Trimite e-mail folosind PHP

  • 36 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Deși majoritatea site-urilor web actuale funcționează pe un manager de conținut, există încă spații realizate manual. Ceea ce vă explicăm mai jos este valabil pentru acesta din urmă, deși poate fi folosit și în majoritatea CMS-urilor, trebuie doar să creați un link care apelează fișierul creat.

Pentru a trimite e-mailuri folosind PHP, putem crea un mic script, similar celui de mai jos, care ne permite să le trimitem la o anumită adresă de e-mail. Ideal este să îl includeți într-o pagină, pentru a promova site-ul care o conține.

Să vedem cum:

Iartă-ne pătrunderea. Pur și simplu vă deranjem pentru ca, dacă aveți puțin timp, să puteți vizita site-ul nostru.
Aveți adresa în partea de jos a acestui mesaj.
Vă rugăm să nu răspundeți la acest mesaj. Dacă nu-ți pasă, ignoră-l.
Multumesc pentru tot.
Ca să fiu sincer,
Aurelio Buendia
Webmaster al pacoste
//www.serverul meu.net
[email protected]
"; # Funcția de trimitere a mesajului mail("$person_email","Recommendation","$message","$header"); # Rețineți că: # $person_email este adresa de e-mail a persoana care primește mesajul # "Recomandarea" este subiectul mesajului # $message este textul întreg al mesajului # $header este antetul. Include adresa de retur. # Pentru a verifica dacă scriptul a funcționat, putem pune următoarele: echo "Message send."; ?>

Personalizați datele $server_name, $nume_persoană Y $person_email. (Rețineți că în a treia linie a variabilei $header poate ar trebui sa te schimbi webmaster, în [email protected]$server_name, după pseudonimul pe care îl aveți în adresa dvs. de e-mail). Modificați datele mesajului, dacă considerați că este potrivit. Îl salvezi într-un fișier cu extensie php, de exemplu e-mail.php și încărcați-l pe serverul dvs. Când îl rulezi vei vedea, dacă totul merge bine, că în browser-ul tău apare Mesaj trimis.

  • 36 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here