iCopy. Va trebui să aveți scanerul conectat pentru ca aplicația să pornească. În fereastra care se deschide (în imaginea de mai jos) trebuie să faceți clic pe opțiunile de imprimantă și selectați ca atare Imprimantă Bullzip PDF. Introduceți documentul în scaner și faceți clic pe butonul albastru, care se află în partea stângă a ecranului. (Rețineți, înainte de a continua cu scanarea, că puteți configura Setări de imagine și activați sau nu previzualizare).

După ce faceți clic pe butonul de scanare în iCopy Se va deschide o fereastră, ca cea pe care o vedeți în imaginea de mai jos, în care trebuie să indicați numele și folderul în care urmează să salvați PDF-ul. Există o altă serie de opțiuni de configurare, care pot fi activate în diferitele file, pe care le puteți modifica.

Dacă doriți să scanați un document cu mai multe pagini, o puteți face și. Pentru a face acest lucru, selectați în fereastră iCopy butonul Alte moduri -> Scanați mai multe pagini.

A considera

Cu acest sistem nu va trebui sa apelezi la aplicatii profesionale, nu gratuite. Rezultatele sunt similare, metoda de lucru este foarte simplă, iar costul este inexistent.

  • 6 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here